خواص دارویی حنظل

خواص دارویی حنظل

هندوانه ابوجهل میوه‌ای تلخ‌مزه است که در فارسی با نام‌های خربزه روباه، کدوی تلخ و سیب تلخ و در عربی با نام‌های حنظل، مراره الصحاری و علقم نام برده شده‌است.

فواید حنظل: 

ضد بیماری بلغم، مسهل بسیار قوی، درمان کننده کبد، آنتی بیوتیک قوی، ضد نقرس، درمان کننده صدای گوش، ضد سردرد و درد شقیقه، درمان کننده سیاتیک

درمان بیماری صرع، بیماری قند، خارش پوست، درمان کننده سفید شدن مو

جلوگیری از سکته مغزی. قاعده آور، ضد کرم معده و کرم کدو، پادزهر سم عقرب و مار است.

این گیاه اثر ضدویروسی، ضدمیکروبی و ضدسرطانی دارد.

دارای خاصیت مسهل قوی است.

برای از بین بردن بعضی از سلول‌های سرطانی از جمله حنجره موثر است.

مصرف آن به بیماران دیابتی توصیه می شود.

برای یبوست مفید است.

خاصیت خلط آور دارد.

مالیدن روغن آن همراه با سرکه، دندان درد را تسکین می‌دهد.

از آنجا که مصرف این گیاه ممکن است آثار نامطلوبی به همراه داشته باشد، با مشورت پزشک استفاده شود.

تهیه روغن حنظل

پوست هندوانه ابوجهل را گرفته و آن را خرد کنید و مختصر روغنی(کنجد یا روغن زیتون) به آن اضافه کنید،و آن را در معرض آفتاب قرار داده،بعد از دو روز تبدیل به آب می شود،سپس آن را با یک پارچه صاف کرده وآن را روی آتش قرار دهید تا آبش بخار شود و روغن آن باقی بماند.

منبع: http://saten.ir