تولیدی برنج گیلان خزر روستای پاشاکی

قیمت روز برنج هاشمی و کاظمی و صدری( طارم)
را از طریق واتساپ یا تماس با ما مطلع شوید

🔹🔸انواع برنج مرغوب و معطر گیلان 

🔹🔸تبدیل جو به برنج مرغوب 

🔹🔸بورس برنج هاشمی اصیل گیلان ، آستانه اشرفیه 

🔹🔸فروش برنج و جو به صورت حضوری و آنلاین 

🔹🔸کلی و جزئی ( از تولید به مصرف) 

🔹🔸انواع برنج مرغوب آستانه اشرفیه (صدری ، علی کاظمی ، هاشمی و …)

🔹🔸فروش تضمینی برنج گیلان به شرط پخت 

🔹🔸قیمت روز با کیفیت بسیار بالا 

🔹🔸محصولات جانبی مانند برنج نیم دانه هاشمی و علی کاظمی 

مدیریت : علی تحریری

شماره ثبت سفارش:
09112345545
شماره واتساپ:
09367133525

 

 

 

 

 

 برنج هاشمی


🔺آقای یوسف هاشمی شالیکاری شمالی است  که یک خوشه برنج آن تبدیل به میلیون ها خوشه برنج شد. این خوشه برنج که هاشمی نام دارد .در نیمی از شالیزارهای کشور کشت می شود ولی بانی ان را  کسی نمی شناسد.

🔺نوع برنج هاشمی که سال های زیادی است همه مردم ایران آن را می شناسند، در سطح بسیار زیادی از شالیزارهای شمال  کشور کشت می شود.

🔺این شالیکار این توفیق را داشت که به همت سازمان جهادکشاورزی گیلان پس از ۳۰ سال، برای اولین بار درهفته جهادکشاورزی ازاو  تجلیل بعمل آید و به جامعه شناسانده شود .

🔺او اولین بار با  شناسایی یک خوشه در مزرعه شالیزار خود، پی به رقمی برد که امروزه میلیون ها خوشه آن در دستان زنان و مردان کشاورز ایرانی دست به دست می چرخد و زیبایی بخش ،شالیزارهای سبز شمال و سراسر  کشور شده است.

🔺تا امروز بسیاری افراد  گمان می کردند که  رقم محلی برنج  هاشمی  حتماً در یکی از موسسات تحقیقاتی برنج و با  هزینه های بالا و با استفاده از دستاوردهای علمی محققان کشورهای دیگر  در کشور ما ترویج یافته و در ردیف پرفروش ترین رقم برنج های کشور درآمده است. در صورتی که این طور نمی باشد .

🔺اقای یوسف هاشمی کشاورزی می باشد،  متولد ۱۳۲۷ ساکن روستای چاپارخانه خمام از توابع شهرستان رشت و سواد خواندن و نوشتن ندارد.

🔺او اولین بار در سال ۱۳۶۴ متوجه یک خوشه برنج دانه درشت در مزرعه سه هکتاری خود شد و ان را از سایر خوشه ها جدا و به عنوان تخم جو برای سال بعد  نگهداری کرد.

🔺او چهار سال از این خوشه ها به عنوان تخم جدا و نگهداری  می کرد. زمانی که  صاحب شالیکوبی متوجه شد که این فرد رقمی را به کارخانه می آورد که با بقیه برنج ها متفاوت است و مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته، اسم هاشمی بر آن نهاد.

🔺به تدریج شهرت این برنج از روستا به روستای دیگر و سپس در سطح کشور پخش شد و هم اکنون از  پر مصرف ترین برنج های کشور بشمار می رود.

🔺به گفته کارشناسان؛ نوع  هاشمی در حال حاضر بیشترین  کشت برنج گیلان را تشکیل می دهد و از حدود ۶۰۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری کشور، ۲۵۰ هزار هکتار آن زیرکشت برنج  هاشمی قرار دارد.

🔺آقای هاشمی می گوید: در آن زمان کشت عمده برنج در گیلان دو رقم خزر و بی نام بود.

🔺در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی استان  گیلان،  بنا به دستور رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان این  رقم برنج به اسم اقای هاشمی  ثبت شد  تا ایشان  بتواند از مزایای معنوی آن برخوردار شود.

🔺پایه ارقام برنج  هاشمی، رقم محلی بینام است این رقم  در هر هکتار بیشتر از ارقام محلی دیگر محصول می دهند.


 برنج علی کاظمی

✳️برنج علی کاظمی چگونه کشف شد؟

💫کشف برنج علی کاظمی در روستای شکارگوراب بالا در سال ۱۳۶۰ رخ داد . علی کاظمی کشاورز سخت کوش روستا در زمین کشاورزی خود که برنج بینام کشت میکرد ، در میانه خوشه ها چهار خوشه را دید که گویی با خوشه های دیگر برنج متفاوت بودند . تا آن زمان در زمین های کشاورزی برنج صدری ، خزر و بی نام کشت میشد . او به این چهار خوشه نخ سفید رنگی گره زد تا در انتها بتواند آنها را از هم تشخیص دهد ، فصل درو برنج فرا رسید علی کاظمی چهارخوشه را درو کرد ، و شلتوک ها را جدا کرد و درون یک شیشه مرباخواری نگه داشت ( شلتوک برنجی است که پوسته زرد یا به عبارتی سبوس دار آن هنوز از برنج جدا نشده است ، کشاورزان به آن جو میگویند و هر سال برای کشت برنج به عنوان بذر از جو استفاده میشود ) .

💫علی کاظمی این شیشه مربا را تا سال بعد نگه داشت ، در بهار سال بعد آن ها را آب زد تا جوانه بزنند و آنها را در خزانه ای جداگانه نگهداری کرد ، و بعد خودش کنار زنان کشاورز آنها را با دستان خود نشاء کرد . چهار خوشه هفت خوشه شدند در سال بعدتر نیز هفتاد خوشه شدند . برنج تازه کشف شده در سال چهارم در سه هزار متر زمین کشاورزی کاشته شدند ؛ در سال پنجم شش هزار متر و در سال ششم به یک هکتار رسید ، برنج علی کاظمی در روستا بسیار معروف شده بود و کشاورزان قبل از اینک برنج علی کاظمی برای سفید شدن به کارخانه برسد ، شلتوکش را در حیاط خانه علی کاظمی از او خریداری میکردند. مانند برنج هاشمی که چهار سال بعد کشف شد برنج علی کاظمی از طریق شبکه کشاورزان دست به دست داده منتقل میشد ؛ بطوری که کشت برنج علی کاظمی سرتاسر گیلان را در برگرفت .از آن طرف هم یوسف هاشمی با کشف برنج هاشمیتوانستند برنج هایی  را که تا پیش از ان کشت میشد را از میدان به در کنند .

✳️تفاوت برنج علی کاظمی با برنج های آن دوره 

💫برنج هایی که تا قبل از برنج هاشمی و برنج علی کاظمی کشت میشدند مدتی پس از پخت بسیار خشک میشدند و قابل پخت دوم نبودند ولی این دو برنج ساعات بعد از پخت هم همچنان نرم میماندند ، همچنین بو و طعم به مراتب بهتری نسبت به برنجهای آن دوره داشتند اما مهمترین دلیل برتری این برنجهای تازه کشف شده این است که کشت آن در هر هکتار زمین ۵۰۰ الی ۶۰۰ کیلوگرم میزان تولید برنج را افزایش میداد ،  این میزان را در تعداد هکتاری که امروزه این برنج ها در زمین کشت میشود را ضرب کنید تا کاملا درک کنید این نوابغ گیلانی علی کاظمی و یوسف هاشمی چه خدمت بزرگی به کشاورزان و ملت ایران کرده اند .

 

 

 

 

برنج گیلان , خرید برنج گیلان , برنج هاشمی معطر گیلان , برنج فروشی , قیمت برنج دم سیاه گیلان ,