ایزوگام ماسال

بی رقیب درقیمت وبی همت درکیفیت همراه با نصب

✅تهیه و نصب ایزوگام و قیر گونی

✅آب بندی کلیه سطوح مسطح و شیب دار. شیروانی ها سرویس هایه بهداشتی و استخر ها

✅لکه گیری و ترمییم

✅اجرا به شرط ابندی

✅با ضمانت نامه واقعی و بیمه نامه رسمی

✅تهیه و پخش اسفالت و تراشه به صورت دستی و مکانیزه

✅اجاره غلطک دم دار سیجی و کاتر برش اسفالت و فینیشر اکیب پخش اسفالت

✅مشاوره و بازدید رایگان

✅سراسر استان البرز و تهران در اسرع وقت و با قیمت مناسب.

✅اجرای شیب بندی پشت بام ، قیر و گونی ، ایزوگام

✅ ارائه دهنده مناسب ترین قیمت نصب ایزوگام و همچنین با کیفیت ترین عایقهای رطوبتی و ضد نم

✅ قیمت مناسب

✅ نصب و اجرای ایزوگام

✅ کادری مجرب با نصاب های حرفه ای

✅موارد استفاده ایزوگام:
? پشت بام‌ها
? ایرانیت
? پی ساختمان
? استخرها
? مخازن آب
? تونل‌ها
? کانال‌های آبیاری
? سرویس‌های بهداشتی
? سردخانه‌ها
? سدها
? پل‌های هوایی
? باند فرودگاه
? پارکینگ‌های طبقاتی
? مرغداری‌ها
? لوله‌های آب گاز، نفت
? دامداری‌ها و…

✅ایزوگام یک پوشش مقاوم است که از قیر و الیاف مصنوعی تشکیل شده و با استفاده از گرما بر بستر بام و مکان مورد نظر نصب و چسبانده می‌شود و از ایزوگام برای عایق کردن سطوح مختلفی همچون پی، دیواره، کف و بام ساختمان‌ها و استخرها برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت استفاده می شود

مزایای ایزوگام:

? پیوندپذیری عالی و درزبندی یکنواختی را ایجاد می‌کند

?در برابر پانچ استاتیکی و ضربات وارده مقاوم است

? در مقابل پارگی و فشار هیدرواستاتیکی مقاوم است

? بسیار اقتصادی و مقرون ‌به‌ صرفه است

? احتیاج به برف ‌روبی ندارد

? در مقابل سرما و گرما مقاومت زیادی دارد

? نصب آن آسان است

? کاربردش منجر به آلودگی هوا نمی‌شود

? در مقابل اشعه UV مقاوم است

?وزن زیادی ندارد و از بار اضافی سقف جلوگیری می‌کند

? به علت سبکی و مقاومت زیاد به ‌تنهایی یک عایق کامل جهت پشت ‌بام، پی ساختمان، حمام و استخر، مخازن آب، تونل ‌های آبیاری، سردخانه‌ها، لوله‌های گاز و نفت است.

 

?اجرای ایزوگام پشت بام که اولین مهمترین قسمت ساختمان برای حفاظت از بنا دربرابر بارندگی و افزایش استحکام بنا میباشد.البته همانطور که میدانید فاکتورهای دیگری از قبیل استحکام سازه و زیرسازی و شیب بندی و لوله کشی پشت بام هم به اندازه عایق کاری رطوبتی در سالم نگهداشتن پشت بام نقش دارند. ازاینرو بهترست پیش از اینکه بدنبال بهترین برند ایزوگام باشیم ,زیرسازی و استحکامات پشت بام را بررسی کرده و درصورت نیاز به تعمیر و اصلاح , نقاط ضعف احتمالی را پوشانده تاپس نصب ایزوگام باعث خرابی ایزوگام نشود.

ایزوگام چیست؟ و ایزوگام خوب چه ویژگی هایی دارد؟
?ایزوگام یک پوشش مقاوم است که از قیر و الیاف مصنوعی تشکیل شده و با استفاده از گرما بر بستر بام و مکان مورد نظر نصب و چسبانده می‌شود و از ایزوگام برای عایق کردن سطوح مختلفی همچون پی، دیواره، کف و بام ساختمان‌ها و استخرها برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت استفاده می شود و قابل ذکر است عمر ایزوگام کیفیت خوب به ‌طور متوسط ۱۵ سال است.

قیر
?قیر ماده‌ای است سیاه رنگ و خمیری شکل که در عایق‌کاری رطوبت و ساخت آسفالت کاربرد دارد. قیر انواع گوناگونی دارد که هر یک از انواع آن، دارای کاربرد خاصی است. قیر از مشتقات نفت است و اغلب درپالایشگاه نفت تولید می‌شود.
?قیر یک هیدروکربن متراکم، بسیار چسبناک و برگرفته از نفت است که به دو نوع اصلی طبقه‌بندی می‌شود. اولین نوع، قیر طبیعی است که در زیر تپه‌ها و دریاچه‌های نفتی یافت می‌شود و نوع دیگر، قیر تصفیه شده حاصل از ته‌نشینی نفت خام است.
?قیر حاوی ۲ درصد اکسیژن، ۱۱ درصد هیدروژن و ۸۷ درصد کربن است.همان‌طور که گفته شد، این محصول یک هیدروکربن با وزن مولکولی بالا شامل روغن، رزین و آسفالتین است. وجود ۵ تا ۳۰ درصد آسفالتین در قیر باعث سختی قیر می‌شود.

قیر به دو روش تولید می‌شود:
?اجرای مستقیم
?دمیدن هوا که براساس فرایند مقطعی یا ادامه‌دار انجام می‌شود
?قیر عمدتاً در ساخت و سازها، راه‌سازی، عایق کاری جاده‌ها، آسفالت کردن خیابان‌ها یا عایق بندی پشت بام‌ها استفاده می‌شود. این محصول با توجه به فرآیندهای مختلف تولید به انواع و درجه‌های مختلف و آزمایش‌های فیزیکی نظیر تست نفوذ، تست گرانروی (ویسکوزیته)، تست نقطه اشتعال، تست حلالیت، تست نقطه نرم شدن، تست انعطاف‌پذیری و موارد دیگر تقسیم می‌شود.
?لازم است ذکر شود که برخی از این طبقه‌بندی‌ها براساس نتایج آزمایشات انجام شده روی قیر و برخی دیگر براساس نوع پالایش و مراحل انجام شده بر روی قیر صورت گرفته‌اند.

انواع قیر
?قیر استخراج شده از نفت یا سنگ‌های معدنی مخصوص، قیر خالص نام دارد که با توجه به منشأ تشکیل، طبقه‌بندی می‌شود. قیرهای خالص همچنین برای اینکه خواص مورد نظر برای کاربردهای مختلف را پیدا کنند، تحت فرایندهای دیگر قرار می‌گیرند و انواع مختلف قیر را (ازجمله قیر دمیده، قیر محلول، قیر امولسیون، قیر پلیمری و…) را تشکیل می‌دهند.

? قیر نفتی و قیر طبیعی
قیر معمولاً از تقطیر نفت خام به دست می‌آید. چنین قیری قیر نفتی یا قیر تقطیری نامیده می‌شود. قیر نفتی محصول دو مرحله تقطیر نفت خام در برج تقطیر است. در مرحله نخست تقطیر، مواد سبک مانند بنزین و پروپان از نفت خام جدا می‌شوند. این فرایند در فشاری نزدیک به یک اتمسفر (واحد) انجام می‌شود. در مرحله دوم نیز ترکیبات سنگین مانند گازوئیل و نفت سفیدخارج می‌شوند. این فرایند در فشاری نزدیک به خلاء صورت می‌پذیرد. در نهایت مخلوطی از ذرات جامد بسیار ریز به نام آسفالتنباقی می‌ماند که در ماده سیال گریس‌مانندی به نام مالتن غوطه‌ور است.

اما برخی از انواع قیر در طبیعت و در اثر تبدیل تدریجی نفت خام و تبخیر مواد فرار آن در اثر گذشت سال‌های بسیار زیاد به دست می‌آید. چنین قیری، قیر طبیعی نامیده می‌شود[۵] و دوام آن بیشتر از قیرهای نفتی است.[۷] چنین قیری ممکن است به‌صورت خالص در طبیعت وجود داشته باشد (قیر دریاچه‌ای) مانند دریاچه قیر بهبهان ایران و دریاچه قیر تیرینیداد آمریکا،[۱] یا از معادن استخراج شود (قیر معدنی.قیر طبیعی با نام یواینتایت (Uintaite) نیز شناخته می‌شود.

? قیر دمیده
قیر دمیده از دمیدن هوای داغ به قیر خالص در مرحله آخر عمل تصفیه به دست می‌آید. در این فرایند، هوای داغ با دمای ۲۰۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد توسط لوله‌های سوراخ‌دار به محفظه حاوی قیر دمیده می‌شود. در اثر انجام این فرایند، اتم‌های هیدروژنموجود در مولکول‌های هیدروکربورهای قیر، با اکسیژن هوا ترکیب می‌شود و با تشکیل آب، عمل بسپارش اتفاق می‌افتد.[۲] قیر دمیده نسبت به قیر خالص دارای درجه نفوذ کمتری است، درجه نرمی بیشتری دارد و حساسیت کم تری نسبت به تغییرات دما دارد. این نوع قیر بیشتر در ساختن ورق‌های پوشش بام، باتری اتومبیل و اندودکاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.[۲] علامت اختصاری قیر دمیده R می‌باشد. مثلاً قیر۸۰/۲۵ R به معنای قیر دمیده با درجه نرمی ۸۰ و درجه نفوذ ۲۵ می‌باشد.

کاربرد
? قیر معمولاً در دو حوزه راه‌سازی و عایق‌کاری به کار می‌رود. حدوداً ۹۰ درصد از قیر تولیدی، در حوزه راهسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصارف عایق‌کاری، تنها ۱۰ درصد از مصرف قیر را به خود اختصاص می‌دهد.
? عایق کاری: از قیر معمولاً برای عایق بندی بام‌ها و کف حمام‌ها استفاده می‌شود. معمولاً به منظور تثبیت قیر، آن را همراه با گونی مورد استفاده قرار می‌دهند که به آن قیرگونی گفته می‌شود. الیاف گونی نقش مسلح‌کننده قیر را دارند و قیر را در محل خود تثبیت می‌کنند. هم چنین محصولاتی مانند مقوای قیری یا نمد قیری که با نام‌های تجاری نظیر ایزوگام و… ارائه می‌شوند نیز کاربردی مشابه قیرگونی دارند. به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت زمین به کف ساختمان، از بلوکاژ یا ماکادم استفاده می‌شود.

مشخصات قیر
۱-درجه نفوذ: آزمایش درجه نفوذ برای تعیین سختی قیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این آزمایش از یک سوزن استاندارد تحت اثر بار ۱۰۰ گرمی در مدت ۵ ثانیه به داخل قیر در دمای ۲۵ درجه نفوذ می‌کند. مقدار نفوذ برحسب دهم میلی‌متر درجه نفوذ نامیده می‌شود. هر چه درجه نفوذ کم‌تر باشد قیر سخت‌تر است.
۲-گرانروی: هر چه کند روانی قیر بیشتر باشد خواص جامد بیشتری از خود نشان می‌دهد. واضح است در دماهای بالاتر کند روانی کم‌تر است. این مشخصه قیر با دستگاه سی بولت فیورل یا به روش کینماتیکی اندازه‌گیری می‌شود.
۳-درجه اشتعال: درجه اشتعال دمایی است که اگر قیر به آن دما برسد، گازهای متصاعد از آن با نزدیک شدن شعله، مشتعل می‌شوند و در سطح آن شعله به وجود می‌آید. حداکثر دمایی که می‌توان قیر را در کارگاه گرم کرد به درجه اشتعال محدود می‌باشد.
۴-افت وزنی: افت وزنی قیر در دمای بالا، در اثر تبخیر قسمتی از روغن‌ها و ترکیبات نفتی آن می‌باشد. این مشخصه نیز از خواص مهم قیر است. افت وزنی قیر در اُوِن در دمای ۱۶۳ درجه سانتی گراد و در مدت ۵ ساعت (شرایط تقریبی پخت آسفالت) اندازه‌گیری می‌شود.
۵-شکل‌پذیری یا انگمی: اگر نمونه‌ای از قیر با سطح مقطع ۱ سانتی‌متر مربع را با سرعت ۵ سانتی‌متر/دقیقه بکشیم، مقدار افزایش طول نمونه را قبل از پاره شدن خاصیت آن کمی قیر گویند.
۶-درجه خلوص: می‌دانیم حلال قیر تترا کلرور کربن و سولفور کربن است؛ بنابراین اگر نمونه‌ای از قیر را در هر یک از این مواد حل کنیم، ناخالصی‌های آن باقی می‌ماند و از آن جا درجهٔ خلوص قیر را می‌توانیم تعیین کنیم. درجه خلوص عبارت است از: (وزن نمونه قیر) ÷ [(وزن ناخالصی) – (وزن قیر
۷-درجه نرمی: درجه نرمی دمایی است که با رسیدن قیر به آن دما، قیر از حالت جامد به حالت روان در می‌آید. هرچه درجه نرمی قیر بیشتر باشد، حساسیت کم تری نسبت به تغییرات دما دارد. درجه نرمی قیرهای معمولی حدود ۶۰ تا ۷۰ می‌باشد.

کاربردهای ایزوگام
?دلایل استفاده از ایزوگام، ضد آب کردن تأسیسات و تجهیزات مورد نظر بخصوص آن‌هایی که در معرض رطوبت قرار دارند می­باشد. در این میان ایزوگام‌های پایه قیری به دلیل سهولت تهیه و خواص چسبندگی خوب کاربرد وسیع‌تری از سایرین دارند. ایزوگام‌های پایه قیری بسته به کاربرد و شرایط محیطی به کار برده شده از قیرهایی با نقطه نرمی و درجه نفوذ متفاوت ساخته می­شوند. در واقع ایزوگام‌ها از اجزاء بسیار مهم در ابنیه و دستگاه‌های ضد خوردگی می­باشد.
?برای بهبود شرایط فوق و اصلاح انعطاف‌پذیری عایق‌ها و ایزوگام در مقابل سرما، قیر را با اصلاح کننده‌هایی همچون پلیمرهای SBS (کوپلیمر استایرن بوتادین استایرن) و PP (پلی پروپیلن) در دمای Cº۲۰۰-۱۸۰ مخلوط می‌کنند که هر یک از این اصلاح‌کننده‌ها با نفوذ در بین ترکیبات آسفالتی قیر با آن‌ها ایجاد برهمکنش می‌نماید تا معایب قیر را برطرف کند.
?در نتیجه مقاومت ایزوگام در برابر حرارت و نفوذ اجسام به داخل آن‌ها بهبود می‌یابد. اما ویژگی‌های یک ایزوگام مناسب فقط به خواص فیزیکی آن ارتباط پیدا نمی‌کند بلکه این عایق‌ها بسته به نوع کاربرد هنگامی که بر روی سطوح یا سیستم‌های مختلف اعمال می‌شوند مورد تنش و کشش‌های مختلفی قرار می‌گیرند که می‌تواند موجب تضعیف و یا حتی پارگی آن گردند. به همین دلیل بستر قیری اولیه ایزوگام را با الیافی که بتوانند در مقابل کشش مقاومت کنند همراه می‌سازند و به این ترتیب ایزوگام ساخته می‌شود.

انواع ایزوگام‌های استفاده شده به عنوان عایق
عایق ­ها چه از تنوع جنس چه از نظر کاربردی و ساختاری انواع گوناگونی دارند از نظر کاربردی عای ق­ها می­توانند به عنوان:
?عایق صدا گرما و سرما (حرارتی)
?رطوبت
?ضربه­ گیر و لرزه­گیر
عمل کنند که به تناسب وظیفه­ای که برای آن‌ها تعریف می­شود ساختار و نوع و جنس آن‌ها متفاوت است.

عایق‌ها به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شوند.
۱-عایق‌های گرمائی هدایتی(حرارتی)
?عایق حرارتی مواد و مصالحی هستند که مقاومت زیادی در مقابل عبور گرما دارند و می‌توان به وسیله‌ی آن‌ها تا آنجا که ممکن است از انتقال حرارت محل گرم شده یا لوله‌های حامل آب گرم یا کانال‌ها و…جلوگیری و از اتلاف سوخت جلوگیری نمود.
۲- عایق‌های گرمایی، تشعشعی یا عایق‌های فلزی
?این عایق‌ها که در سطح دیوارها و سقف ساختمان بکار برده می‌شود ، از صفحات فلزی براق نظیر آلومینیوم و برنز و مس می‌باشند و عمل آن‌ها انعکاس و جلوگیری از نفوذ اشعه آفتاب به داخل سطوح ساختمانی می‌باشد.
۳- عایق‌های رطوبتی
?رطوبت موجب بالا بردن ضریب هدایت و تقلیل ضریب عایق بودن عایق‌های هدایتی می‌شود. لذا برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در عایق‌های سطوح ساختمانی ( نظیر دیوار و سقف) و عایق لوله‌های حامل سیال گرم یا سرد و همچنین برای جلوگیری از نفوذ رطوبت زمین به لوله‌های فلزی و زنگ‌زدگی آن‌ها می‌بایستی از عایق‌های رطوبتی استفاده کرد.

انواع عایق‌های رطوبتی
?پوشش قیر و گونی
?عایق‌های رطوبتی پیش‌ساخت

این عایق‌ها نیز به دو دسته تقسیم می‌شوند:
?عایق‌های رطوبتی پیش‌ساخته مخصوص پی ساختمان ( عایق پی) عایق پی متشکل از لایه‌ای از الیاف شیشه، الیاف پلی‌استر، منسوج نبافته پلی‌استر و ماده آغشته کننده لایی شامل قیر و یا مخلوطی از قیر و افزودنی‌های اصلاح‌کننده تشکیل شده است.
?عایق‌های رطوبتی پیش‌ساخته مخصوص سطوح خارجی ، بدنه استخر و تونل‌ها (عایق بام)
?عایق بام از دو لایه نمدی که لایه زیرین از فلت الیاف شیشه و لایه رویین از جنس منسوجات پلی‌استر می‌باشد، این دو لایه به‌وسیله مذاب قیر اصلاح شده با مواد پلیمری اشباع می‌گردد.
?هرکدام از اجزای سازنده عایق پی و عایق بام باید دارای خصوصیاتی طبق استاندارد‌های مربوطه باشند. مهم‌ترین جزء مشترک هر دو عایق که مورد بحث قرار گرفته قیر می‌باشد که می‌بایست طبق استانداردهای خاص تولید و استفاده گردد

ویژگی‌های یک ایزوگام مناسب
?عایق‌های رطوبتی ساخته شده ، غیر قابل نفوذ در مقابل آب و رطوبت است. مقاوم در برابر اسیدها و نمک‌ها و بازها دارای خاصیت چسبندگی بوده و در برابر اشعه‌ی ماوراء بنفش بسیار مقاوم است.

 

 

مدیریت:آقای حمید ییلاقی

 

 

نصب ایزوگام , لیست قیمت ایزوگام , قیمت رول ایزوگام , قیمت ایزوگام شرق , قیمت ایزوگام , انواع ایزوگام , خرید ایزوگام , شرکت ایزوگام ,