مواد اولیه :
کره 40 گرم
پياز، خرد شده يك عدد (200 گرم)
کدو تنبل، خرد شده 1/5 کيلوگرم
سيبزميني دو عدد (600 گرم)
آب مرغ شش پيمانه (1/5 ليتر)
خامه نصف پيمانه (125 ميليليتر)
پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
طرز تهيه برای شش نفر:
کره را در يک قابلمه بزرگ، روي حرارت آب کرده بعد پياز را اضافه ميکنيم و به پختن ادامه ميدهيم تا پياز نرم شود. کدوتنبل و سيبزميني را اضافه کرده و ميگذاريم پنج دقيقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه بجوشد تا زماني که کدو حلوايي نرم شود و در اين مدت گاهي سوپ را هم ميزنيم.
سوپ را در مخلوطکن ميريزيم تا به شکل پوره درآيد و در يک قابلمه بزرگ ميريزيم و جوزهندی را به آن اضافه میکنیم (تا اين مرحله از پخت را ميتوان قبلا آماده و در يک ظرف در دار به مدت يک شب در يخچال نگهداري کرد.)
قبل از سرو، خامه را اضافه ميکنيم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کردهايم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم ميزنيم تا داغ شود) اين سوپ را ميتوان در صورت تمايل با کمي خامه و مقداري پيازچه سرو کرد.
نکته: از جوزهندی به مقدار کم استفاده شود.