توليد ، پخش و فروش سوغات و بهترين عسلهاى استان چهار محال و بختيارى در شهركرد

🍯 فروشگاه سوغات ، عسل و شهد عسل کوهرنگ🍯

سوغات عسل شهد عسل کوهرنگ

 

 

🍯 عسل

❇️از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب‌ها باشد.

❇️ ولیکن میکروب‌ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین می‌رود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است. در گذشته از این خاصیت عسل برای از بین بردن پینه‌‌‌های دست و پا سود می‌جستند.

مطالبی که انگیزه شما رو برای خوردن عسل زیاد میکند:
  •  عسل یک روش بی نظیر برای تمیزکردن سیستم گوارش هست
  •  در درمان جوش صورت موثر است چون خاصیت ضد میکروبی دارد
  •  استفاده از عسل در ماسک صورت بسیار به پوست شما کمک می‌کند
  • عسل می‌تواند مشکل کرم‌‌‌های حلقوی را رفع سازد. طب سنتی توصیه می‌کند که کرم‌‌‌های حلقوی روده را با عسل و زردچوبه درمان کنید
  • عسل برای نور چشم و بینایی مفید است. استفاده منظم عسل و آب هویج باعث افزایش قدرت بینایی می‌شود. این معجون بهتر است اوایل صبح مصرف شود
  • مصرف عسل طبیعی به عنوان مصارف درمانی و جایگزین شیرین کننده هایی همچون شکر و قند باعث جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت میشود.

 

🍯 رنگ عسل

رنگ عسل بستگی به عوامل رنگزای شهد (گزانتوفیل، کلروفیل، کاروتن و غیره) دارد. به همین علت رنگ عسل مربوط به منبع گیاهی آن است. رنگ عسل می‌تواند از روشن تا تیره متغیر باشد. بر اساس زمان جمع آوری شهد، عسل بهاره روشن تر و عسل پاییزه تیره تر است. رنگ عسل وقتی که جمع آوری شهد، سریع و میزان آن فراوان باشد، روشن تر است. زمانی که جریان شهد کم و جمع آوری آن طولان مدت باشد تیره تر است. رنگ عسل همچنین بسته به نژاد زنبور و کیفیت شان‌ها متفاوت است. بر اساس غلظت مواد رنگزا عسل ممکن است بدون رنگ، زرد که رنگ (کهربایی)، روشن یا تیره باشد. رنگ های مختلف از زرد تا قهوه‌ای معمولا رنگ های متداول عسل هستند. به ندرت عسل به رنگ های سبز و قرمز متمایل به سیاه و کرم موجود است.

🍯 عطر عسل (رایحه ی عسل) 

عطر عسل از مواد آلی فرار موجود در آن منشاء می گیرد. ترکیبات مواد معطر انواع عسل متفاوت است و بنابراین طعم ویژه و منحصر به فردی به آنها می دهد. این مواد ، که به وسیله ی یاخته های غده ای در کنار نوشگاه تولید شده اند داخل شهد می گردند. عطر مخصوص عسل در نتیجه ی فرایند آنزیمی (تخمیری) قندهای اسیدهای آمینه ی و ویتامین ها در طول رسیدن عسل ایجاد می گردد.

🍯 مواد معطر عسل

مواد معطر عسل شامل روغن های فرار، ترکیبات کربونیل (فرم آلدئید، استالدئید، پروپیونالدئید استون، متیل اتیل کتون و غیره)، الکل ها (پروپانل، ایزوپروپاونل، اتانل، بوتانل، ایزو بوتانل، پنتال، بنزیل الکل و غیره) و استرهای مورچه، سرکه، اسیدهای بنزوئیک و پروپیونیک و غیره است. این مواد پایدار نیستند بنابراین با گذشت زمان تمایل به تبخیر دارند و به ویژه اگر به درستی ذخیره نشوند.

مثلا اگر در گرما نگهداری شوند یا در ظرف بسته بندی محکم نباشد از بین می روند. میزان مواد معطر ، شدت عطر و بوی عسل را تعیین می کند.

عطر انواع عسل تولید شده از درخت نمدار، خلنگ، گندم سیاه و زبان گنجشک به آسانی قابل تشخیص است. عطر انواع عسل حاصل از گل آفتابگردان، پیازه، شاه بلوط و شلغم، اندک و نامحسوس است. عسل حاصل از هویج فرنگی دارای طعمی بسیار عالی است.بیشتر عسل ها دارای مزه‌ی شیرین و اندکی ترش هستند.

🍯 میزان شیرینی عسل

میزان شیرینی عسل با توجه به میزان و نسبت قندهای داخل شهد گیاهان مختلف تعیین می شود. به همین جهت انواع عسل با خاستگاه های گیاهی مختلف طعم مخصوص به خودشان را دارند. طعم های ملایم مانند عسل حاصل از شلغم روغنی، طعم تند مثل عسل گل قاصدک، بسیار تند مثل عسل آفتابگردان، تند نزدیک به تلخ مثل عسل خلنگ، تلخ مثل عسل گل ذرت، بی بو مثل عسل شاه بلوط، خیلی تلخ مثل تنباکو، عسل های تولید شده از شهد گندم سیاه، یونجه گشنیزه و بابونه دارای طعم کاملا مخصوص به خود هستند.

مدیریت : سمیه بخشایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شهد عسل , خواص شهد عسل , فروشگاه سوغات  , عسل کوهرنگ , سوغات شهرکرد , عسل کوهرنگ شهرکرد , عسل طبیعی و خالص ,