مواد اولیه :
آرد: دو پیمانه
شکر: دو پیمانه
کره: ۲۵۰ گرم
آب: یک پیمانه
گلاب: ۳/۴ پیمانه
زعفران حل شده : ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
آرد را به مدت ۱۵ دقیقه برروی حرارت مرتب هم زده، سپس کره را به آن افزوده و میگذاریم تا آب شود. شکر، گلاب، آب و محلول زعفران را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا فقط داغ شود. این شربت را در سه مرحله به مخلوط آرد و کره افزوده و بهم میزنیم. زمانی که حلوا کاملا از ظرف جدا شد، حرارت را خاموش نموده و حلوا را در ظرف سرو کشیده و با پودر نارگیل و پسته خلال شده تزیین میکنیم.