ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی , واقعا ساده , خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید
مواد لازم:
ماکارونی منحنی کوچک البو , خشک : 225 گرم
پنیر چدار , رنده شده : 175 گرم
پنیر پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم
خرده نان سفید : 4 قاشق غذاخوری
ریحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن
مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی:
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
پیاز شالوت , ریز خرد شده : 1 عدد
سیر , کوبیده شده : 2 حبه
گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 500 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید . پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید .
2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده , ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید . سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید .
3. پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته , با یک سوم ماکارونی , روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها , روی ماکارونی را بپوشانید . برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد .
4. خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است , به طور یکنواخت پخش نمایید . تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نمایید .
منبع: وب سایت آشپز باشی