آشپز حرفه ای
آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون آورده ایم تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.
بهترین استیک
گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.
گوشت مرغ
برای این که گوشت مرغ خشک نشه اون رو داخل آب نمک بزارید. ۳ پیمانه آب رو با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بزارید. زمانش بستگی به مقدار گوشتتون داره. یک ساعت برای یک کیلو گوشت کافیه. این مدت زمان نباید بیشتر از ۸ ساعت طول بکشه.
درست کردن خمیر
اگه می خواید یه خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها رو یک شب قبل از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسه.
ماهی کباب
اگه می خواید یه ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. اما بعد از آماده شدن کباب می تونید آبلیمو به ماهی بزنید.
پوره سیب زمینی
قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید. اون ها رو داخل تاوه روی حرارت بزارید تا خشک بشن. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشن.سیب زمینی ها وقتی خشک باشن پوره خوشمزه تری از آب درمیان.
بهترین پن کیک
همیشه به مواد پن کیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده بشه و هم متلاشی نشه.
بهترین نیمرو
عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست. تاوه رو داغ کنید و کره رو داخلش بریزید تا آروم آروم ذوب بشه. بعد تخم مرغ رو بشکنید و بزارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزه.
روش درست سرخ کردن پیاز
برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشه. پیاز رو با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز رو میگیره، هم سرعت پختش رو بالا میبره و هم طعمش رو خوشمزه تر میکنه.
منبع: bartarinha