ترش تره یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که با سبزی و ترشی محلی درست میشود در مطلب زیر دستور پخت آن آورده شده است.
مواد لازم:
۱- سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، چغندر)
۲- برنج
۳- سیرخام
۴- ترشی (آب نارنج یا آب انار)
۵- آلوچه سبز
۶- تخم مرغ
۷- ادویه
● طرز تهیه :
اول سبزیها را ریز خرد می کنیم. بعد یک لیوان آب و نصف لیوان برنج (که قبلاً خیسانده ایم)را در قابلمه میریزیم تا سبزی و برنج کاملاً پخته شوند. سپس سیر را خرد کرده ،با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم. در انتها در ترشی مورد علاقه، مقداری آرد برنج (گندم) حل کرده و به تدریج به خورشت اضافه میکنیم. این کار باعث لعابدار شدن خورشت میشود. در پایان نیز تخممرغها را اضافه نموده، در خورشت هم میزنیم تخم مرغ پخته شد غذا آماده است و می توانیم آن را میل میکنیم.
منبع: zibashahr.com