سویق چیست و خواص آن

سویق چیست و خواص آن

از ویژگی های سویق ارزان بودن، در دسترس بودن و خواص شگفت انگیز آن در تقویت بدن و درمان بیماری ها است.

در طب اسلامی سویق عبارت از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آن ها را با هم مخلوط می کنند.

۱. تشنگی را از میان می برد

۲. معده را تقویت می کند

۳. درمان هفتاد درد در آن است

۴. صفرا را خاموش می کند

۵. درون را سردی می بخشد

۶. موقع سفر از شما دور نباشد.

 

نحوه ی مصرف سویق چگونه است:

– نحوه استفاده عمومی، در ناشتا دو قاشق غذاخوری بصورت خشک (بیشتر هم میشود مصرف کرد)، مگر در مواردی که روش آن آمده است.

– برای نوزاد (از روز اول تولد) به مقدار کم با شیر مخلوط شود (شکر سرخ هم میتوان اضافه کرد).

– بصورت مخلوط با روغن زیتون نیز استفاده میشود.

– با خرما، شیر و عسل نیز میتوان استفاده کرد. (با عسل و روغن بصورت حلوا نیز درست میشود)

– مصرف حداقل دو تا چهار هفته قبل از بارداری و بعد از آن. (جهت جلوگیری از ناقص الخلقه بودن و ضعف بچه)

– افراد بیمار و تب دار باید بعنوان غذا از سویق استفاده کنند.

-برای سلیقه های مختلف میتوان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.

– مصرف با شکر خوب برای کودکان مفید و برای مردان مضر است (باعث کاهش قدرت جنسی میشود) ولی باعث چاقی میشود.

– افراد بیمار باید بعنوان غذا استفاده کنند.

– مصرف نم زده آن بهمراه شکر باعث قطع عطش میشود.

منبع: http://saten.ir