طرز تهیه رولت سبزیجات

طرز تهیه رولت سبزیجات

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

کره ‌ی پاستوریزه : 60 گرم
تره فرنگی: 1تکه متوسط
سیر: 2 حبه
آرد سفید گندم: یک سوم پیمانه‌(40گرم)
شیر پاستوریزه: 1پیمانه (150گرم)
تخم ‌مرغ: 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل رولت:

پنیر پارمزان رنده شده: 100 گرم
کنسرو ذرت: 150 گرم(1پیمانه)
پیازچه ‌ی خرد شده: یک سوم پیمانه
پنیرخامه ‌ای پاستوریزه: 50 گرم

طرز تهیه :

1- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی ‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.

2- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.

3- سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

4- به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.

5- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.

6- سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.

7- سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.

8- فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.

9- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.

10- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.

11- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).

12- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.

نکته:

به جای پنیر پارمزان می‌ توانید از پنیر فتا استفاده کنید.

منبع: bookha.rzb.ir