Address & Contact

Our Address

گرمسار،بالاتر از میدان شهرداری،خیابان مصطفی خمینی،روبروی فروشگاه فرهنگیان،نرسیده به اداره دارایی،عطاری سبزینه شهر

Telephone

ادویه جات و عرقیات گیاهی عطاری سبزینه شهر

✳️عرقیات و خواص آن ها 

💫گلاب: طبیعتی گرم دارد و تقویت کننده‌ی مغز و اعصاب است. غش، ضعف و بی‌هوشی را رفع کرده و بلغم را دفع می‌کند. لثه را سخت کرده و صفرابر نیز می‌باشد.

💫عرق نعناع: طبیعتی گرم دارد و تقویت کننده معده است. مولد خون، اشتهاآور، رفع کننده‌ی دل درد و دل پیچه، ضد تشنج و بادشکن است. گرمازدگی اطفال و سکسکه را از بین می‌برد.

💫عرق بیدمشک: تقویت‌کننده قلب و بدن است، ملین نیز می‌باشد.

💫عرق بهارنارنج: تقویت کننده‌ی قلب و اعصاب است. ضدتشنج، آرام بخش و ضدهیستری می‌باشد. افسردگی، بی‌خوابی و سکسکه را درمان می‌کند. توسط نور آدرنالین در گیرنده‌های بتا ۳، تجزیه کننده چربی می‌باشد و موجب افزایش متابولیسم بدن می‌شود.

💫عرق کاسنی: طبیعتی سرد دارد و تب‌بُر است. پوست، کلیه و کبد را تقویت می‌کند. دارای ویتامین C است و خون را تصفیه می‌کند. حرارت آن را پایین می‌آورد و رگ‌ها را باز می‌کند. درد مفاصلی که ناشی از گرمی مزاج باشد را مداوا می‌کند

💫عرق آویشن: طبیعتی گرم دارد و درمان کننده بلغم، اشتهاآور، ضدعفونی کننده مجاری تنفسی، ضد تشنج و تقویت‌کننده بدن است. ترشی معده را رفع می‌کند. ضددرد، رفع کننده‌ی برونشیت، آسم، گریپ، سوءهاضمه، نقرس، سیاتیک رقیق کننده خون می‌باشد.

💫عرق شاه‌تره (شاطره): طبیعتی معتدل دارد، صفرابُر و تب‌بُر است. یرقان را درمان می‌کند، تقویت‌کننده‌ی پوست و کبد است. ادرارآور است و بلغم را دفع می‌کند. تصفیه کننده‌ی خون است و باعث تقویت لثه و جلوگیری از خون‌ریزی آن می‌شود. مخلوط شاه تره، سرکه و عسل پاک کننده معده از کلیه فضولات می‌باشد.

💫عرق خارشتر: سنگ‌های کلیه و مثانه را دفع می‌کند. شستشو دهنده‌ی کلیه‌ها است و برای سیاه سرفه نیز مفید است. طبع این عرق گرم و خشک می‌باشد. برای دفع سنگ‌های کلیه و مثانه ۳ وعده و هر بار یک لیوان ولی برای درمان بقیه بیماری‌ها هر وعده یک فنجان میل شود.

💫عرق اسطوخودوس: طبیعت گرم و خشکی دارد، نیروبخش، برای سردرد، میگرن و دلهره مفید است. ضمناً آرام بخش و خواب‌آور نیز می‌باشد. مخلوط آن با عسل و سرکه برطرف کننده سرگیجه، پرش ناگهانی بعضی از اعضاء، رفع صرع، وسواس و فراموشی می‌باشد.

💫عرق اسفناج: برطرف کننده کم‌خونی و افزایش دهنده آهن در خون می‌باشد.

💫عرق اکالیپتوس: با توجه به خوراکی نبودن عرق مذکور باید به‌صورت بخور از خواص آن، که همانا برطرف کنندگی سرماخوردگی، برونشیت و گرفتگی بینی است، بهره برد.

💫عرق بابونه: طبیعتی گرم دارد و نیروبخش است. عفونت‌های دردناک را برطرف می‌کند. اختلالت قاعدگی را تنظیم و ورم بیضه و رحم را فرو می‌نشاند. کرم‌کش است و در درمان یبوست مفید می‌باشد. همچنین لطیف‌کننده پوست بدن، ضد دردهای شکم و نفخ، معرق اشتهاآور است.
عرق دارچین تقویت کننده‌ی معده و اعصاب است، ضدترس، وسواس، بادشکن، آرام بخش و قابض نیز می‌باشد. ضمناً طبع آن خشک و گرم است.

✳️ادویه جات 

🔺ادویه ها علاوه بر خوش عطر و طعم کردن غذاها، اثرات ضد سرطانی ، ضد کلسترول خون ، ضد دیابت و ضد التهابی و صدها خاصیت درمانی فوق العاده دارند و برای سلامتی انسان بسیار مفید فایده هستند. ادویه ها همچنین به درمان بسیاری از بیماری ها مانند دیابت ، بیماری های قلبی عروقی ، سرطان و آرتروز کمک می کنند.

🔺آویشن: آویشن به‌طور کلی در بهبود وضعیت سیستم ایمنی، دستگاه‌های تنفسی، گوارشی، عصبی و بخش‌های دیگر بدن تأثیر بسیاری دارد.

🔺برگ بو: در بسیاری از مکان‌ها برای تزیین باغ‌ها استفاده می‌شود، اما استفاده‌ی اصلی آن در آشپزی و به عنوان داروی گیاهی است.

🔺پاپریکا: پاپریکا چهارمین ادویه رایج مصرفی در جهان است و می توان آن را درست در کنار نمک و فلفل در بیشتر کابینت های آشپزخانه یافت. طعم آن می تواند از شیرین تا گرم (تند) متفاوت باشد.

🔺دارچین: نوعی ادویه است. درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود.

🔺رازیانه: این گیاه سرشار از ترکیباتی مشابه هورمون زنانه استروژن است و طبیعتی گرم دارد. رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا بویژه بخش مدیترانه‌ای است.

🔺زردچوبه: زردچوبه از رده زنجبیل‌وارها، راسته زنجبیل‌ها، تیره زنجبیلیان، گونه زردچوبه‌ای‌ها است.

🔺زعفران: زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می‌بخشد.

🔺زیره: دانه‌ای معطر و ضدنفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و در دو نوع زیره سبز و زیره سیاه وجود دارد که دومی به «زیره ایرانی» معروف است.

🔺سماق: میوه‌ ی آن پس از کوبیدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی مانند کباب استفاده می‌شود.

🔺فلفل سیاه: گیاه فلفل بومی جنوب هند است. فلفل سیاه گیاه رونده گل دهنده‌ای از خانواده Piperaceae، که برای میوه آن کشت می‌شود، که معمولاً به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می‌شود.

🔺کاری: ادویه «کاری» در واقع ترکیبی از چند ادویه است که در آشپزی هندی کاربرد دارد و نماد غذاهای این کشور است. البته نوعی برگ خوراکی با این نام نیز در آشپزی سریلانکا و جنوب هند استفاده می‌شود که متفاوت از ادویه کاری است.

🔺گُلپَر: همهٔ گونه‌های سردهٔ گلپران معطر هستند و برخی گونه‌ها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه کاربرد دارند. گونه‌های دیگری از گلپر در صنعت داروسازی کاربرد دارد.

🔺هل: هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است. ‌می‌توان از هل در آشپزی‌ها علاوه بر عطر و طعمش، برای افزایش هضم نیز استفاده کرد. 

به مدیریت:مسعود کمالی

 

 

 

تولید و عرضه انواع ادویه جات و عرقیات گیاهی عطاری سبزینه شهر در گرمسار , عرضه انواع ادویه جات در گرمسار , تولید انواع ادویه جات در گرمسار , ادویه جات سبزینه شهر در گرمسار , عرقیات گیاهی در گرمسار , عطاری سبزینه شهر در گرمسار , بهترین عطاری در گرمسار , قیمت ادویه جات در گرمسار , قیمت عرقیات گیاهی در گرمسار , عطاری و عرقیات کمالی ,