Address & Contact

Our Address

فیروزآباد ، مجتمع تجاری فردوسی ، پلاک ۱۷۶ شرکت پترو دانیال البرز

Telephone

حبوبات خشکبار چای برنج روزبدان

فروش انواع حبوبات،خشکبار،چای و برنج

رزومه پترو دانیال البرز :

شرکت بازرگانی پترو دانیال البرز به شماره ثبت ۱۵۱۰با هدف واردات و صادرات انواع کالاهای اساسی و مصرفی به ویژه در بخش های کشاورزی،محصولات صنایع غذایی و بهداشتی فعالیت خود را آغاز نمود.

از سال ۱۳۹۰ شرکت فعالیت خود در زمینه واردات ارزاق عمومی از کشور هند آغاز و از سال ۱۳۹۴ استراتژی خود را بر اساس تأمین مواد اولیه کارخانجات تولیدی صنایع غذایی و بر طرف نمودن نیاز بازار داخلی در زمینه واردات توسعه بخشید.

از جمله اقلام و محصولاتی که شرکت بازرگانی پترو دانیال البرز بر روی واردات آن ها متمرکز شده می توان به برنج،شکر،دانه های روغنی،ادویه جات،حبوبات نام برد که برای هر کالا پروانه بهداشتی مربوطه از وزارت بهداشت اخذ گردید.

این شرکت از بدو تأسیس علاوه بر حوزه واردات اقدام به صادرات انواع خشکبار به کشورهای حاشیه خلیج فارس نموده است.

منشور سازمانی

۱) مشتری در رأس همه امور سازمانی ما می باشد.برخورد احترام آمیز با آنان در تمامی مراحل ارتباط از ضروریات مشتری مداری است.فراموش نکنیم مشتری در اولویت ماست.
۲) کیفیت : رعایت استانداردهای غذایی و بهداشتی و قوانین رسمی و بین المللی تجارت و اقتصاد از مزیت های رقابتی مهم ما در ارائه خدمات می باشد.
۳) از اصول همیشگی ما در شرکت پترو دانیال البرز،متعهد بودن به قراردادها و توافقات منعقد شده می باشد که تحت هیچ عنوان نباید به این امر خدچه ای وارد شود.
۴) دقت در انجام کارها در تمامی ارکان شرکت از اصول دائمی ما می باشد.
۵) سرعت در امور محوله،بدون خدشه دار شدن سایر اصول سازمانی ما نیز از دیگر ضروریات در جلب رضایت مشتریان می باشد.
۶) رعایت نظم و انضباط فردی و جمعی از اصلی ترین ارزش های کارکنان و خانواده شرکت پترو دانیال البرز بوده و در تمامی ابعاد متعهد به آن هستیم .
۷) بیانیه مأموریت
۸) شرکت پترو دانیال البرز مصمم است با بالاترین کیفیت مبتنی بر نظم،دقت،سرعت همراه با رعایت حقوق مشتریان و استانداردهای نوین تجارت،بهداشت و سلامت ، خدمات خود را ارائه نموده و در تلاش است تا جایگاه خود را در صاردات و واردات کالاهای اساسی ارتقا دهد.

ارزش ها و چشم انداز
ارزش ها:

۱) رعایت قوانین رسمی و بین المللی تجارت و اقتصاد
۲) مشتری مداری
۳) بهداشت و ایمنی در تمام ابعاد
۴) رعایت ارزش های اخلاقی و کرامات انسانی
۵) مسئولیت پذیری و رعایت حقوق متقابل
۶) کار گروهی و مشارکت تیمی آموزش و توانمند سازی کارکنان
۷) نو آوری و پذیرش ایده های خلاق برقراری نظم،دقت و سرعت
۸) انجام امور بین کارکنان

چشم انداز:

۱) سرآمدی در تجارت منطقه
۲) تبدیل شدن به مرجع مطمئن واردات مواد اولیه کارخانجات تولیدی صنایع غذایی
۳) قرار گرفتن در رأس هرم صادارت خشکبار

 

آدرس دفتر کرج : استان البرز ،شهر کرج ،بازار بزرگ ولیعصر ،خیابان فیروزه ،پلاک ۱۴۳

تلفن :
 ۰۲۶۳۶۷۱۱۰۱۷ کرج

 

 

 

 

 

 

? مشخصات زراعی برنج اصیل ایرانی
این برنج گیاهی یک ساله، علفی و ساقه آن همانند گندم بند بند و توخالی و دارای ۸ تا ۱۲ گره و در طول ساقه می باشد که به صورت کشت مستقیم تولید می گردد.
روش اول در تمامی استان هایی که در آن سال آبی مجاز به کشت برنج هستند انجام می شود. شیوه کشت این نوع برنج بدین نحو است که پس از دوره اولیه رشد گیاه، هنگامی که اندازه نشاء به ۲۵ سانتیمتر رسید، آن را به زمین اصلی منتقل می کنند و گیاه ادامه رشد خود را در مکان جدید ادامه می دهد.بذر این نوع برنج کاملأ طبیعی و بدون هیچ گونه تغییر ژنتیکی می باشد تا جایی که تمام مشتریان و بازار هدف این کالا بیمارستان و مراکز درمانی کشور می باشد . از زمان کاشت تا برداشت برنج اصیل ایرانی مدت ۱۲۰ روز سپری میگردد که این خود دال بر ارگانیک و سلامت برنج روزبِدان می باشد .
شرکت پترو دانیال البرز با در اختیار داشتن مکانیزه ترین کارخانه بوجار، سورت و بسته بندی برنج یکی از نام آور ترین تولید کنندگان این محصول در کشور می باشد .

♨️♨️ چای_باروتی

چای باروتی که سایز ذرات آن کوچک‌تر از چای شکسته بوده و زمان دم کوتاه‌تر و رنگ‌دهی و طعم بیشتری دارد. زمان دم‌کشی این چای نیز ۵-۶ دقیقه است.

مناسب برای افرادی است که نیازمند دریافت کافئین بیشتر و همچنین ذائقه آنها گسی بیشتری را می‌پسندد.

چای باروتی از جوانه و غنچه انتهای گیاه چای به‌دست می‌آید و به‌لحاظ ظاهری دارای ذرات طلایی رنگ می‌باشد که به اصطلاح زر شناخته می‌شود زر جزء گران‌قیمت‌ترین برگ‌های حاصل از فرآیند تولید چای می‌باشد که از جوانه‌های تازه تشکیل شده درختچه چای به‌دست می‌آید.

وجود “زر” در چای باعث تشدید عطر و طعم نهایی محصول می‌شود و نشان از مرغوبیت چای می‌باشد.

? شرکت پترو دانیال البرز پیشرو در امر
?واردات چای سیلان و کلکته باروتی و شکسته از بهترین مزارع هند وسریلانکا

مزاج انجیر از نظر طب سنتی گرم و تر است. انجیر خشک۱۰۱ پرک دارای مقادیر فراوانی فیبر از نوع لینگنین است. همچنین انجیر سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و فسفر است. میوه انجیر منبع خوبی از امگا ۳، اسیدهای چرب امگا ۶ و فیتواسترول است. انجیر حاوی نوعی آنتی اکسیدان به نام فنول است که با از بین بردن رادیکال‌های آزاد، از ریسک بیماری‌های قلبی و سرطان جلوگیری می‌کند. علاوه براین انجیر منبع خوبی از پتاسیم است که به کنترل فشار خون کمک می کند. کمبود پتاسیم به خصوص زمانی که با افزایش مصرف سدیم در نمک مصرفی همراه باشد، می تواند منجر به فشار خون بالا شود.

فرق چلو با پلو چیست؟

این سؤال بسیار ساده ای است که حتی بعضی از آشپزهای چندین ساله در جواب آن می مانند که جوابش را خدمتتان عرض می کنم.
منظور از چلو، برنجی است که پس از آبکش کردن آن را به تنهایی دم می گذارند و بعد از دم کشیدن با خورش و انواع گوشت و کباب ها مصرف می شود.
ولی منظور از پلو، برنجی است که پس از آبکش با سبزی ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم می کنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو و….
نکات مهم برای خرید برنج: برنج درجه یک برنجی است که بلند و باریک باشد و خرده نداشته باشد و کاملاً سفت و رنگ آن کمی مایل به زرد باشد. برنج انواع مختلفی دارد که مرغوب آن در شمال کشور ایران کشت و به اکثر کشورهای جهان صادر می شود.
نکات مهم برای پخت برنج: برنجی را که می خواهید آبکش کنید باید پنج الی شش ساعت قبل از پخت خیس کرد به ترتیبی که برنج را با آب ولرم دوبار بشویید و هنگام شستن توجه داشته باشید، برنج را زیاد چنگ نزنید. پس از شستن به نسبت هر کیلو گرم برنج، پانصد گرم سنگ نمک را شسته و در کیسه یا دستمال تمیزی قرار داده و روی برنج بگذارید یا به جای سنگ نمک از ۲۰۰ گرم نمک کوبیده استفاده کنید. برنج های ایرانی هر چقدر نمکش بیشتر باشد، با کیفیت تر می شود ولی برنج های خارجی با این موضوع مغایرت دارد هر چقدر کمتر باشد برنج با کیفیت در می آید.
برای آبکش کردن برنج، آب را در دیگی مناسب ریخته و شعله آن را زیاد کرده تا آب به جوش بیاید، وقتی جوش آمد برنج را که با آب نمک خیس کرده اید، آبکش کرده و در داخل آب جوش بریزید و با کفگیر دسته بلند یکبار یواش به هم بزنید. برنج حین پختگی نباید ترک خورده و له شود و در ضمن باید پخته شود و قد بکشد. البته به نوع برنج بستگی دارد، بعضی از برنج ها جوش زیادی می خواهد و بعضی از آنها در جوش کمتر پخته می شود. اگر برنج به حالت چلو استفاده می شود، کمی دوغ یا سرکه یا آبلیمو در آب ریخته تا رنگ برنج سفیدتر شود سپس آن را در آبکش ریخته شود. در صورتی که برنج شور بود، کمی آب دست(آب گرم) روی برنج ریخته، برای هر یک کیلو برنج، نصف پیمانه آب و پنجاه گرم روغن ته دیگ بریزید. آبکش ها را یکبار تکان داده و از رفتن آب برنج اطمینان حاصل کنید، آنها را به صورت مخلوطی شکل در دیگ ریخته در آن را بگذارید. حرارت زیر برنج را چند دقیقه ای زیاد کنید تا عرق کند پس از اینکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کرده و برای هر کیلو برنج ۱۵۰ گرم روغن را داغ کرده و روی برنج ریخته و آن را دم کنید. اگر در ته دیگ از نان یا سیب زمینی یا هر چیز دیگری که مایل بودید استفاده می کنید، ته برنج آب نریزید و فقط روغن را داغ کنید. ته دیگ را روی روغن داغ ریخته، سپس برنج را روی آن بریزید. پس از اینکه بخار برنج بلند شد، روغن داغ را روی برنج ریخته و آن را دم کنید به ترتیبی که فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و سپس برنج را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید.
اگر نیاز به ته دیگ نبود به مدت یک ساعت و نیم در فر بماند و در صورت موجود نبودن فر، در روی ظرف کمی آتش قرار داده تا پلو یا چلو از بالا و پایین حرارت ببیند و برنج بهتر دم بکشد. اگر بخواهیم ته دیگ به راحتی جدا شود پس از اینکه برنج دم کشید به مدت ۱۰ دقیقه در برنج را برندارید چون بخار برنج باعث می شود که ته دیگ بهتر جدا شود و مساله دیگر این است که هنگامی که ته دیگ را در ظرف مناسب قرار می دهید، حتماً روغن داغ باشد. برنج را در ظرف های مناسب ریخته و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین و سرو کنید.
اگر می خواهید برنج را به صورت کته بپزید: برنج را با آب ولرم دو بار شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک لیوان آب گرم به اضافه دو پیمانه آب اضافه و مقداری نمک در داخل آن ریخته و به مدت یک ساعت می خیسانید و سپس زیر قابلمه را با همان وضعیت که خیسانده بودید، روشن می کنید و روغن به آن اضافه کرده تا برنج بپزد. وقتی آب برنج کشیده شد، حرارت را به مدت یک ساعت ملایم کرده که تا برنج کاملاً دم بکشد. پس از دم، برنج را در دیس های مربوطه کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین و سرو کنید

دانستنی های برنج

• برنج را داخل دستتان بریزید و خوب نگاه کنید. برنج خوب دانه‌های هم اندازه و هم رنگی دارد و رنگ آن تیره تر است. بوی برنج باید همراه باکمی عطر خوش باشد.

• برنج باید محکم باشد و بین انگشتان به راحتی خرد نگردد. هر چه برنج بیشتر ‏بماند طعم و عطر بهتری خواهد گرفت و طبخ آن آسان تر می شود. اگر شما برنج را ‏به طور سالیانه و به مقدار زیاد تهیه می کنید حتماً بین برنج ها نمک بپاشید و از حبه‌های سیر استفاده کنید تا حشرات به برنج شما نزنند. همیشه قبل از خرید برنج به مقدار زیاد، کمی از آن را خرید کرده و تست نمایید.

? دانستنی های عجیب از برنج

???????????

ّبرنج در تغذیه ایرانیان نقش بزرگی دارد. اما جالب است بدانید به جز غذا کاربردهای جالب دیگری نیز برای برنج وجود دارد.

برنج را با زیره مصرف کرده یا بعد از آن خرما بخورید. طبع سرد برنج باعث بیماری‌هایی مانند ام اس و پارکینسون می‌شود.

برای اینکه برنجتان خوب قد بکشد زمان جوشیدن یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. برای از بین رفتن بوی سوختگی تکه‌ای نان داخل آن بگذارید. برای سفیدی برنج زمان جوشیدن یک قاشق آب‌لیمو داخل آن اضافه کنید.

اگر دچار کمردرد شده‌اید مقداری برنج خام داخل یک کیسه جوراب مانند ریخته و آن را داخل ماکروویو گرم کنید. حالا کیسه را روی کمرتان قرار دهید. این کیسه مانند تشک برقی عمل خواهد کرد.

برنج‌ را باید بگذارید حتماً یکم شب خیس بخورند. این کار جیوه، آرسنیک و تمام آلودگی‌های برنج را از بین می‌برد.

اگر دچار کهیر یا اگزما شده‌اید مقداری لعاب برنج به پوستتان بمالید. آب برنج روی صورت به پر شدن صورتتان نیز کمک می‌کند.

برای اینکه بتوانید گلدان و بطری‌های باریک را تمیز کنید دو قاشق برنج را برای ده دقیقه با آب گرم داخل آن خیس کنید. چند بار تکان دهید و بعد آبکشی نمایید.

خواص برنج آبکش کمتر از کته است زیرا در کته لعاب برنج داخل ذرات آن می‌رود و ویتامین B آن حفظ می‌شود.

اگر برنج پخته را در شب در دمای اتاق نگه‌دارید باکتری‌ای در آن رشد می‌کند که باعث اسهال، گرفتگی عضله و تهوع و مسمومیت خواهد شد.

آب برنج یک ضد تب طبیعی است. آب برنج گرم در زمان سرماخوردگی به‌سادگی خلط سینه را جمع می‌کند.

 

 

مرکز فروش قهوه

?این محصول غذایی در ایران توسط مراکز فروش مختلف از جمله انواع فروشگاه های سنتی فروش این محصول که عموما در شهر های مختلف در دست اقلیت های ارامنه هستند یا انواع سایت های اینترنتی فروش قهوه و یا انواع سوپر مارکت ها به فروش می رسد.
معمولا قهوه وارداتی در مراکز فروش عمده قهوه در تهران در دسترس دیگر شهرها قرار می گیرد و سپس به صورت جزئی به دست مصرف کنندگان نهایی می رسد.
از جمله محصولاتی که در انواع مراکز به فروش میرسند به موارد زیر می توان اشاره نمود:

خام فله ای ارسال شده از شرکت وارد کننده.
تفت داده شده(رست شده) فله ای ارسال شده از کارخانه.
قهوه های ایتالیایی کیلویی.
نسکافه های فوری فله ای.
معمولا قهوه خام در ایران از کشورهایی مانند اندونزی، ویتنام و هند وارد می گردد.

راهنمای استفاده از قهوه خام

?قهوه خام یا همان قهوه ی سبز که تفت داده نشده است و دارای دانه قهوه روشن یا سبز می باشد به نسبت دانه ی بوده داده شده چه از نوع عربیکا و چه از نوع روبوستا از میزان تلخی و البته کافئین بیشتری به نسبت نوع رست شده خود بر خوردار است.
حتما شما نیز این سوال برایتان پیش آمده که قهوه سبز را از کجا تهیه کنیم برای پاسخ به این سوال بایستی اشاره شود که برای دریافت بهترین این کالا می توانید به فروشگاه های سنتی و شناخته شده فروش قهوه سر بزنید.
در سال های اخیر دانهٰٔ تفت نداده را برای استفاده در مصارف لاغری مورد استفاده قرار می دهند، که علاوه بر کاهش اشتها موجب افزایش سوخت و ساز چربی در بدن می گردد، به علاوه موجب کاهش میزان استرس در بدن می شود و البته گزینه ی مناسبی برای کمک به کاهش فشار خون می باشد.
نکته قابل ذکر این می باشد که در مورد مصرف این محصول منع مصرف قهوه سبز نیز وجود دارد که از جمله آن می توان به مصرف بیش از حد اشاره نمود که می تواند نتیجه برعکس داشته باشد و دمنوش مخلوط قهوه سبز را میتوان به آسانی در منزل تهیه نمود.
به منظور آموزش نحوه دم کردن قهوه سبز بدون قهوه جوش بایستی به صورت زیر عمل کنید:
دانهٔ قهوه سبز را به مدت یک شب در آب بخیسانید تا کمی آب به دانه ها نفوذ کند.
فردای آن روز دانه ها را در همان آب هم بزنید و در ظرف مناسب بر روی حرارت بگذارید.
اجازه بدهید تا به نقطه ی جوش برسد.
بعد حرارت را پایین آورده و به مدت پانزده دقیقه اجازه دهید تا روی حرارت بماند.
در این میان گاهی مخلوط آب و قهوه را هم بزنید.
شعله را خاموش نمایید تا کمی خنک شود.
دانه ها را از صافی رد کنید و آب به دست آمده را بنوشید.

خواص درمانی قهوه خام

?خواص درمانی قهوه خامقهوه ی خام و یا همان سبز دارا ی فواید بسیاری برای انسان می باشد.
معمولا قهوه در صورتی که به صورت تفت داده نشده مورد مصرف قرار بگیرند(که اکثرا از دو مدل پر مصرف جهان با نام های عربیکا و روبوستا هستند)با عنوان خام شناخته می شوند.
قهوه ی سبز به این دلیل که تفت داده نشده از میزان بسیار بالاتری از فواید خود به نسبت موارد تفت داده شده بر خوردار است.
این محصول دارای فواید بسیاری می باشد که از جمله ی آن ها می توان به موراد زیر اشاره نمود:

در سال های اخیر بسیاری از کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که قهوه ی سبز برای پایین آوردن وزن بسیار مناسب است از طریق افزایش سنتز چربی.
قهوه سبز حاوی کلروژنیک و کافئین می باشد که دارای خاصیت های زیادی برای بدن می باشد.
کمک به کاهش فشار خون
برطرف کننده عفونت های باکتریایی بدن.
پایین آورنده دیابت خون.
کمک به جلوگیری از خستگی بیش از حد.
آنتی اکسیدان قوی.
در تحقیقاتی که به تازگی انجام شده است، نشان می دهد که اگر در کنار انجام ورزش دمنوش قهوه سبز مصرف گردد، میزان کاهش وزن ۳ تا ۵ کیلو بیشتر از افرادی است که از این دمنوش استفاده نکرده اند.

فروش قهوه خام به قیمت روز در کشور

?فروش قهوه خام به قیمت روز در کشوربه منظور فروش قهوه ی خام در بازار ملاک هایی وجود دارد که بر روی قیمت آن تا حد زیادی تاثیر گذار است، از جمله مواردی چون جنس، طعم، شرکت تولید کننده، کشور تولید کننده وبسیاری موارد دیگر.
به طور کل می توان گفت که قهوه خام (سبز) در بازار با قیمت های بالاتری به فروش می رسد که عمده ترین دلیل آن را می توان به آشنایی مردم از فواید بسیار زیاد آن اشاره نمود.
این محصول را می توان از بازار های مختلف عرضه عمده از جمله بازار تهران، بازار های فروش عمده قهوه در اصفهان و یا مراکز فروش عمده قهوه گناوه و یا بسیاری دیگر بازار های فروش خریداری نمود.

قهوه خام از انواع مختلف کشور هایی مانندکشور های ویتنام، هند و اندونزی به بازار های کشور وارد می شود به همین دلیل کاهش و یا افزایش قیمت ارز، مسئله ی تحریم ها، افزایش و یا کاهش مسیر های ورودی و.. می تواند به صورت چشمگیری بر قیمت روز قهوه در کشور تاثیر گذار باشد.

فروش ارزان قهوه خام در کشور

?فروش ارزان قهوه خام در کشورقهوه خام در ایران از کشور های مختلف به صورت عمده و فله ای وارد می شود، اما نکته ای که قابل ذکر است اینست که قهوه خام ارزان از طریق تجار و وارد کنندگان در بسیاری از مواقع به مشتریان عمده ی این محصول میرسانند.
در بازار های فروش به صورت آسیاب شده نیز به فروش می رسد که عمدتا قابل اعتماد نمی باشند و مواد اضافی مانند سنا به آنها اضافه گردیده و به همین خاطر با قیمت های ارزانتر به فروش می رسند.

به طور کلی عربیکا به دلیل دارا بودن بوی قوی تر و طعم تلخ تر دارای قیمت بالاتری به نسبت روبوستا می باشد.
باید توجه داشت که به منظور خرید با قیمت مناسب تر و کیفیت بالاتر بایستی کمی بیشتر جستجو نمود زیرا قهوه خام تحت شرایط مختلف مانند قیمت جهانی، عرضه کننده، برند و … میتواند حتی به صورت روزانه تغییر قیمت داشته باشد.

مزایای استفاده از قهوه برای سلامتی

?جدای از محدودیت های مطرح شده در بالا میتوان خواص درمانی قهوه را که بسیار زیاد نیز می باشند به شرح زیر بیان نمود.
کارشناسان مصرف قهوه را در دوران نقاهت سرما خوردگی در صورت نداشتن تب بسیار توصیه می کنند.
از جمله خواص قهوه برای مو، می توان به مواردی چون دادن بافتی نرم و روشن به موها اشاره نمود.
خطر بروز سکته مغزی را در زنان کاهش می دهد.
از جمله خواص قهوه برای زنان میتوان به جلوگیری از احتمال بروز سرطان رحم و تخمدان اشاره کرد.
به دلیل وجود آنتی اکسیدان در قهوه از بروز التهاب جلوگیری می کند.
محققان به تازگی به خواص قهوه تلخ برای دیابت پی برده اند.
برای قلب بسیار مفید است.
مناسب برای کنترل افسردگی است.
نوعی قهوه با نام قهوه ترش وجود دارد که همان قهوه عربیکا است با PH خنثی ۵ یا ۶ اما به دلیل دارا بودن طعم و عطر تند با نام قهوه تند شناخته می شود.
از جمله خواص قهوه ترش می توان به مواردی چون مناسب برای رفع تشنگی بیش از حد، از بین برنده اسهال، حرارت کبد را پایین می آورد، از بین برنده بلغم و موارد بسیار دیگر اشاره کرد.

 

 

حبوبات ,  خشکبار ,  برنج ,  برنج فروشی ,  قیمت انواع برنج در شیراز ,  قیمت حبوبات ,  انواع حبوبات ,  فواید خشکبار  , انواع خشکبار در شیراز ,  انواع چای ,