-
مواد لازم
آرد 2/5 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
ماست 1 پیمانه
روغن مایه 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازممواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک گوشت
گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
فلفل دلمه ای 2 عدد
قارچ به میزان دلخواه
پیاز 1 عدد درشت
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه
پنیر پیتزا به میزان دلخواهطرز تهیه خمیر کیک گوشت:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
بعد از 5 دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
آراد را الک کنید و کم کم به مواد فوق اضافه کنیدطرز تهیه مواد میانی کیک گوشت:
با کمی روغن مایع پیاز های نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و ادویه (نمک فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان میدهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد بطور کامل بخار شود.
مرحله آخر طرز تهیه کیک گوشت:
داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی انرا پنیر پیتزا میریزیم نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی انرا هم پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر که از قبل روشن کرده ایم و گرم شده است 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.
منبع: atairan.com