آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۸ نفر
مارشمالو ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد (بزرگ)
شکلات (خرد شده) ۲۸۵ گرم
شکر ۱۱۵ گرم
کره ۸ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
۸ فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا ۵ دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت ۱۳ تا ۱۷ دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا ۲ تا ۴ دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.