مواد اولیه :
برای 4 نفر
پودر ژله 1بسته (الوئه ورا یا موز)
شکر 3پیمانه
وانیل نصف قاشق مرباخوری (شکری)
آبلیمو 2قاشق سوپخوری
آب 3پیمانه (نصف پیمانه سرد و 2ونیم پیمانه جوش)
پودر ژلاتین 2قاشق سوپخوری
شاید تا الان نمیدونستید که پُف پُفی خوشمزه تو بازار همون مارشمالو معروفی هست که برای تهیه انواع خمیر تزیینی کیک و شیرینی و حتی مصرف برای غذا و به صورت ساده خیلی استفاده میشه. برای تهیه مارشمالو تا به حال چند روش در سایت آموزش داده شده اما این روش بسیار راحت هست و مواد اولیه اون کاملا در دسترس همه خانم های ایرانیست!!!
طرز تهیه:
پودر ژله که به نظر من بهتره آلوئه ورا باشه رو با یک پیمانه آب جوش حل می کنم طوری که دانه های ژله کاملا حل بشن.میتونید اون رو 30ثانیه داخل مایکروویو بذارید یا اینکه با بخار کتری آب کنید.بعد پودر ژلاتین رابا نصف پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم و کاملا حل میکنیم دقیقا مثل روش بالا یعنی یا مایکروویو یا کتری یا حتی روش بن ماری. یک و نیم پیمانه آب و شکرمون رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه. اگر شکر حل نشد به اون آب اضافه نکنید چون با یکی دوبار همزدن با قاشق مشکل حل میشه. محلول ژلاتین و ژله آلوئه ورا رو در محلول آب و شکر بریزید و 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشه(میتونید داخل مایکروویو هم بذارید) . بعد از 20 دقیقه شعله گاز رو خاموش کنید و فرصت بدید محلول کاملا ولرم بشه. حالا مواد رو داخل یک ظرف بزرگ میریزیم چون بعد از هم زدن مواد شما 4برابر میشن و اگر ظرف کوچیک باشه کار خراب میشه.بعد مواد رو با دور تند همزن میزنید تا کم کم سفید بشه و حجمش هی بیشتر بشه و پف کنه.
همزدن مارشمالو تقریبا 20دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه!
وقتی مارشمالو در پره های همزن به این حالت شد یعنی کم کم مارشمالو داره آماده میشه .بعد از این مرحله تقریبا 5 دقیقه هم میزنیم.
بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو رو اضافه می کنیم. بعد از اون کاغذ فویل رو با روغن کمی چرب میکنیم و فویل رو داخل قالب دلخواه قرار میدیم و مایع رو داخلش میریزیم.
عد داخل یخچال قرار میدیم و حدود 2ساعت بعد اون رو از قالب خارج میکنیم و روی سطح کمی چرب قرار میدیم و با چاقو چرب شده برش میزنیم یا قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و اون رو قالب میزنیم.
نکات:
1)بهتره نهایت ارتفاع مواد در قالب 2سانت باشه. 2) می تونید از مغزهای آجیل بصورت پودر شده یا پودر نارگیل که کمی تفت داده شده برای کف قالب استفاده کنید و بعد مارشمالو رو داخل قالب بریزید. 3)مارشمالو تا 1 ماه قابل نگهداری در یخچال هست! 4)میتونید مارشمالو رو با ژله های مختلف تهیه کنید تا رنگی بشه یا اینکه بهش رنگ خوراکی اضافه کنید. نوش جان
منبع: norouz96.omshid.com