Today
Monday
تمام وقت
Tuesday
تمام وقت
Wednesday
تمام وقت
Thursday
تمام وقت
Friday
تمام وقت
Saturday
تمام وقت
Sunday
تمام وقت
Address & Contact
قوچان سازه ساخت خانه های پیش ساخته(LSF)
✨✨با قوچان سازه سرعت در ساخت را تجربه کنید✨✨
✔️ تولید سازه های تک سازه و پیمانکار ساختمان های سبک
✔️ پوشش های داخلی و خارجی و پارکت
✔️قوچان سازه
✔️ساخت خانه های پیش ساخته(LSF)
✔️سرعت در ساخت
⚜️ فعال در گیلان مازندران و تهران⚜️
⚜️ قبول سفارش از سراسر کشور⚜️
طراحی و سازنده مدرنترین و لوکس ترین ویلاها و ….. با سازه های سبک فولادی LSF با ایده های ناب و تیم حرفه ای مهندسی … همراه شما در کلیه مراحل طراحی و اجرا تا تحویل کلید … ساخت ویلا و شهرک ویلایی به صورت کاملا تخصصی
طراحی نما ، داخلی ، سازه های خاص ، وفضای سبز و محوطه سبک های مدرن ، کلاسیک ، پست مدرن ، نئوکلاسیک ، ایرانی و … با انتخاب بهترین متریالها و کمترین قیمت ها…
کلیه شهرستان های تهران ، دماوند ، لواسان ، شهریار واستان البرزو شمال و کلیه شهرهای ایران
کیفیت برتر و قیمت آخر را از ما بخواهید باز سازی کامل ساختمان و تغییرات اساسی
سازه ال اس اف (LSF) چیست و چه کاربردهایی در ساختمان سازی دارد؟
⚜️ آکو بیری
⚜️ هر ساله فناوریهای نوینی وارد صنعت ساختمان میشوند که هدف از اجرا و توسعه بسیاری از آنها به حداقل رساندن وزن سازههای فولادی و بتنی است. دستیابی به این مهم به ویژه برای کشورهای زلزلهخیزی همچون ایران از اهمیت ویژهای برخوردار است. سازه ال اس اف (LSF) یکی از سیستمهای ساختمانی مناسب برای دستیابی به این هدف است. سابقه استفاده از این سیستمهای ساختمانی به سال ۱۹۵۰ بر میگردد اما رواج استفاده از آن تقریباً از دهه ۱۹۹۰ شروع شده است. در این مقاله این فناوری سبک ساختمانی را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.
⚜️ سازه ال اس اف (LSF) چیست؟
⚜️ ال اس اف (LSF) در واقع سیستمهای پیش ساخته یا مودولاری هستند که از مقاطع فولادی جدار نازک (LGS) ساخته شدهاند. این مقاطع فولادی در واقع ورقهای کم ضخامت فولادی دارای پوششهای گالوانیزه هستند. این ورقها با استفاده از دستگاههای مخصوص و روش ساخت رولی، نورد شده و به صورت پروفیلهای سبک در ابعاد مختلف تولید میشوند. این سازههای پیش ساخته فولادی عمدتاً به صورت خشک و با استفاده از اتصالات پیچیده اجرا میشوند.
⚜️ سازه ال اس اف در واقع تشکیل دهنده چهارچوب یا اسکلت ساختمان است. دیگر قسمتهای ساختمان را نیز به منظور سبکسازی حداکثر سازه از پروفیلهای سرد نورد شده استفاده میکنند. این پروفیلها را با مصالح مختلف از جمله سرامیک، سنگ و پیویسی میتوان پوشش داد. فضای درونی نیز هیچ تفاوتی با ساختمانهای معمولی ندارد.
⚜️ کاربرد سازه ال اس اف
⚜️ ساختمانهای مسکونی چند واحدی حداکثر تا 5 طبقه
⚜️ مجموعههای ورزشی و آموزشی
⚜️ کارخانهها و کارگاههای صنعتی
⚜️ ساخت نیمطبقه در فضاهای دارای ارتفاع زیاد
⚜️ اضافه کردن طبقات در پشتبام به ساختمان
⚜️ ساخت شهرکهای مسکونی در مواقع لزوم در حداقل زمان ممکن
⚜️ به طور کلی ساخت هر سازه و ساختمانی که با محدودیت طبقه مواجه است.
⚜️ اجزای تشکیل دهنده سازه ال اس اف (LSF)
⚜️ به طور کلی یک پنل از این سازه شامل چند بخش اصلی به شرح ذیل است:
⚜️ ورقهای فولادی سرد نورد شده جهت تأمین سازه
⚜️ صفحات تخته گچی بهعنوان پوشش درونی
⚜️ لایه عایق حرارتی و صوتی
⚜️ نحوه ساخت سازه ال اس اف (LSF)
⚜️ برای اجرای این سازه ساختمانی نیز باید مطابق با دیگر ساختمانهای معمولی عمل کرد و تمامی تمهیدات لازم از جمله آزمایشات خاک، طرحها و نقشههای معماری را صورت داد. به طور خلاصه اجرای سازه ال اس اف (LSF) را میتوان در مراحل زیر خلاصه کرد.
⚜️ پی و فونداسیون
⚜️ اسکلت سازه شامل دیوار و سقف
⚜️ پوششهای داخلی و خارجی سازه
⚜️ تأسیسات برقی و مکانیکی
⚜️ درب پنجره
⚜️ پی و فونداسیون
⚜️ برای نصب دیوارها یک فونداسیون به عمق تقریباً ۵۰ سانتیمتر اجرا میشود. بعد از اتمام فرایند فونداسیون، انکر بولتها را در فاصلههایی که از قبل مشخص شده است در داخل فونداسیون قرار میدهند تا با استفاده از آنها بتوان دیوارها را تثبیت کرد.
⚜️ نصب دیوارها
⚜️ پس از اجرای فونداسیون نوبت به نصب دیوارها میرسد. همانطور که در بالا اشاره شد برای نصب دیوارها و ثابت نگهداشتن آنها از انکربولتهایی استفاده میشود که در داخل فونداسیون قرار گرفتند. دیوارها در این سازههای سبک مسئول تحمل بارهای جانبی و ثقلی هستند.
⚜️ دیوارهای باربر را با استفاده از نوعی از مهار کنندههای موقت در محل مشخص شده نصب میکنند. در ساختمانهای ال اس اف (LSF) به منظور باربری جانبی سازه از دهانههای باربر جانبی یا همان دیوارهای باربر استفاده میشود. میلههای مهار نصب شده در پی در این مرحله به دیوارهای باربر متصل میشوند. نصب دیوارهای غیر باربر هم که تاثیری بر سازه و ساختار آن نخواهد گذاشت عمدتاً بعد از نصب انجام میشود.
⚜️ اجرای سقف
⚜️ در اجرای سقف در سازههای ال اس اف (LSF) معمولاً روشها و سبکهای مختلفی را در پی میگیرند. خرپاهای سقفی و سیستم تیر ریزی مسطح پرکاربردترین شیوههای اجرای سقف هستند. پوشش سقف عمدتاً به صورت خشک یا بتن درجا اجرا میگردد. ساخت این سازهها به طور عمده متشکل از تیرچههای فلزی سرد نورد شده هستند که فاصله آنها با توجه به میزان ظرفیت باربری عضو و ابعاد قطعات پوشش سقف تعیین میشود.
⚜️ پوششهای داخلی و خارجی
⚜️ در پوششهای خارجی و یا همان نما میتوان از انواع مصالح سنتی و یا مدرن استفاده کرد. پوششهای خارجی را میتوان بهصورت تر و ملات و یا به صورت خشک به اجرا درآورد. در پوشش دیوارها در فضاهای داخلی نیز میتوان از مصالح مختلفی همچنین کاغذ دیواری، رنگ، دیوارپوش، انواع کاشی و گچ استفاده کرد. در پوشش کف نیز میتوان از انواع پارکت، موکت و کفپوش استفاده کرد. عایقکاری دیوارهای داخلی و خارجی نیز عمدتاً با استفاده از ورقهای پلی استایرن به ضخامت ۵ سانتیمتر صورت میگیرد.
⚜️ اجرای تأسیسات برقی و مکان
⚜️ تأسیسات مکانیکی به کار رفته در سازههای ال اس اف (LSF) شامل لولهکشی و سیستم تهویه مطبوع میشود. لولهکشی این سازهها به طور عمده از لولههای سوپر پایپ و پیویسی فشرده استفاده میکنند که نسبت به لولههای فلزی و چدنی از مقاومت و انعطاف بسیار بالاتری برخوردار هستند. نصب و اجرای سیستم تهویه نیز بر اساس نظر و سلیقه کارفرما صورت میگیرد.
⚜️ تأسیسات برقی نیز شامل سیمکشی، انواع کلید و پریز، تابلوهای برق و خطوط تلفن و تلویزیون است. اجرا و نصب تأسیسات برقی در این نوع سازهها به دلیل پیش ساخته بودن آنها و وجود فضای خالی میان دیوارها به راحتی هر چه تمام تر صورت میگیرد.
⚜️ نصب درب و پنجره
⚜️ در نصب درب و پنجره نیز سعی میشود که از انواع دربهای مدرن از جمله پیویسی و آلومینیوم ضد حریق و ضد سرقت استفاده شود.
⚜️ مزایای سازه ال اس اف (LSF)
⚜️ سازه ال اس اف (LSF) با توجه به ویژگیهای ساختاری که دارند از مزایای بالقوه زیادی برخوردار هستند که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
⚜️ وزن بسیار پایین در مقایسه با دیگر انواع سازهها
⚜️ ساده بودن نصب و اجرای آنها و متعاقباً کاهش هزینه نیروی کار و زمان توقف
⚜️ امکانپذیر بودن تولید انبوه و اجرای تعداد زیادی سازه در کمترین زمان ممکن
⚜️ کیفیت بالا و یکنواخت در تمامی سازهها
⚜️ مقاومت و سختی بالا
⚜️ امکان اجرا و نصب سازه در تمامی شرایط آب و هوایی
⚜️ قابلیت بازیافت مصالح به طور کامل و نیاز بسیار کم به سایر مصالح غیر قابل بازیافت
⚜️ مقاومت بالا در برابر حرارت و آتشسوزی
⚜️ مقاومت بالا در برابر خوردگیهای شیمیایی و هوازدگی
⚜️ انعطافپذیری بالا در اجرای آنها
⚜️ طول عمر بسیار بالا
⚜️ مقاومت بالا در برابر زمینلرزه
⚜️ مقاومت در برابر حشرات موذی
⚜️ نیاز کم به تجهیزات و فضای کارگاهی
⚜️ معایب سازه ال اس اف (LSF)
علیرغم تمامی مزایایی که در خصوص این نوع از سازهها مطرح شد اما همچنان نقاط ضعفی نیز در خصوص آنها وجود دارد. اولین نکته در خصوص آن این است که برای اجرای آن به نیروهای کاملاً متخصص و بسیار حرفهای نیاز است. دومین نقطه ضعفی که میتوان به آنها وارد کرد در واقع محدودیت در اجرای طبقات ساختمان است به طوری که این سازهها را نمیتوان در تعداد طبقات بالاتر از دو به کاربرد و در صورت نیاز به اجرای آن در طبقات بالاتر مستلزم الزامات و پیش نیازهایی خواهد بود که هزینههای زیادی را بر کارفرما تحمیل خواهد کرد.
سخن آخر
بدون شک در کشوری همچون ایران استفاده از سازه ال اس اف (LSF) به دلایل مختلفی میتواند بسیار توجیه کننده باشد. فراوانی منابع معدنی و همچنین زلزلهخیز بودن کشور از جمله دلایل مهم برای روی آوردن به استفاده از این سازههای بسیار سبک است. سازههای پیش ساخته و سبک بودن از مقاومت و استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند. از طرفی هم اجرا و نصب این سازهها در هر مقیاسی که باشد در سریعترین زمان ممکن صورت خواهد گرفت
سازه LSF “ال اس اف”سازه ای پیش ساخته وسبک است که بر اساس طرح معماری ساختمان ،در محل کارخانه تولید شده وسپس در محل ساختمان بااستفاده از پیچ های سر مته ای ، بولت ها و سایر اتصالات نصب و بر پا خواهد شد.این سازه ها که از ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر(معمولا 89 تا 308 میلی متر) تولید می شوند به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع هایل دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود.
⚜️ سازه ای پیش ساخته وسبک
⚜️ ضخامت آن بر حسب نوع کاربری متفاوت بوده از 0.6 تا 2.5 میلی متر متغیر می باشد.در تمامی کاربردها (اعم از اسکلت کلی ساختمان ، سازه ترکیبی ،پارتیش بندی ، سقف کاذب و ….)مجموعه ای از این نوع پروفیل نقش سازه فلزی را بر عهده خواهد داشت و در مجموع تمامی دیوارهای داخلی ، خارجی و تیر های سقفی با انواعی از مقاطع LSF “ال اس اف”ایجاد و احداث می گردند .
⚜️ استفاده از سازه فولاد سرد نورد شده از دهه 1850 ميلادي آغاز گرديد. ولي استفاده از آن تا انتشار اولين ضوابط انجمن امريكايي آهن در1946گسترش زيادي پيدا نكرد. اولين استاندارد طراحي بر مبناي تحقيقات انجام يافته در دانشگاه كرنل سال 1939 و با پشتيباني AISI تدوين گرديد. امروزه بدليل كيفيت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا در برابر زلزله از آن در كشورهاي انگلستان، امريكا، كانادا، استراليا، ژاپن و… استفاده مي كنند.
⚜️ سازه پيش ساخته فولادي LSF
⚜️ كه بصورت خشك وعمدتا با استفاده از اتصالات پيچي بكار مي روند.اين ساختمان ها از سه جزءاصلي شامل:
⚜️ مقاطع متشكل از ورق هاي فولادي سرد نوردشده براي سازه
⚜️ صفحات تخته گچي به عنوان پوشش رويه دروني
⚜️ لايه عايق حرارتي وصوتي
⚜️ كاربرد اين ساختمان ها به عنوان يك سيستم سازه اي مستقل و اكثرا درانبوه سازي ساختمان هاي دوطبقه ، ساختمان هاي اداری و تجاري ، واحدهاي صنعتي و سالن هاي ورزشي يك طبقه است. يك سيستم سازه اي باربر ثقلي است كه قابليت تركيب شدن با سيستم سازه اي ديگر، مانند ديوارهاي بتن مسلح سازه اي را دارد.در ساختمان هاي كوتاه بصورت سيستم سازه اي مختلط بكار مي رود. استفاده از اشكال مختلف آن طبق آيين نامه مجاز بوده است. مقاطع آن داراي ابعاد متنوع و محدوده تغييرات ضخامتي بين 2.5 تا 6/0 ميليمتر مي باشند. اتصال LSFبه شالوده به واسطه كلاف افقي با مقطع c، شكل مي گيرد. اجزاء قائم به عنوان عضو باربر ستوني در بارهاي ثقلي عمل مي كند، برخي از اين اعضا در دهانه مهاربندي جانبي سازه علاوه بر بار ثقلي، متحمل نيروهاي ناشي از بار جانبي هم بوده كه تحت نام وادار(stud) در سيستم معرفي شده اند. سقف اين سازه ها متشكل از تيرچه هاي فلزي سردنوردشده است. تيرها و تيرچه ها عمدتا داراي مقاطع با اشكال cوz مي باشند.
پوشش سقف با دال بتني در صورت يكپارچگي لازم بين بتن و پروفيل فولادي تيرچه، مي تواند به عنوان سقف مركب فلزي طراحي شود
⚜️ مزاياي سازه هاي فولادي گالوانيزه سردنوردشده:lsf
- سبكي
- سادگي در پيش ساختگي
- توليد انبوه
- كيفيت
- يكنواخت
- مقاومت وسختي بالا
- عدم تاخير ناشي از شرايط جوی در ساخت و نصب سازه
- حمل ونقل اقتصادي
- نصب سريع وآسان
- دقت بالا در اجراي جزئيات
- قابليت بازيافت مصالح
- عدم قابليت اشتعال
- مقاومت بالا در برابر پوسيدگي وحمله موريانه ها
- عدم نياز به قالب بندي
- عدم وجود افت وخزش در دماهاي محيطي
⚜️ طراحی ویلاهای شرکت به دو صورت میباشد
⚜️ طراحی اول
⚜️ بعد از اجرای سکو به ارتفاع 60 سانتی متر مراحل زیر انجام میگردد
1 – اجرای سازه ال اس اف
2 – اجرای عایق گرما و سرما با پشم سنگ دانسیته 80
3 – اجرای تخته osp از دو طرف دیوار برای عایق صوت
4 – اجرای فوم فویل داراز طرف بیرون دیواره برای ایزوله کردن(هشرات موزی) و عایق رطوبت
5، اجرای کناف (گچ برگ) یا پوشش دیواره پی وی سی برای نمای داخل دیواره ها
6، اجرای نمای (فایبر سمنت برد ) پدهای سیمانی ضد آب برای نمای بیرونی ساختمان
7 ،اجرای کف پوش (سرامیک – لمینت – پارکت – چوب – اپوکسی و غیره )
8 – پوشش سقف شیبدار (پشم شیشه – توری مرغی – ورق رنگی )
9 اجرای سقف کاذب
10، اجرای تاسیسات آب برق
11 – درب ضد سرقت
12 – پنجره دو جداره upvc
⚜️ طراحی دوم( قابل انتقال )
1 – اجرای یک شاسی فولادی
2 – اجرای سازه ال اس اف
3 – اجرای عایق گرما و سرما با پشم سنگ دانسیته 30
4 – اجرای تخته osp از یک طرف دیوار برای عایق صوت
5، اجرای کناف (گچ برگ) یا پوشش دیواره پی وی سی برای نمای داخل دیواره ها
6، اجرای نمای (فایبر سمنت برد ) پدهای سیمانی ضد آب برای نمای بیرونی ساختمان
7 ،اجرای کف پوش (سرامیک – لمینت – پارکت – چوب – اپوکسی و غیره )
8 – پوشش سقف شیبدار (پشم شیشه ،توری مرغی ، ورق رنگی )
9 اجرای سقف کاذب
10، اجرای تاسیسات آب برق
11 – درب ضد سرقت
12 – پنجره دو جداره upvc
طراحی نوع دوم در 50 متر قابل اجرا بوده و طراحی نوع اول محدودیت
اتصالات ال اس اف ( LSF)
⚜️ اتصالات در ساختمان های سبک ال اس اف شامل :
⚜️ استیفنرها
⚜️ تقویت کننده ها
⚜️ نبشی ها
⚜️ تسمه مهار
⚜️ صفحات اتصال
⚜️ بادبندها
⚜️ بلوکینگ ها
⚜️ بست های نگهدارنده
⚜️ پشت بندها
⚜️ روش های اجراء ساختمان های سبک ال اس اف
⚜️ این ساختمان ها به دو صورت سبک : کانادایی و نیوزلندی ساخته می شوند .
⚜️ سبک کانادایی
⚜️ در این سبک پروفیل ها به صورت رانر و استاد خام تولید می شوند و تمام مراحل اجرایی شامل برشکاری ، سوراخ کاری و مونتاژ در محل ساختمان انجام می پذیرد .ضخامت ورق ها در این سبک از یک تا 3 میلی متر متفاوت است .
⚜️ سبک نیوزلندی
⚜️ در سبک نیوزلندی از مقاطع سرد نورد شده فولادی (CFS) استفاده می شود . سرعت اجرای این سبک دو برابر سبک های دیر است همچنین 40 درصد مصرف فولاد در این روش کمتر است . ضخامت ورق های مورد استفاده در این روش بین 0/7 تا 0/9 میلیمتر است .
⚜️ ال اس اف نیوزلندی
⚜️ سرعت ساخت سازه های سبک ال اس اف
⚜️ به طور متوسط سرعت و زمان ساخت سازه های ال اس اف در مقایسه با ساختمان های بتنی و فلزی 4 تا 5 برابر بیشتر است .
⚜️ مقاومت بالا در برابر زلزله
⚜️ این ساختمان های ساخته شده با ال اس اف بسیار سبک می باشند . وزن آنها یک ششم ساختمانهای بتنی و یک پنجم ساختمان های فلزی می باشند . هر چقدر وزن یک ساختمان کمتر باشد نیروی کمتری جذب می کند و در هنگام زلزله کمترین اسیب را می بینند . در این نوع سازه به جای چند ستون قوی و محدود از تعداد بسیار زیادی هایل پراکنده که می تواند نیروی گسترده را مهار ند استفاده می شود .
⚜️ با سازه ال اس اف چه ساختمان هایی می توان ساخت ؟
1- ویلاها
2- ساختمان های مسکونی
3- ساختمان های اداری
4- ورزشگاه ها
5- رستوران
6- کارخانجات
7- هتل ها
8- مدارس
9- مراکز نظامی
⚜️ مزایای ساختمان های سبک ال اس اف
1- سبکی
2- سادگی در پیش ساختگی
3- تولید انبوه
4- کیفیت
5- یکنواختی
6- مقاومت و سختی بسیار بالا
7- عدم تاخیر ساخت ناشی از شرایط جوی
8- حمل و نقل اقتصادی
9- نصب سریع و آسان
10- دقت بالا در اجرای جزئیات
11-قابلیت بازیافت مصالح
12-عدم اشتعال و ضد آتش
13-مقاومت بالا در برابر پوسیدگی و موریانه زدگی
14-عدم نیاز به قالب بندی
15-قابلیت اجراء در هر شیب و فضایی
16- عدم زنگ زدی بولت ها در بتن
17- قابلیت تحمل 2500 کیلو نیروی فشاری ، کششی ، خمشی توسط هر بولت
18-مقاومت بالا در برابر شوک های حرارتی
19- ضد زلزله بودن
⚜️ کشورهای استفاده کننده این تکنولوژی
⚜️ به دلیل کیفیت عالی ساخت و سرعت بالای اجراء و ضد زلزله بودن این ساختمان ها به صورت گسترده در آمریکا ، انگلستان ، ژاپن ، استرالیا ….
مورد استفاده قرار می گیرند .
⚜️ شرکت آلوم سازه با سالیان سال تجربه در حوزه تهیه ، ساخت و اجرای ساختمان های سبک ال اس اف با مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان در مراحل:
⚜️ مشاوره اولیه
⚜️ تهیه دفترچه شاپ درایینگ و اجرایی
⚜️ تهیه کلیه متریال مورد نیاز
⚜️ اجراء
⚜️ تحویل نهایی
می باشد .
مدیریت:آقای مصطفی الیاسی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
معایب سازه های lsf , عمر سازه ال اس اف , قیمت سازه ال اس اف , نمایندگی سازه ال اس اف , درباره سازه lsf , طراحی سازه lsf , جزئیات سازه lsf , وزن سازه ال اس اف ,