طرز تهیه سالاد توپی الویه و سیب زمینی

طرز تهیه سالاد توپی الویه و سیب زمینی

دستور العمل تهیه سالاد توپی در آشپزی ایرانی

مواد اولیه : برای 6 نفر

شکر به میزان لازم

ماست به میزان لازم

سیب زمینی (متوسط) 4عدد

ژامبون مرغ 1لیوان

خیارشور 5عدد

فلفل دلمه ای 1عدد

کلم (سفید و بنفش) به میزان لازم

کاهو به میزان لازم

هویج به میزان لازم

سس مایونز به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه :

در ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آبپز کنید و بعد کاملا بکوبید تا یکدست شود.

خیارشورها را ریز رنده کنید، فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با ژامبون خرد شده مخلوط نمایید. سس مایونز،ماست،آبلیمو و نمک و شکر را مخلوط کرده و سس دلخواه را تهیه کنید(سس نباید شل باشد). مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید.

salad1

توپ را داخل سس بگردانید و داخل ظرفی قرار دهید.

کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را رنده کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود .

برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل مغز دلخواه مثل تخم مرغ آبپز را داخل سیب زمینی قرار دهید.

2)میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید ، همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.

نوش جان

منبع: sooran