واویشکای معروف؛ غذای محلی استان گیلان

واویشکای معروف؛ غذای محلی استان گیلان

واویشکای معروف؛ غذای محلی استان گیلان

واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد، مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.

مواد لازم:

  •     جگر گوسفندی  ۱/۲ عدد
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •     جگر سفید گوسفند  ۱/۲ عدد
  •     دل گوسفند  ۱/۲ عدد
  •     گوجه فرنگی  ۱ عدد
  •     رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب  به میزان لازم
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری

واویشکا

طرز تهیه:

1-در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.

2-دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.

3-رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.

4-گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.

5-حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.

6-واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی واویشکا:

1- پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.

2- دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.

3- گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.

4- جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.