دیگه هیچ خانوم خونه داری نیست که الویه درست کردن رو بلد نباشه،هرکسی هم فرمول خاص خودش رو برای این سالاد داره پس مسلما شما میتونید مواد داخلی این الویه رو به دلخواه خودتون انتخاب کنیدو باروشی که توضیح میدم به صورت قالبی و شیک در بیارید.
برای لایه دور :
سیب زمینی پخته : ۸۰۰ گرم
(به سایز قالبتون بستگی داره ، برای من انقدر مصرف شد )
سس مایونز : ۲-۳ ق غ
نمک و فلفل سفید
شیر : نصف پیمانه
برای فیلینگ :
کالباس، خیارشور ، ذرت پخته ،نخود فرنگی پخته ،تخم مرغ پخته : هرکدام حدود یک پیمانه (خرد شده)
برای تزیین :
یک عدد هویج درشت حلقه شده
چند عدد برگ ریحان
نخود فرنگی ، خیار شور ، گوجه و …
روش کار :
سیب زمینی رو با پوتیتومَشر(یا هرچی شد) پوره میکنیم -مایونز و شیر رو اضافه میکنیم -بعد ازینکه مخلوط کردیم ، چاشنیش رو میزان میکنیم -داخل قالب مورد نظرمون رو سلفون کشی میکنیم -یک سوم پوره سیب زمینی رو کنار میذاریم و با بقیه اون کف و کناره های قالب رو (قطر ۱٫۵ الی ۲ سانت ) کاملا میپوشونیم -حالا مواد فیلینگ رو با هم مخلوط میکنیم – و این گودالی که وسط ظرف درست شده رو باهاش پر میکنیم ،طوری که تا نیم سانت کمتر از ارتفاع سیب زمینی ها بیاد -حالا سطحش رو با اون پوره که کنار گذاشته بودیم کاملا میپوشونیم -یک بشقاب هم اندازه روی قالب قرار میدیم و خوب فشرده میکنیم -بهتره یکی دوساعت هم داخل یخچال قرار بدیم که حسابی منسجم بشه ،موقع سرو ،بشقاب در ظرف رو با دقت برمیداریم و ظرف سرو رو میذاریم جاش -حالا بر میگردونیم ، خیلی خوب و تمیز میاد توی ظرفمون -سلفون رویی رو جدا میکنیم ، میشه سطحش رو با مایونز پوشوند اما به نظر من همینجوری هم یکدست و خوشگله و به کالریاضافه احتیاجی نداره .