سنجد
سنجد، یکی از سین های سفره ی هفت سین است که اگر با خواص فراوان آن آشنا شوید حتما آن را در برنامه غذایی هر روز تان جای می دهید.
سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفاده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد.
خواص درمانی سنجد
1- بهترین اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند.
2- میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است.
3- به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی میباشد.
4- سنجد رفع کننده سموم معده و روده میباشد.
5- بادشکن و مقوی قلب است
6- سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است. روش استفاده: پودر سنجد ۲ قسمت و پودر سویای بوداده ۱ قسمت را با عسل مخلوط کرده روزی یک قاشق یا ۲ قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر میل شود. این صبحانه برای آقایان و خانمها بسیار مفید میباشد.
میوه سنجد ضدیرقان میباشد.
7- کسانی که تکرر ادرار دارند سنجد بخورند.
8- کسانی که سکسکه میکنند برای درمان آن ۵۰ دانه سنجد و یک لیوان شیر بخورند.
9- مصرف سنجد درمانگر ورم کیسه صفراست.
10- سنجد باعث قوی شدن ساقها میگردد به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید.
11- مصرف سنجد ۱۰ دانه در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش بهویژه معده و رودهها میشود.
12- سنجد عامل بیماری جذام را از بین میبرد.
13- سنجد تب بر است.
14- سنجد کلیهها را گرم میکند و معده را تمیز میکند.
15- سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد بسیار مناسب است و افرادی که رژیمهای لاغری دارند، میتوانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
فواید سنجد برای پوست ومو
1- در صورتی که برگهای سنجد را در روغن زیتون بجوشانید تا برگها نرم و له شوند و از این روغن برای ماساژ سر استفاده کنید، موجب تقویت موها و افزایش رشد تارهای مو میشوید.
2- سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می کند و برای رشد مو مفید است.
بهترین زمان مصرف
بهتر است سنجد را به عنوان میان وعده استفاده کرد.
مضررات سنجد
سنجد برای اشخاصی که یبوست دارند مضر است.
منبع: 7ganj