کیک کشمشی از کیک های محبوب خودمه. این دستور رو حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
کره 100 گرم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
کشمش نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
روش تهیه:
فر رو روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه. مثل بقیه کیک ها شکر و کره رو با هم زن مخلوط میکنیم. وقتی که کاملا کرمی شد، تخم مرغ ها یکی یکی اضافه میکنیم و با همزن کاملا مخلوط میکنیم. با آخرین تخم مرغ، وانیل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر و هل رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و بعد به صورت متناوب با شیر به مواد اضافه میکنیم. اولین و آخرین مرحله، اضافه کردن آرد باشه و بین هر مرحله یه مقدار شیر اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه. کشمش ها رو با آرد مخلوط میکنیم و نهایتا به مواد اضافه میکنیم.
قالب رو اول چرب میکنیم و بعد روش یه مقدار آرد الک میکنیم و مواد رو توش میریزیم و به مدت 30 دقیقه توی فر بگذارید تا پخته بشه. اگه دیدید هنوز نپخته 10 دقیقه به زمان اضافه کنید و بعد از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک بشه و بعد برش بزنید.
منبع: bakecake.mihanblog.com