مزایای گوناگون سرکه سیب برای سلامتی
سرکه سیب نقش مهمی در طعم سس سالادتان بازی میکند، اما از طرفی باید آن را یکی از عوامل تأثیرگذار بر سلامتی دانست.
سرکه سیب نقش مهمی در طعم سس سالادتان بازی میکند، اما از طرفی باید آن را یکی از عوامل تأثیرگذار بر سلامتی دانست. این سرکه در متعادل ساختن pH و ایجاد فضایی سالم و قلیایی در بدن بعد از خوردن یا نوشیدن یا حتی در مراقبت از سلولهای پوستی تأثیر بسزایی دارد. از طرفی گفته میشود که این سرکه باعث کاهش مشکلات هاضمه شده، به کاهش وزن کمک کرده و سلامت پوست را بهبود میبخشد. در اینجا به برخی از فواید آن میپردازیم.
1.هاضمه و مسمومیت غذایی
سرکه حاوی اسید مالیک بوده که در کاهش شدت برخی مشکلات هاضمه مانند یبوست یا ریفلاکس اسید معده تأثیرگذار است. و از آنجایی که خواص ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدویروسی دارد یک یا دو قاشق از آن در ۲۵۰ گرم آب مانع از بروز مسمومیت غذایی خواهد شد.
2.مشکلات خواب
بسیاری از افراد عادت دارند پیش از خواب یک لیوان آب داغ همراه با سرکه سیب و عسل بخورند. این کار باعث تحریک قدرت برانگیختگی خواب شده و در نتیجه خواب آرامی را به همراه خواهد داشت.
3.دیابت
تحقیقات نشان میدهد که سرکه سیب میزان گلوکز را کاهش میدهد.
4.کلسترول بالا
میزان پکتین بالای موجود در سرکه سیب باعث تنظیم فشار خون شده و کلسترول را کاهش خواهد داد.
5.استخوانها و دندانها
سرکه سیب این قابلیت را دارد تا کلسیم موجود در میوهها، سبزیجات و گوشت را جذب کرده، در نتیجه باعث استحکام استخوانها و دندانهایتان خواهد شد.