توزیع و پخش آبزیان دریایی، ماهی، میگو، انواع فیله در سراسر کشور 09126074574

وحید اکرامی – موج خلیج فارس – مرکز توزیع میگو و ماهی 

شماره های تماس

09126074574

09336857524

02122380764

 

?تعداد فروشگاه ها و پوشش شماره یک. این شرکت در حدود 380 مکان فعالیت می کند: تقریباً 13هزار مشتری روزانه از فروشگاه های آن بازدید می کنند. موج خلیج از یک مدل چند فرمت استفاده می کند که شامل فروشگاه های سوپرمارکت ها و پروتئین است. ، این شرکت در مجموع 2564 فروشگاه در 35 منطقه ازایران دارد. برنامه وفاداری فرمت قالب موج خلیج بیش از 10هزار نفر را پوشش می دهد. موج خلیج یک شرکت منحصر به فرد برای عمده فروشی ایران است. جدا از فروش میگو ، این شرکت تجارت خصوصی تولید مواد غذایی را انجام می دهد. این شرکت برای پرورش ماهی قزل و فرآوری مدیریت می کند.

✳️غذاهای دریایی شامل ماهی هایی مانند ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی قزل آلا، تیلاپیا، صدف، میگو ، خرچنگ و… است.

?فواید غذایی و سلامتی غذاهای دریایی

?چربی های موجود در گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ چربی های جامد هستند، در حالی که چربی های موجود در غذاهای دریایی، آجیل و دانه ها مایع هستند. دستورالعملهای رژیم غذایی در سال های اخیر برای مردم، کاهش مصرف چربی های جامد (چربی های اشباع چربی های ترانس و کلسترول) است زیرا سطح چربی خون مانند کلسترول و کلسترول LDL (کلسترول بد) را افزایش می دهد. همچنین سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و برخی سرطان ها در بزرگسالان شده و منجر به اضافه وزن خواهد شد. مطالعات نشان می دهد که خوردن غذاهای دریایی می تواند خطر حمله قلبی، سکته مغز، چاقی و فشار خون را کاهش دهد. غذاهای دریایی دارای چربی اشباع کم و چربی های اشباع نشده مفیدی از جمله اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

?از جمله مهمترین اسیدهای چرب امگا 3 در غذاهای دریایی اسید ایکوزاپنتائنوئیک (EPA) و اسید دکوزهگزاوائیک (DHA) هستند. تمام غذاهای دریایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند، اما ماهی های روغنی مانند سالمون، ساردین، قزل آلا، ماهی خال خالی آتلانتیک و اقیانوس آرام و شاه ماهی از منابع مهم وغنی EPA و DHA هستند. این اسیدهای چرب می توانند به کاهش فشار خون و ضربان قلب و بهبود عملکرد قلبی عروقی کمک کنند. به عنوان مثال، تحقیقات نشان داده است که اسیدهای چرب امگا 3 خطر ابتلا به آریتمی (ضربان قلب غیر طبیعی) را کاهش می دهد. این بیماری می تواند منجر به مرگ ناگهانی شود. اسیدهای چرب امگا 3 همچنین باعث کاهش سطح تری گلیسیرید و سرعت رشد پلاک آترواسکلروتیک می شوند.

?خوردن ۲۵۰ گرم در هفته (حدود دو وعده) از انواع غذاهای دریایی به طور متوسط 250 گرم در روز EPA و DHA را تأمین می کند، که باعث کاهش مرگ و میر قلبی در بین افرادی می شود که بیماری قلبی عروقی دارند یا حتی ندارند.این مبنای توصیه سازمان های بهداشتی برای مصرف دو وعده غذای دریایی در هفته است.

✳️ویتامین ها و مواد معدنی

⚜️ویتامین ها و مواد معدنی غذاهای دریایی حاوی نیاسین، ویتامین B6، ویتامین E، ویتامین B12، تیامین، ریبوفلاوین، روی، فسفر، منیزیم، آهن، مس، پتاسیم و سلنیوم است. علاوه بر این، ماهی روغنی دارای مقادیر زیادی ویتامین های A و D هستند، در حالی که ماهی هایی که همراه با استخوان سرو می شوند، مانند ماهی کنسرو و ساردین، از منابع خوبی برای ایجاد کلسیم در ساخت استخوان هستند. ماهی ها، به ویژه ماهی های دریایی، منبع غذایی ید نیز هستند.

?فواید خوردن ماهی برای سلامت بدن

?ماهی یکی از غذاهای سالم این کرۀ خاکی محسوب می‌شود که پر از مواد مغذی و مهم مانند پروتئین و ویتامین D است. علاوه‌براین، ماهی منبعی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت بدن و مغز بسیار اهمیت دارد.

?ماهی حاوی بسیاری از مواد مغذی است که بدن بیشتر انسان‌ها فاقد آنهاست. این مواد شامل پروتئین با کیفیت خوب، ید، ویتامین‌ ها و مواد معدنی مختلف است. برخی گونه‌های چربی گاه سالم‌ترین گزینه‌های مغذی به شمار می‌رود. به همین دلیل، ماهی‌های چرب مانند قزل‌آلا، ساردین، سالمون، ماهی تن و ماهی خال‌مخالی ازنظر مواد مغذی مبتنی بر چربی در جایگاه بهتری هستند و ویتامین D محلول در چربی هم یکی از این موارد است.

?خواص میگو

?میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین بوده و دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول ( بسته به روش آماده سازی ) بوده که مصرف میگو به دلیل اثر بر روی سیستم گردش خون انسان سالم ارزیابی شده .دارای مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر داشته که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید بوده.دارای منابع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین داشته و پکیج پذیرایی کاملی از ویتامین ها را تشکیل می دهد.

?خواص لابستر

?این آبزی سرشار از پروتئین به همراه مقدار بسیار کمی از چربی های اشباع می باشد. لابستر منبع غنی از سلنیوم و همچنبن شامل اسید چرب امگا ۳ است. همچنین دارای مواد معدنی و ویتامین های حیاتی مانند مس، روی، آهن، فسفر، منیزیم، ید، ویتامین B12 ،B6 و E برای عملکرد طبیعی بدن می باشد. مصرف منظم لابستر یا شاه میگو در وعده های غذایی باعث محافظت بدن در برابر بیماری تیروئید، افسردگی و کم خونی می گردد.

?از دیگر خواص لابستر یا شاه میگو می توان به تامین مقدار زیادی از پروتئین بدن اشاره نمود . این درحالی است که میزان چربی در بافت لابستر بسیار پایین است، در نتیجه می تواند غذای مناسب ورزشکاران باشد و پروتئین مورد نیاز عضله ورزشکاران را فراهم ‌نماید‌.

?خواص هشت پا

?گوشت این هشت پا بسیار بسیار غنی است. این ماده غذایی ارزشمند دارای بسیاری از ریز مغذی ها و درشت مغذی های ارزشمند است. هشت پا دارای میزان بالایی پروتئین است. همچنین با کالری بسیار اندک که برای افرادی که دنبال رژیم هستند بسیار مناسب است.

?آنها همچنین منبع اصلی اسیدهای آمینه هستند. برخی از اسیدهای آمینه شامل هیستیدین ، لوسین و لیزین است. اسیدهای آمینه به ایجاد واحد های ساختمانی لازم پروتئین برای رشد و نمو کمک می کند ، که به کاهش خطر سرطان و توسعه بافت های سالم کمک می کند. اختاپوس دارای منابع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که بدن ما به آنها نیاز دارد.

?اختاپوس منبع خوبی از روی ، منگنز ، مس ،کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم، آهن، سلنیم ، ریبوفلاوین و ویتامین B12 هستند. این ماده غذایی همچنین سرشار است از اسیدهای چرب امگا ۳ که بسیار ارزشمند است.

?خواص صدف

⭕️خواص صدف شامل حمایت از کاهش وزن، داشتن یک قلب سالم، کمک به بهبود زخم، پشتیبانی از استخوان های قوی تر، افزایش سطح انرژی، بهبود عملکرد کلی کلیه، کمک به درمان آکنه،بهبود بینایی، جذب از آنتی اکسیدان ها و ترویج خواب سالم می شود.

به مدریت : وحید اکرامی

آدرس دفتر : تهران ، سعادت آباد
آدرس کارخانه : بوشهر ، چغادک

mojkhalij@gmail.com

https://www.instagram.com/hoseinmalekan.vila

 

 

 

 

پخش فرآورده های دریایی آبزیان شیلات موج خلیج فارس وحید اکرامی در تهران ,  فرآورده های دریایی , توزیع و پخش آبزیان دریایی , ماهی , میگو , پخش انواع فیله , فواید غذاهای دریایی , خواص صدف , خواص لابستر , فواید خوردن ماهی  , خواص میگو , غذاهای دریایی , آبزیان , آبزیان شیلات موج خلیج فارس ,