طرز تهیه کیک گردویی

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم

آرد نول (الک شده)۲۵۵ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوری
نمکیک هشتم قاشق چای‌خوری
روغن مایعبه‌مقدار لازم
مغز گردو (خرد و تست شده*) ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای۵۰ گرم
شکلات چیپسی۵۰ گرم
دارچین (پودرشده)۱ قاشق چای‌خوری
کره (نرم‌شده)۱۴۰ گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز)۱۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
وانیل شکرییک چهارم قاشق چای‌خوری
ماست چکیده شیرین۱۵۰ گرم

آماده‌سازی

• کف و دیواره های قالب کمربندی ۲۳ سانتی‌متری را با روغن مایع، کمی چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید؛

• فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

• ۲۵۰ گرم آرد نول، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و دوبار الک کنید.

‌روش تهیه

۱. در ظرفی، گردو، شکر قهوه ای، شکلات چیپسی، بقیه آرد و دارچین را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را کنار بگذارید؛

۲. در ظرفی جداگانه، کره و شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید؛

۳. وانیل را به همراه ماست چکیده شیرین به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

۴. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

۵. نیمی از مایه آماده شده را کف قالب بریزید سپس نیمی از مخلوط گردو را روی آن پخش کنید، مجدداً بقیه مایه و بقیه مخلوط گردو را به ترتیب روی آن بریزید.

مراحل پایانی

قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود سپس کمربند قالب را باز کنید و بگذارید کیک به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز بماند تا کاملاً خنک شود. پس از این مدت، کیک عصرانه آماده سرو است.

نکته
* مغز گردو را روی سینی فر بچینید و به‌مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا تُست شود سپس سینی از فر خارج کنید.

منبع: سانازسانیا