تولید و فروش دروگر کنجد و گندم جلو و پشت تراکتوری فارمیر در دشت مغان اردبیل و سراسر کشور

🚜 تولید و فروش عمده مینی تراکتور و دروگر عقب و جلو تراکتوری فارمیر در اردبیل و سراسر کشور🚜

🚜 دروگر کنجد گندم جلو و پشت تراکتوری فارمیر شبکه توزیع و تولید ادوات کشاورزی انواع دروگر جلو و عقب ، خودرو 

🚜 قابلیت نصب آسان بر روی انواع تراکتورهای داخلی و خارجی

🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜

 

 

🚜 انواع دروگر

دسته بندی دروگر ها براساس مدل و نحوه برش

دروگر ها بر اساس مدل و نحوه برش به دو دسته دروگر پشت بند تراکتور و خود گردان تقسیم بندی می شوند.

🚜 دروگر دنباله بند تراکتور

دروگر دنباله بند تراکتور از دسته تجهیزاتی هستند که با نصب بر روی تراکتور توسط تراکتور کشیده می شوند. این تجهیزات هم توانایی نصب در جلو هم در عقب تراکتور را دارند. دروگر های دنباله بند تراکتور، در دو مدل شانه ای و دوار ارائه می گردند:

دروگر شانه ای: قدرت این مدل به قدرت و توان تراکتور بستگی دارد. این تجهیز را در پشت تراکتور نصب کرده و با حرکت رفت و برگشتی تیغه های آن عملیات برش را انجام می دهد.

دروگر کنجد گندم جلو و پشت تراکتوری فارمیر

دروگر شانه ای دارای انواع مختلفی مانند کششی، نیمه سوار، وسط سوار و عقب سوار می باشد. این مدل به دلیل برش تمیز و یکنواخت و تلفات پایین محصولات دارای محبوبیت زیادی در بین کشاورزان می باشد. در زیر انواع دروگر شانه ای را توضیح می دهیم:

دروگر کششی: با اتصال به عقب تراکتور عملیات برش را انجام می دهد. از دروگر کششی می توانید برای گوشه ها و دور زمین استفاده نمایید. توانایی اتصال به انواع تراکتور ها و جداسازی از آن ها را دارد. این مدل دارای دو چرخ بوده تا بتواند وزن دروگر را تحمل نماید.

دروگر نیمه سوار: این مدل دارای یک یا دو چرخ بوده که در عقب تراکتور متصل می گردد. چرخ ها باعث می شوند. تراکتور وزن دروگر را راحت تر حمل نماید. اتصال و جدا سازی از تراکتور در این مدل بسیار راحت است.

دروگر وسط سوار: در تراکتور های سه چرخ و تراکتور هایی که چرخ جلو با چرخ عقب در آنان فاصله زیادی دارند، به کار می رود. این مدل را را در سمت راست تراکتور بین چرخ های جلو و عقب قرار می دهند.

دروگر عقب سوار: توسط اتصال سه نقطه ای به پشت تراکتور وصل می شود و تمام وزن آن توسط تراکتور حمل می شود.

🚜 دروگر دوار: این مدل از نوع دروگر های دنباله مال بند می باشد. دارای راندمان بالا و سرعت 15 کیلومتر در ساعت از ویژگی های این دستگاه می باشد. دروگر دوار در سه مدل زیر عرضه می شود:

دروگر بشقابی: این ماشین دارای صفحه ای به شکل دایره بوده، که چند تیغه بر روی آن نصب شده، که با حرکت دورانی با حداقل سرعت 1500 دور در دقیقه می تواند عملیات برش را انجام دهد.

حرکت دروگر بشقابی شباهت زیادی به داس ها دارد، این دستگاه را می توانید در پشت و قسمت سمت راست تراکتور نصب کنید. سرعت بالا در این تجهیز باعث از بین رفتن یا پودر شدن علوفه می شود. برای همین بهتر است در محصولاتی مانند یونجه این دستگاه مورد استفاده قرار نگیرد. بشقاب های این دستگاه به صورت جفتی در خلاف جهت هم کار می کنند که معمولا تعداد آن ها 4 تا 6 است.

دروگر عمودی: دروگر عمودی یا چکشی که سر تیغه آن کج بوده و در اطراف آن تیغه ها به صورت زیگزاگی قرار گرفته اند، عملیات قطع گیاهان را به وسیله تیغه ها انجام می دهد.

دروگر دوار استوانه ای: این دروگر شباهت زیادی به مدل بشقابی دارد. قدرت در دروگر دوار استوانه ای برای هر متر بین 25 تا 30 اسب بخار است. لازم به ذکر است که در مقایسه با مدل بشقابی دارای سرعت کمتری می باشد.

مدیریت : مهدوی

09147425799

 

 

www.farmer-tractor.com

دروگر کنجد گندم جلو و پشت تراکتوری فارمیر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دروگر گندم چین , دروگر دستی , قیمت دروگر گندم , دستگاه دروگر , دروگر یونجه , مینی تراکتور , دروگر عقب و جلو تراکتوری ,