مواد لازم:
بادنجان قلمي – 600 گرم
پياز متوسط – يك عدد
سيرتازه – 20 گرم
نعنا خشك – 10 گرم
مغز گردو – 30 گرم
روغنمايع – 150 گرم
رب گوجه فرنگي – يك قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي – دو عدد
فلفل سياه – نصف قاشق چايخوري
نمك – يك قاشق چايخوري
تخممرغ – سه عدد
طرز تهيه:
بادنجانها را پوست كنده و مقداري نمك ميزنيم و با روغن سرخ ميكنيم مغز گردو را له كرده و با بادنجانهاي سرخ شده ميكوبيم نمك، فلفل و سير رنده شده را به آنها اضافه كرده و روي حرارت كم قرار داده و مواد را هم خوب مخلوط مي كنيم كل مواد را بدون روغن هم ميزنيم تا روغن اضافه را پس بدهد وقتي خوب مواد جا افتاد گوجهها را پوست ميكنيم و به تكههاي كوچك خرد و به مواد اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا بپزد. پس از پخت كامل گوجهها، تخممرغها را يكييكي داخل مواد ميشكنيم و خوب هم ميزنيم تا از تخممرغ چيزي معلوم نشود و بپزد وقتي آماده شد نعنا خشك را با يك قاشق روغن سرخ كرده و روي ميرزاقاسمي را تزئين ميكنيم.