آیا می دانستید؟
هر قسمت از اعضای بدن حیوانات را که نمیتوانید به طور مستقیم مصرف نمایید، به طور مثال استخوانها، پوست، پا، تاندونها، رباط، و غیره، میتوانند به منظور تهیهی براث استخوان شبیه به سوپ مورد استفاده قرار گیرند.
استخوانها و مواد تشکیل دهنده دیگر را در آب ریخته و برای مدت زمان طولانی و یا حتی برای چند روز بگذارید با حرارت ملایم بجوشد. هرچه مدت زمان پخت بیشتر باشد، این اطمینان به دست میآید که تمام مواد مغذی استخوانها بیرون آمده است. این امر عطر و طعم آن را نیز بیرون میکشد.
فواید آن در سلامتی
تأمین مواد مغذی
براث استخوان غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر، و غیره بوده و همچنین حاوی انواع ویتامینهای گروه B است. از اینرو، منبع خوبی از مواد مغذی مؤثر بوده که جهت فرایندهای متابولیک بدن ضروری میباشند. بسیاری از این مواد مغذی که سلامت را افزایش میدهند، در غذاهای آمادهی طبخ وجود ندارند.
حفظ سلامتی
تضمین سلامت مفاصل
تأمین مجدد مواد مغذی در زنان
زنان باردار و مادران شیرده خصوصاً بایستی هر روز این براث را مصرف کنند، به این دلیل که بدن آنها به احتمال زیاد خالی و تهی از مواد معدنی مهم شده است. این براث به خون سازی نیز کمک میکند. گلیسین سنتز هموگلوبین، نمکهای صفراوی، و مواد شیمیایی مختلف دیگر در بدن را تسهیل میبخشد.
حفظ سلامت دستگاه گوارش
موجب بهبود عملکرد مغز
آهسته ساختن روند پیری
تقویت سیستم ایمنی بدن
افزایش عملکرد کلیه و غدد آدرنال
تجدید سازی مواد معدنی دندان
این براث که سرشار از کلسیم میباشد دندانهای شما را تقویت ساخته و از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند. حتی تجدید مواد معدنی دندان را امکانپذیر میسازد.
تقویت استخوانها
کمک به تولید عناصر مهم
آرژنین تولید اسپرم و هورمون رشد را تسهیل میبخشد.
تقویت عضلات
گلوتامین موجب بهبود متابولیسم و تسهیل عضله سازی میشود، در حالی که گلیسین از فروپاشی عضلانی جلوگیری میکند.
میتوانید این براث را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرده و مصرف نمایید. میتوانید به منظور خوش طعم ساختن سوپها و ریزوتو (نوعی غذای ایتالیایی) به آن افزوده و یا میتوانید به عنوان مایع پخت حبوبات از آن استفاده کنید. این براث میتواند به منظور تهیهی آبِ گوشت و یا سس نیز مورد استفاده قرار گیرد. به این دلیل که یک غذای فوقالعادهای است که خوش طعم بوده و به سلامتی کمک میکند، شکست دادن آن کار سختی است.