رز تهیه کرپ اسفناج و قارچ

رز تهیه کرپ اسفناج و قارچ

ابتدا قارچ را در روغن تفت دهید سپس اسفناج و فلفل و نمک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تاکمی بپزد و غلیظ شود بعداز 10 دقیقه خامه و سس مایونز را اضافه کنید

مواد لازم

قارچ 350 گرم
فلفل سیاه کمی
اسفناج 275 گرم
سس مایونز یک قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
مواد لازم کرپ
آرد 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
جعفری مقداری
شیر کم چرب یک جهارم پیمانه

طرز تهیه

ابتدا قارچ را در روغن تفت دهید سپس اسفناج و فلفل و نمک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تاکمی بپزد و غلیظ شود بعداز 10 دقیقه خامه و سس مایونز را اضافه کنید.
موادرا کنار بگذارید و گرپ را درست کنیددر ظرف مورد نیاز تخم مرغ -جعفری -آرد-وشیر را مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع یک دستی به دست آیدبعد تابه ی کوچکی به قطر 20 سانتی متر بیاورید و روی حرارت قرار دهید واز مایعی که درست کردید کمی داخل تابه بریزید و بگذارید تا بپزد بعد آنرا برگردانید تاطرف دیگر آن هم پخته شود به این طریق همه کرپ ها را آماده کنید بعد از موادی که آماده کردید در وسط کرپ قرار دهید و آنرا بپیچید همه کرپ هارا به این ترتیب درست کنید کرپ ها آماده سرو هستند .
نوش جان

منبع : یخ در بهشت