Address & Contact

Our Address

تهران ، جاده امام رضا ، شهرک صنعتی عباس آباد ، خیابان مولوی ، کوچه یاس۸/۶ ، پلاک ۳۱۸

تولیدکننده قطعات چدنی و آلومینیوم فلز فرم

⚙️ ریخته گری وتولیدکننده قطعات چدنی وآلومینیوم
⚙️ طراحی وساخت:ماشین های کشاورزی،خودرویی،راهسازی،شیرآلات‌و…

⚙️ تولید انواع قطعات چدنی

⚙️ تولید انواع قطعات صنعت تراکتورسازی- پوسته داخلی و خارجی کلاچ 285 و 399
⚙️ تولید انواع قطعات صنعت خودرو- دیسک ترمز و صفحه کلاچ و کاسه چرخ انواع خودروهای سواری
⚙️ تولید انواع قطعات صنعت خودرو سنگین
⚙️ تولید انواع قطعات صنایع ریلی- دیسک ترمز و کفشک ترمز قطار و پوسته یاتاقان

تولید و پخش انواع قرقره های جرثقیل سبک و سنگین در اندازه های مختلف

تولید انواع قرقره های چدنی جرثقیل سبک و سنگین

چنگک جرثقیل
یکی از مهم ترین قطعات یدکی جرثقیل که به جای قلاب نصب می شود، چنگک می باشد. چنگک ها به اپراتورها امکان تخلیه بار های فله ای را میدهد. این ابزار برای لیفتینگ بار محموله های نامنظم یک انتخاب عالی است، از این رو شما می توانید این ابزار را در معادن زغال سنگ و سنگ های قیمتی، کارخانجات فولاد و محل های تفکیک زباله مشاهده کنید. انتخاب آلیاژ مناسب برای ساخت چنگک می تواند سبب افزایش طول عمر این قطعه شود.

آهنربای جرثقیل
این قطعه نیز یکی از قطعات یدکی جرثقیل است که به جای قلاب وصل می شود. اپراتور با استفاده از آهنربای جرثقیل و کنترل شدت تحریک می تواند، انواع فلزات را از هم جدا کرده و لیفتینگ کند. از این ابزار برای لیفتینگ بار در کارخانه های فولاد و محل های تفکیک زباله به وفور استفاده می شود. این ابزار نیز به مرور زمان تخریب شده و نیاز به تعویض پیدا می کند. اگر حس می کنید، این قطعه به خوبی گذشته کار نمی کند مطمئنا باید سری به فروشندگان قطعات یدکی جرثقیل بزنید و آن را با قطعه نو تعویض کنید.

قلاب جرثقیل
یکی از مهم ترین قطعات یدکی جرثقیل که از مهمترین ابزار لیفت باربرداری به حساب می آید، قلاب می باشد. قلاب ها همواره در خطر زنگ زدگی هستند و از همین رو باید چند سال یکبار تعویض شوند. قلاب به دلیل تحمل بیشترین بار ممکنه یکی از حساسترین اعضای جرثقیل و تعیین کننده ایمنی کار با آن می باشد. طراحی صحیح قلاب ها و استفاده از آلیاژهای مناسب در تولید آن ها بسیار مهم است. شاید غیر قابل باور باشد، اما قلاب روی قدرت لیفتینگ بار بسیار موثر است و در صورت انتخاب نادرست می تواند توان بیشینه جرثقیل شما را کاهش دهد.

چرخ دنده موتور هیدرولیک جرثقیل
در داخل جرثقیل موتورهای هیدرولیک وظیفه بالا بردن بار، وینچ و بوم را برعهده دارند. نیروی تولید شده توسط موتور هیدرولیک از طریق چرخ دنده های چدنی(HB300-350) به بوم و وینچ منتقل شده و عمل لیفتینگ بار صورت می گیرد. این چرخ دنده ها همواره در معرض سایش هستند و از این رو نیاز به تعویض آن ها امری ضروری است. به این علت در بین قطعات یدکی جرثقیل به آسانی می توان چرخ دنده موتور هیدرولیک را پیدا کرد. چرخ دنده های جرثقیل را می توان با توجه به فرم لبه به سه نوع ، چرخ دنده های های دو لبه ، چرخ دنده های تک لبه و چرخ دنده های بدون لبه تقسیم کرد. نقش لبه هدایت و ممانعت از تخریب بدنه خودرو است.

پایه مهار جرثقیل
یکی از ضروری ترین قطعات یدکی جرثقیل پایه مهار جرثقیل است. یکی از چرخ دنده های موتور هیدرولیک داخل پایه مهار جرثقیل کار گذاشته می شوند. این پایه مهار به تیر اصلی بوم متصل می شود و از طریق پایه مهار نیروی لیفتینگ به تیر اصلی و در نهایت بوم منتقل شده و عمل لیفتینگ بار صورت می گیرد. در برخی موارد به علت سایش چرخ دنده ها یا پارگی تسمه های واصل این قطعه نیز آسیب می بیند و نیاز به تعویض خواهد داشت. جنس استفاده شده برای این قطعه از فولاد های مقاوم در برابر پیچش و کشش انتخاب می شود. این قطعه علاوه بر انتقال نیرو وظیفه نگه داشتن وینچ و بوم را نیز به عهده دارد و باید به راحتی از محل جوش گسیخته نشود. گسیختگی این قطعه باعث افتادن بازوی مکانیکی جرثقیل می شود. عمدتا این قطعه در اثر لیفتینگ بار بیش از حد مجاز دستگاه دچار گسیختگی می شود. در صورت مشاهده در این قطعه بهتر است، سریعا به فروشگاه های قطعات یدکی جرثقیل مراجعه کنید.

درام و قفل درام
درام قطعه ای از جرثقیل می باشد، که سیم بکسل دور آن پیچیده می شود و جز قطعات یدکی جرثقیل به حساب می آید. جنس این قطعه چدن می باشد که بسته به نیاز کاربر به صورت فولادی و حتی تمام جوش روی وینچ یا بوم نیز نصب می شود. اگر سطح دارم صیقلی نباشد، می تواند سیم بکسل را خراب کند. اگر سیم بکسل شما بدون اعمال بار شدیدی پاره می شود، مطمئنا مشکل از درام است و این قطعه نیاز به تعویض دارد. قفل دارم نیز قطعه از سیستم درام می باشد که وظیفه آن قطع افزایش طول طناب است. خرابی این قطعه کاربرد سیستم را به طور کل تهدید می کند. انواع قطعات یدکی جرثقیل و حتی درام نیز توسط بسیاری از شرکت ها تولید می شود.

انواع قرقره های جرثقیل
یکی از شناخته شده ترین قطعات یدکی جرثقیل قرقره ها هستند. پس از باز شدن سیم بکسل از روی درام قرقره ها قطعات هستند که به سیم بکسل کمک می کنند، در یک مسیر مستقیم حرکت کنند. قرقره ها به انواع قرقره استیل، چدن خاکستری، چدن داکت و پلاستیکی تقسیم می شوند. قرقره های پلاستیکی و چدن خاکستری کمترین آسیب را به سیم بکسل می رسانند، آن ها در برابر بارهای بزرگ بسیار ضعیف هستند و لبه هایشان می شکند. بنابراین برای جرثقیل های که لیفتینگ بار آن ها کمتر است، استفاده می شوند. در جرثقیل های با لیفتینگ بالا استفاده از قرقره استیل و چدن داکت مرسوم تر است و عمر این قرقره ها بیشتر می باشد. قرقره ها به روغن کاری نیازمند هستند و چون به مرور زمان در اثر اصطکاک تخریب می شوند در بین قطعات یدکی جرثقیل قرار گرفته اند.

کابین جرثقیل
دسته بندی این قسمت در بین قطعات یدکی جرثقیل جای تعجب دارد، اما این قسمت نیز می تواند صدمه ببیند. هنگامی که جرثقیل چپه شود یا پس از لیفتینگ بار اپراتور کابین کنترل یا وینچ را با شعاع بزرگی دوران دهد، این مشکل به وجود می آید. کابین همانند قلب جرثقیل است و در برگیرنده اصلی ترین قطعات جرثقیل مانند موتور هیدرولیک و جک های بالابر می باشد. در صورت خرابی قطعات متعدد کابین ، کابین به طور کامل یا جزئی تعویض می شود.

سیم بکسل جرثقیل
یکی از مهم ترین قطعات یدکی جرثقیل که بیشتر از همه تعویض می شود، سیم بکسل می باشد. سیم بکسل، طنابی با مغزی فولادی است که از تابیده شدن هزاران رشته فولاد به وجود می آیید. عدم روغن کاری قرقره ها و درام از عوامل تخریب سیم بکسل است. سیم بکسل به دلیل برداشتن بارهای سنگین و بیش از حد توان خود نیز تاب برداشته و دچار خرابی می شود. سیم بکسل ها در انواع مختلفی ساخته می شوند و هر سیم بکسل برای تحمل یک نوع از بار به کار می رود.

کوپلینگ جرثقیل
یکی از اصلی ترین قطعات یدکی جرثقیل کوپلینگ می باشد. موتور هیدرولیک نیروی محرکه لازم برای لیفتینگ بار و دوران کابین کنترل را فراهم می آورد. کوپلینگ وسیله ای است که نیروی حاصل از سوختن دیزل را به شفت موتورهیدرولیک انتقال می دهد. بدون کوپلینگ موتور هیدرولیک نیروی نخواهد داشت و در نتیجه نه لیفتینگ بار صورت می گیرد و نه کابین می چرخد. این قطعه به ندرت به طور کامل خراب می شود، ولی در برخی از مواقع حالت تقارن خود را از دست می دهد که مشکلات متعددی را به وجود می آورد.

بافر یا زیر بشکه جرثقیل
یکی از قطعات یدکی جرثقیل بافر می باشد. وظیفه بافر کنترل ضربات ناشی از بار و دوران های کابین کنترل می باشد. بدون این قطعه هنگام لیفتینگ بار کابین دوران خواهد کرد که بسیار خطرناک است. بافر یکی از اجزا جرثقیل است که به ندرت خراب یا تعویض می شود.

وینچ جرثقیل
وینچ ها نیز جز قطعات یدکی جرثقیل به شمار می روند. همه ابزار لیفت باربرداری در وینچ گنجانده شده است. وینچ روی بوم قرار می گیرد و بسیاری از بارهای ناشی از لیفتینگ از طریق سیم بکسل به آن وارد میشود. قطعات مختلف وینچ به هم جوش شده اند و تنها در اثر گسیختگی از محل جوش، وینچ تخریب می شود. وینچ ها دارای طول و ابعاد متفاوتی هستند که براساس برند جرثقیل تغییر می کند.

بوم جرثقیل
بوم یکی از قطعات یدکی جرثقیل و بازوی مکانیکی آن می باشد. بوم مابین پایه مهار و وینچ قرار می گیرد. طول بوم تعیین کننده میزان ارتفاع لیفتینگ می باشد. این قطعه یدکی فقط در اثر پوسیدگی و گسیختگی نیاز به تعویض دارد.

مدیریت:آقای محمد داداش زاده
09121393459
09355184945

تولیدات انواع دوشاخی کمباین جاندیر ونیوهلند

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

تولید و پخش درپوش جعبه فرمان رومانی

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

 

 

 

 

 

 

 

خط تولید جدید گروه صنعتی فلز فرم?
طراحی تولید انواع قطعات و قالب ها بافرز cnc
خدمات انواع قطعات با فرز cnc
شماره های تماس برای cnc
۰۹۳۵۵۱۸۴۹۴۵
۰۲۱۳۶۴۲۷۰۷۱

تولید و خدمات انواع قطعات بافرزcnc
ساخت انواع قالب های ریختگری بافرزcnc

 

طراحی انواع قطعات

ماشین آلات صنعتی:

✅فروش تیلر کشاورزی (تراکتور دوچرخ)

تیلر نوعی تراکتور در ابعادی کوچک تر می باشد که تقریباً تمام قابلیت های تراکتور را در مقیاسی کوچک تر دارد و در عملیات کاشت، داشت، برداشت استفاده می گردد.

✅کولتیواتور چیست؟

کولتیواتور یکی از ماشین های خاک ورزی ثانویه است. کولتیواتورها خاک های سطحی را که در مرحله خاکورزی اولیه شکسته و از هم پاشیده شده را با هم به صورت دورانی مخلوط می کند، اما زمین را شخم نمی زند و برای هوا دهی بین لایه های خاک، آماده کردن بستر کشت نرم برای محصول و همچنین افزایش جذب آب و باران استفاده می شود. این ماشین با دندانه ها یا میله های خود خاک هایی را که به صورت خطی و افقی سفت شده اند، در عمق کم و نزدیک به سطح زمین سوراخ می کند. کلتیواتور از چندین دندانه، تیرک و دو یا سه چرخ تشکیل شده است. همچنین در زمانی که گیاه رشد کرد و علف های هرز در سطح خاک نمایان شد، علف های هرز نزدیک گیاه را که مانعی برای رشد آنهاست ریشه کن می کند یا اینکه برگ های علف های هرز را برای جلوگیری از مختل کردن عمل فتوسنتز در زمین دفن می کند

✅مشخصات فنی انواع روتیواتور

روتیواتور که به آن تیلر دوار هم گفته می شود برای شخم زدن و هرس زمین های کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد و کارایی آن با دستگاه های خاک ورزی قدیمی متفاوت است. روتیواتور ذخیره آب در خاک را از بین نمی برد تا رطوبت خاک حفظ شود. با توجه به کمبود آب در کشور و اتلاف 60 درصدی ذخایر آب های زیر زمینی در صنعت کشاورزی، استفاده از وسایل و تجهیزاتی که تلفات آب را کاهش می دهد از اهمیت بالایی برخوردار است.

✅ویژگی های دروگر

برای درو کردن محصولاتی نظیر چمن، گندم و گیاهان پا کوتاه از دروگر استفاده می شود. دروگرهای کوچک برای زمین گلف و زمین چمن استفاده می شود و به راحتی توسط فرد روی زمین کشیده می شوند. دروگر با موتور دیزلی در مزارع کوچک کشت غلات به شدت هزینه های کارگری را کاهش داده و سرعت برداشت را بالا می برد. از دروگر می توان برای دروی محصول از سطح زمین های مسطح و شیب دار که تراکتور در آن ها به سختی حرکت می کند استفاده کرد تا پس از درو، محصول به صورت دستی جمع آوری و حمل گردد. سرعت حرکت دروگر در زمین کشاورزی بین 5 تا 8 کیلومتر در ساعت می باشد. دروگر ها در انواع مختلف با توان موتور 5.5 اسب بخار، 7.5 اسب بخار، 10 اسب بخار، 13 اسب بخار و 15 اسب بخار تولید می شوند. این دستگاه با عرض برداشت 120 سانتی متر در برداشت محصولات مختلف کاربرد دارد. متداول ترین دروگرها شامل دروگر برنج، دروگر گندم، دروگر جو و دروگر یونجه می شوند.

✅مشخصات فنی چاله کن، چاله کن دستی، چاله کن بنزینی، چاله کن تک نفره

چاله کن دستی با توجه به قدرت و حجم موتور و عمق و قطر چاله، در دو مدل تک نفره و دو نفره تولید می شود. ایجاد چاله در کشاورزی یا برای نصب حصار، بدون استفاده از ابزاری خاص، کار بسیار دشواری است. استفاده از چاله کن این امکان را می دهد که چاله هایی با عمق و عرض های مختلف ایجاد کنیم. گودال کن های دستی در انواع برقی، بنزینی یا دیزلی ارائه می شوند. نوع بنزینی با موتور های دو زمانه و چهار زمانه ارائه می گردد. چاله کن دستی با موتور بنزینی از چاله کن دیزلی و برقی سبک تر است و برای خاک های نرم و حفر گودال هایی با عمق کم طراحی شده است. اما قدرت مته این چاله کن با مدل های برقی و دیزلی هیچ فرقی نمی کند. گیربکس چاله کن ها یا خشک کار می کنند یا با روغن. عمق گودال کنده شده با چاله کن بنزینی حدود 80 سانتی متر و قطر حفاری شده آن از 10 تا 35 سانتی متر است. به طور کل، از چاله کن دستی برای حفاری به عمق کمتر از یک متر استفاده می شود

 

تولیدانواع شیرآلات چدنی

شیرفلکه های چدنی در سایزها و فشارهای مختلف طراحی و تولید می شوند که بنابر نیاز و کاربرد می توانید از هر یک از آن ها استفاده کنید.

کاربرد شیرآلات چدنی بسیار متنوع است و در صنایع مختلف نفت،گاز و پتروشیمی، پروژه‌های آبرسانی، آب و فاضلاب ،سیستمهای موتورخانه ،تاسیسات ساختمانی، نیروگاه ها و کارخانجات استفاده می گردد.

این شیرها غالبا از انواع مختلف چدن خاکستری تحت عنوان GG25/GGG 40 تولید می گردند و در طراحی این شیرآلات حداکثر فشار ممکن ۱۶ اتمسفر لحاظ شده است

شیرفلکه های چدنی در سایزها و فشارهای مختلف طراحی و تولید می شوند که بنابر نیاز و کاربرد می توانید از هر یک از آن ها استفاده کنید.

کاربرد شیرآلات چدنی بسیار متنوع است و در صنایع مختلف نفت،گاز و پتروشیمی، پروژه‌های آبرسانی، آب و فاضلاب ،سیستمهای موتورخانه ،تاسیسات ساختمانی، نیروگاه ها و کارخانجات استفاده می گردد.

این شیرها غالبا از انواع مختلف چدن خاکستری تحت عنوان GG25/GGG 40 تولید می گردند و در طراحی این شیرآلات حداکثر فشار ممکن ۱۶ اتمسفر لحاظ شده است

شیرآلات چدنی در کنار شیرهای برنجی از پر کاربرد ترین انواع شیرآلات در صنعت تاسیسات ساختمان هستند. شیر وسیله ای است که برای تنظیم و کنترل کردن جریان مایعات یا گاز ها در لوله کشی مورد استفاده قرار می گیرد. شیرآلات در انواع و جنس های مختلف ساخته می شود و از این بین شیر چدنی یکی از شیرآلات مهم در صنعت است

شیرآلات چدنی چیست و نحوه دسته بندی شیرآلات صنعتی چگونه است؟
همان طور که اشاره شد شیرآلات چدنی از مهم‌ترین شیرهای مورد استفاده در صنعت تاسیسات ساختمان هستند. به طور کلی شیرآلات صنعتی را می توان با توجه به جنس، شیوه اتصال به لوله و کاربردشان دسته بندی کرد. نکته ای که در صنعت بسیار مهم است، انتخاب شیر مناسب با توجه به کاربرد آن است؛ به همین دلیل لازم است تا آشنایی بیشتری با شیر چدنی که در تاسیسات ساختمان و موتور‌خانه به وفور استفاده می شود، پیدا کنیم

تولیدانواع قطعات تراکتوررومانی وفرگوسن

تاریخچه تراکتور در جهان :
درگذشته برای گرداندن تسمه و چرخ تسمه یا تأمین توان مورد نیاز کارهای کشاورزی از ماشینهای بخار اولیه استفاده میشد. این ماشین ها خودرو نبودند و اغلب به کمک دام از نقطه ای به نقطهٔ دیگر در مزرعه کشیده میشدند. اولین قدم در تحول ماشینهای بخار، تبدیل آنها به تراکتورهای کششی بود که در دهه 1850 اتفاق افتاد.

در سال 1912 سازندگان موفق شدند تراکتورهایی با موتور بنزینی به بازار عرضه نمایند. با اختراع موتور دیزل توسط دکتر ردلف دیزل این نوع موتور به عنوان مولد توان بر روی تراکتورها نصب گردید که خود فصل جدیدی در صنعت تراکتورسازی به شمار می رفت.

درسال های اخیرصنعت تراکتورسازی در جهان پیشرفت چشمگیری داشته است. اکنون تراکتورها مجهز به اتاقک راننده با کلیه وسایل و تجهیزات از جمله وسایل ایمنی می باشند. توان این گونه تراکتورها زیاد و دارای جعبه دنده های خودکار، چهار چرخ محرک و فرمان هیدرولیک هستند.

تاریخچه تراکتور در ایران:
استفاده از تراکتور و ماشی نهای کشاورزی در ایران به دنبال اولین نمایشگاه ماشینهای کشاورزی که در سال 1300 شمسی در تهران برگزار شد متداول گردید.

در سال 1308 شمسی اولین تراکتور نفتی ساده برای مدرسه عالی فلاحت در شهرستان کرج خریداری گردید تا دانشجویان بتوانند با روش کار آن آشنا شوند و آن را در مزارع برای عملیات کشاورزی به کار ببرند.

آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشینهای کشاورزی در سال 1331 شمسی بود. درحقیقت این اقدام، نقطهٔ شروع ماشینی کردن کشاورزی ایران به شمار می رود.

در سال 1345 شمسی تعدادی تراکتور یونیورسال از کشور رومانی وارد و در اختیار کشاورزان مستعد گذارده شد. از سال 1353 شمسی پس از تأسیس کارخانهٔ تراکتورسازی تبریز ، این کارخانه شروع به وارد کردن تراکتور مسی فرگوس1 و مونتاژ آن نموده است.

به موازات این کارخانه ، کارخانهٔ جان دی2 اراک در سال 1352 شروع به مونتاژ تراکتور جان دیر کرده بود. درحال حاضر اغلب قطعات تراکتور در داخل کشور ساخته میشود به طوری که تولید و مونتاژ انبوه تراکتورها علاوه بر مصارف صنعتی و کشاورزی در داخل به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.

گروه صنعتی فلزفرم در راستای تولید انواع قطعات چدنی آماده همکاری با شرکتهایی که در راستای فروش قطعات کار میکنند اعلام آمادگی می نماید

 
زین اسبی 285فرگوسن
زین اسبی رومانی
پوسته جعبه فرمان رومانی
سینی موتوررومانی
چدنی اگزوز رومانی
مالبند تراکتوررومانی وفرگوسن
لوله اکسل تراکتوررمانی
قلاب اچ تراکتور رومانی
کفی یاتاق
بکسل بند تراکتور رومانی

 

تولید و پخش انواع قطعات چدنی ماشین های کشاورزی

تولید و پخش قطعات ماشین های راهسازی

 

 

 

 

 

صنایع ریخته گری ایران خودرو , شرکت ریخته گری آلومینیوم , نمایندگی صنایع چدن , امور سهام صنایع ریخته گری , لیست کارخانجات ریخته گری , بزرگترین ریخته گری , سایت شرکت صنایع ریخته گری ایران , تولید انواع شیرآلات چدنی , قطعات چدنی تراکتورفرگوسن ورومانی , قطعات چدنی جرثقیل سبک وسنگین ,