اولین شرکت فرآوری کننده وصادر کننده خاویار قرمز در ایران

صادرات ماهی قزل الا

معمولی و سالمون به کشور های حوزه خلیج همیشگی فارس کشورهای جزو اتحادیه اوراسیا و کشور آذربایجان و دارا بودن ریجستر صادرات انواع آبزیان به این کشور

قیمت ماهی سالمون به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از  مهمترین آن بازار رقابتی قیمت  می باشد
تلفن تماس
?۰۹۱۳۷۷۳۲۲۷۳
? ۰۹۱۳۲۸۲۱۵۵۲

ماهی سالمون 

سالمون (Salmon) یا ماهی آزاد دریای شمال در رده آزاد ماهیان قرار دارد و نوعی ماهی روغنی است. گوشت آن سفت و پرچرب بوده و چربی در تمام قسمت‌های گوشت پراکنده است. آزاد ماهی‌ها به طور معمول در آب‌های شیرین به دنیا می‌‌آیند، سپس به اقیانوس‌ها رفته و برای تخم‌گذاری دوباره به آب های شیرین بازمی‌‌گردند.

ماهی سالمون از دسته ماهی‌های آزاد محسوب می شود. کم کالری ولی سرشار از پروتئین، اسید چرب امگا 3، کلسترول مفید و ریز مغذی‌هایی نظیر ید، فسفر، کلسیم، سدیم، پتاسیم، سلنیوم، آهن، ویتامین آ، ب، د می باشد.

خواص ماهی سالمون و نکات آن 

گوشت ماهی سالمون حاوی رنگدانه های کاروتینوئیدی می باشد که خاصیت ضد سرطانی دارند و با ورود به بدن با جذب رادیکال های آزاد از ایجاد سلول های سرطانی و تکثیر آنها جلوگیری می‌کنند

سلنیوم موجود در گوشت ماهی سالمون که حتی از ماهی تن و هرینگ نیز بیشتر است، با تقویت سیستم ایمنی بدن از ایجاد عفونت‌ها جلوگیری می کند.

ید موجود در ماهی سالمون به سنتز هورمون های تیروئیدی کمک می‌کند.

ویتامین D ماهی سالمون، نسبت به سایر ماهی‌ها بیشتر بوده و به جذب کلسیم و رسوب مواد معدنی به داخل سیستم اسکلتی کمک می‌کند.
ویتامین ب12 موجود در ماهی سالمون، از کم خونی جلوگیری می کند.

مصرف این ماهی برای پیشگیری از سرطان سینه توصیه می‌شود.

میزان ید ماهی سالمون از میگو، گوشت قرمز و مرغ بیشتر است.

ماهی سالمون به واسطه کلسترول خوبی که دارد، می تواند برای ورزشکاران حائز اهمیت باشد و در برنامه غذایی ورزشکاران قرار گیرد.

باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می‌شود.

علاوه بر موارد گفته شده این ماهی برای عملکرد مغز نیز مفید است.

ماهی سالمون برای پیشگیری از فشار خون مفید می‌باشد.

خواص ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا یا گُل ماهی از ماهی های سردآبی بوده و در زیرگروه ماهی های آزاد قرار می گیرد و بدنی فشرده داشته و باله دمی بزرگتر از ماهی آزاد دارد.

قزل آلا میزان پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 بالایی داشته و انواع این ماهی در شمال اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام وجود دارد و در اکثر نقاط جهان مصرف می شود.

مصرف بیش از حد ماهی های چرب همانند ماهی آزاد، خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ماهی قزل آلا جایگزینی عالی برای منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز و مرغ است و این ماهی پروتئین فراوانی داشته ولی میزان چربی اشباع شده را کم می کند که منبع فوق العاده ای برای حفظ وزن و یا شاخص توده بدنی می باشد.

ماهی قزل آلا، سالمون نیست

برخی به اشتباه فکر می کنند ماهی سالمون همان ماهی قزل آلا می باشد

با اینکه هر دو از یک خانوده در گروه ماهی های آزاد قرار دارند اما میزان پروتئین هر کدام متفاوت می باشد

به مدیریت:رضا اسلامی فارسانی 

 Salmon fish

MonSalmon salmon or North Sea salmon is a salmon and is an oily fish. The meat is firm and high-fat and the fat is scattered in all parts of the meat. Salmon are usually born in freshwater, then go to the oceans and return to freshwater to spawn.

Salmon is a salmon. Low in calories but rich in protein, omega-3 fatty acids, good cholesterol and micronutrients such as iodine, phosphorus, calcium, sodium, potassium, selenium, iron, vitamins A, B, D.

Properties of salmon and its tips

Salmon meat contains carotenoid pigments that have anti-cancer properties and prevent cancer cells from forming and multiplying when they enter the body by absorbing free radicals.

The selenium in salmon meat, which is even higher than tuna and herring, strengthens the immune system and prevents infections.

The iodine in salmon helps synthesize thyroid hormones.

Salmon has more vitamin D than other fish and helps absorb calcium and deposit minerals into the skeletal system.
Vitamin B12 in salmon prevents anemia.

Consumption of this fish is recommended to prevent breast cancer.

Salmon has more iodine than shrimp, red meat and chicken.

Salmon can be important for athletes because of its good cholesterol and can be included in athletes’ diets.

It lowers the level of bad cholesterol in the blood.

In addition to the above, this fish is also useful for brain function.

Salmon is good for preventing high blood pressure.

Properties of salmon

Salmon or flowerfish is a cold-water fish and belongs to the subgroup of salmon and has a compact body and has a larger tail fin than salmon.

Salmon is high in protein and omega-3 fatty acids and is found in the North Atlantic and Pacific Oceans and is consumed in most parts of the world.

. Excessive consumption of fatty fish such as salmon reduces the risk of obesity, diabetes and heart disease.

Salmon is a great alternative to protein sources such as red meat and chicken, and it is high in protein but lowers saturated fat, which is a great source of weight or body mass index.

The salmon is not salmon

?Some people mistakenly think that salmon is the same as salmon

?Although both belong to the same family as salmon, the protein content of each is different

Managed by: Reza Eslami Farsani

 

 

صادرات خاویار
Caviar export

 

خط تولید و تونل انجماد
Production line and freezing tunnel

 

کاور یخ خشک
Dry ice cover

 

ماهی تازه جهت صادرات

Fresh  fish for export

 

نمونه بارگیری ماهی
fish loading

 

ماهی تک فریز به سفارش مشتری
Single frozen fish to customer order

 

صادرات به آذربایجان
Export to Azerbaijan
کیفیت ماهی بعد از انجماد
Quality of fish after freezing

 

بسته بندی در فویل به صورت تازه برای صادرات

 

Fresh fish foil packaging for export

 

 

شرکت بسته بندی فرآوری ماهی سالمون و قزل آلا رضااسلامی فارسانی , ماهی سالمون , ماهی قزل آلا ,  , شرکت بسته بندی ماهی , سفارش ماهی , ماهی تازه , ماهی با کیفیت , ماهی سفید , فروش خوراک دام در چهارمحال و بختیاری , فروش خوراک طیور در چهارمحال و بختیاری , صادرات ماهی قزل آلا , تکثیر ماهی قزل آلا , صادرات ماهی سالمون , تکثیر ماهی سالمون , قیمت ماهی قزل آلا , قیمت ماهی سالمون ,بسته بندی ماهی،ماهی،صادرات،سالمون،شکم خالی Salmon packing company , salmon , fish , eslami  packing company ,