طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ
در این سالاد از سس بادام زمینی و اسفناج و مرغ استفاده شده است که طعمی مناسب برای تمام ذاعقهها دارد.
مواد لازم :
- یک و نیم قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- دو عدد خیار
- یک سوم فنجان روغن نباتی
- یک و نیم قاشق غذا خوری شکر
- یک و نیم قاشق غذاخوری سیر ، خرد شده
- نصف فنجان پیاز قرمز ، ریز خرد شده
- 180 گرم اسفناج تازه
- سه فنجان مرغ پخته ، قطعه قطعه شده
- نصف فنجان ریحان تازه
- سه چهارم فنجان کره بادام زمینی
- نصف فنجان سرکه برنج
- یک سوم فنجان سس سویا
- یک و نیم فنجان برنج قهوهای
طرز تهیه :
ابتدا برنج را طبخ میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زنجبیل، سیر، فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و به هم میزنیم.
خیار را از وسط نصف کرده و به برش های یک سانتی تقسیم میکنیم.
برنج با خیار، سس آماده شده ، مرغ و پیاز مخلوط کرده و در پایان اسفناج و ریحان را به مواد اضافه میکنیم.