خورش چغه تمه
مواد لازم
مرغ 1 تکه
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
زرد چوبه ، دارچین ، نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کشیده 1 قاشق مرباخوری
روغن 2/1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری
آب 2 لیوان
چگونگی تهیه
ابتدا مرغ را با کمی روغن تفت میدهیم تا بوی ضخم مرغ از بین برود . سپس پیاز ها را با روغن سرخ می کنیم باید طلایی شود تا خورش خوش رنگی داشته باشیم 0 بعد تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال کمی می زنیم و روی پیاز در تابه می ریزیم بعد از اینکه تخم مرغها خودشان را گرفتند به صورت تکه های کوچک داخل خورش می ریزیم تا با مرغ بپزد 0 فلفل و زعفران و رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش جا بیافتد.