طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ
در این همبرگر خوشمزه از مخلوط قارچ و گوشت استفاده شده است. همین امر باعث شده است که این غذا بدون اضافه کردن کالری و چربی اضافی، مواد مورد نیاز بدن شما را تامین کند. قارچهایی که در این غذا استفاده میشود معمولا دارای طعم بسیار خوشمزهای هستند و میتوانند طعم بی نظیری به همبرگر شما ببخشند.
- برای4 نفر
- زمان پخت: 14 دقیقه
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان شروع تا اتمام کار: کمتر از 45 دقیقه
مواد لازم:
- 170 گرم قارچ خرد شده
- 170 گرم گوشت
- یک عدد تخم مرغ کوچک
- یک سوم پیمانه آرد سوخاری
- یک قاشق چایخوری سس خردل
- یک دوم قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری مرزه
- یک دوم قاشق چایخوری آویشن
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل شیرین
- سه چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل
- چهار قاشق چایخوری چدار رنده شده
- چهار عدد نان
- یک عدد سیب ترش
طرز تهیه:
- ابتدا قارچها را داخل غذاساز بریزید و به خوبی خرد کنید . از غذاساز خارج کنید و آب باقی مانده را از آن بگیرید . سپس به یک کاسه منتقل کنید.
- به قارچهای خود گوشت، تخم مرغ، آرد سوخاری، خردل ، دارچین، مرزه، آویشن، فلفل شیرین، نمک و فلفل را اضافه کنید . خوب با هم مخلوط کنید .
- ترکیب بدست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید . هر کدام را به قطر دلخواه باز کنید و سپس روی آنها یک قاشق غذاخوری پنیر چدار بریزید.
- سپس همبرگرهای خود را با دمای متوسط بر روی منقل و یا سایر موارد موجود، گریل کنید تا به خوبی بپزد.هر طرف باید به مدت 4 الی 5 دقیقه بپزد.
- همبرگرهای آماده را داخل نان بگذارید و میل کنید .میتوانید از سیب ترش برای سرو کردن استفاده نمایید.