مواد لازم:
لازانيا= يك بسته
پنيرپيتزا و سس سفيد= به ميزان لازم
مايه ماكاروني= به تعداد نفرات
طرز تهيه:
لازانيا را همانند ماكاروني با آب و نمك در روغن جوشانده و در ظرف ميريزيم، هر لازانيا را با قيچي دو قسمت ميکنيم، بعد ظرف پيركس را چرب كرده و مايه ماكاروني را مثل دلمه داخل لازانيا پيچيده و لوله ميكنيم و در ظرف ميچينيم وقتي كه مواد حاضر شد، سس سفيد را روي آن ريخته و پنير پيتزا را هم روي آن ميپاشيم و در فري كه از قبل با درجه 175 سانتيگراد گرم كردهايم، به مدت 45 دقيقه قرار ميدهيم كافي است كه پنير آب شده و طلايي شود در اين لحظه غذا حاضر است. در صورت تمايل روي آن را با برشي از نارنج و جعفري تزئين كرده و سرو ميكنيم.