مواد لازم :
عدس : 1 لیوان
سیب زمینی : 2 عدد
قارچ : 6 عدد
گوجه فرنگی : 4 عدد
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
روغن زیتون : به مقدار لازم
پودر آویشن : به مقدار لازم
طرزتهیه :
ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و با مخلوط کن یا رنده پوره کنید. قارچ ها را خرد کنید. سپس عدس، قارچ و گوجه فرنگ له شده را با یک لیوان آب در قابلمه بریزید تا به مدت 45 دقیقه پخته شود. سیب زمینی ها را پوست کنید و نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. باید سیب زمینی به مدت نیم ساعت در قابلمه پخته شود. در نهایت پودر آویشن، نمک و فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. افراد رژیمی می توانند این خوراک کم کالری را با جعفری و لیموی تازه سرو کنند.
منبع: www.akairan.com