Today
Monday
8 الی 20
Tuesday
8 الی 20
Wednesday
8 الی 20
Thursday
8 الی 20
Friday
-
Saturday
8 الی 20
Sunday
8 الی 20
Address & Contact
Our Address
قم ، خیابان آذر ، بین کوچه 34 و 36
Telephone
تولید و پخش انواع سبزی خشک مامانی قاسمی
سبزی خشک مامانی
? تولید و پخش انواع سبزی خشک
? ارائه انواع سبزی های خورشتی ، آشی ، پلویی ، سوپی ، کوکویی و …
? تولید و پخش انواع سبزی جعفری ، شوید ، گشنیز ، تره ، اسفناج ، شنبلیله و …
? تولید و پخش انواع سبزی خوردن و …
? مرکز سبزی مامانی با کادری مجرب و متعهد و سابقه کاری درخشان
? بهمراه به روزترین دستگاه ها و بهترین مواد اولیه آماده ارائه ی بهداشتی ترین و مرغوبترین سبزی خشک در کل کشور می باشد
? مزایای استفاده از سبزی خشک نسبت به سبزی تازه
? استفاده از سبزی خشک به علت های مختلفی نسبت به سبزی تازه بیشتر توصیه میشود که در ذیل تعدادی از آنها را بیان میکنیم.
? تنوع موجود در سبزی خشک نسبت به سبزی تازه بیشتر است و شما در همه فصول میتوانی از آنها استفاده نمایید.
? ماندگاری سبزی خشک به علت خشک شدن و همچنین حذف قسمتهای اضافه آن بسیار بیشتر از سبزیهای تازه میباشد.
? در دسترس بودن یکی دیگر از مزیتهای استفاده از سبزیهای خشک میباشد و شما در هر زمانی میتوانید آنها را از فروشگاههای مختلف تهیه نمایید.
? تمامی ویتامینها و مواد معدنی موجود در سبزی تازه در سبزی خشک نیز وجود دارد و بدن شما به راحتی میتواند آنها را جذب نماید.
? سهولت در استفاده یکی دیگر از مزایای استفاده از سبزیهای خشک میباشد و دیگر شما نگران وقت نداشتن و یا تمیز کردن سبزیهای تازه برای استفاده نخواهید بود.
? سبزیهای خشک شده دارای قیمت مناسبتری میباشد و صرفه اقتصادی نیز دارد.
? مهمترین مزیت سبزیهای خشک شده نسبت به سبزی تازه این است که شما دیگر نگران پیدا کردن و خرید سبزی تازه، تمیز و پاک کردن آن، اندازه بودن سبزی تازه، به موقع آماده شدن، پختن آن به مدت زیاد و … نخواهید بود و به راحتی با استفاده از سبزی های خشک میتوانید در مدت زمان کوتاهی غذای موردعلاقه خود را پخت تهیه نمایید.
? سبزیجات معطر فواید زیادی دارند. این سبزیجات علاوه بر خوش عطر و طعم کردن غذاها درمانگر نیز هستند. بنابراین توصیه می شود این سبزیجات را به برنامه غذایی تان افزوده و از خواص بی نظیر آن ها بهره ببرید.
? ریحان
? ریحان تازه یا خشک سرشار از خواص آنتی اکسیدانی بالا بوده و طعم ویژه ای دارد که ناشی از وجود همین آنتی اکسیدان ها است. ریحان حاوی فلاوونوئید و ترپنیک است. نتایج بررسی ها نشان می دهند که این ترکیبات در کاهش میزان کلسترول بد خون و همچنین جلوگیری از رشد تومورها تأثیر دارند. توصیه می کنیم علاوه بر سبزی خوردن در تهیه پاستاها، پیتزا، سوپ ها و خورش ها و همچنین سس گوجه فرنگی و پستو و دیگر غذاها از این سبزی استفاده کنید. ریحان همچنین برای طعم دهی به ماهی و مرغ و همچنین در ترکیب پوره ها قابل استفاده است. می توانید داخل ساندویچ ها نیز ریحان گذاشته و از طعم خواص آن بهره ببرید.
? گشنیز
? طعم شاخص و دلنشین گشنیز باعث معروفیت و محبوبیت گشنیز در تهیه غذاهای چینی؛ هندی و مکزیکی شده است. گشنیز تازه طعم بهتری از انواع خشک آن دارد. این سبزی معطر حاوی کومارین، فتالید، پولی آکتیلن و ترکیبات درمانی دیگری است که باعث تحریک آنزیم های ضدسرطان در بدن می شوند. توصیه می کنیم در تهیه سس سالسا، پستو و انواع دیگر سس های مخصوص پاستاها، انواع سالادها و حتی سالاد میوه نیز از این سبزی استفاده کنید. ساندویچ نان و پنیر و سبزی نیز گزینه مناسبی برای بهره مندی از خواص سبزی های معطر است.
? شوید
? شوید پلو یکی از پلوهای رایج و خوشمزه ایرانی است. شوید تازه حاوی خواص فوق العاده ای بوده و ترکیبات آن شامل کارون، کومارین، فلاوونوئیدها، لیموئن و فتالیدها است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که کارون و لیموئن موجود در شوید باعث نابودی تومورها شده و فلاوونوئیدهای موجود در آن، رادیکال های آزاد را خنثی می کند. کومارین و فتالیدها نیز ترکیباتی هستند که باعث تحریک آنزیم های مقابله کننده با سرطان در بدن می شوند. توصیه می کنیم از این سبزی معطر نیز در تهیه سالادها و در ترکیب سس ها استفاده کنید.
? نعنا
? نعنا جزو سبزیجاتی است که تنوع زیادی دارد. نعنای سبز و تازه و همچنین نعنای خشک طعم بی نظیری به غذاها می دهند. حتماً شما هم سیب زمینی آب پز را با نعنای خشک مصرف کرده اید و به خوبی می دانید این سبزی خشک چه تأثیری در بهتر شدن طعم سیب زمینی دارد. در طب سنتی از این سبزی معطر برای تسکین دل درد، بوی بد دهان و گلودرد استفاده می شود. ترکیبات قوی موجود در برگ نعنا مانند کارون، لیمون، مانتول و غیره مانع از رشد تومورها می شوند. توصیه می کنیم به چای سبز و دیگر نوشیدنی های تان نعنای تازه اضافه کنید. نعنای خشک یا تازه را به ماست، انواع سس ها، پاستاها و حتی پنیر اضافه کرده و میل کنید. افزودن این سبزی معطر به غذاهای گوشتی نیز علاوه بر خوش طعم شدن آن ها باعث افزایش خواص آن ها نیز می شود.
? جعفری
? جعفری یکی از سبزیجات معطر پرمصرف در سرتاسر جهان است که خواص و طعم فوق العاده ای دارد. توصیه می شود جعفری تازه میل کنید و از مصرف جعفری خشک بپرهیزید چون فواید جعفری تازه به مراتب بیشتر است. جعفری تازه حاوی فلاوونوئیدها، کومارین و ترکیبات دیگری است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند و باعث تحریک دستگاه ایمنی بدن و مسدود شدن مواد سرطان زا می شوند. میزان بالای کلروفیل در جعفری نیز باعث مقابله با بوی بد دهان و خوشبو شدن نفس می شود. توصیه می کنیم علاوه بر تزیین غذاها در تهیه انواع سس ها، خورش ها، سالادها، پاستاها و دیگر غذاهایتان از جعفری استفاده کنید.
? مریم گلی
? طعم خاص مریم گلی از آن یک چاشنی خوب برای پخت و مصرف گوشت پرندگان ساخته است. می توانید از این سبزی به صورت تازه و خشک استفاده کنید. مریم گلی حاوی ترکیبات قوی ضدسرطانی است که به کاهش بیماری های قلبی و سرطان کمک می کنند. نتایج پژوهش ها نشان می دهند سینئول و الکل پریلیل موجود در جعفری باعث کاهش رشد تومورها می شوند. فلاوونوئیدها و لوتئولین نیز باعث پیشگیری از تغییرات سرطان زا در سلول های بدن می شوند. می توانید از این سبزی در غذاهای حاوی گوشت، پیتزاها، پاستاها و تهیه نان تازه خانگی استفاده کنید. مریم گلی برای طعم دهی به ماهی و مرغ و همچنین در تهیه سس ها استفاده می شود.
? ترخون
? طعم تند و تیز ترخون همراه قدیمی ماهی بوده و برای خوش طعم شدن سس سرکه و انواع سس های دیگر استفاده می شود. ترخون حاوی ترکیباتی است که برای مقابله با سرطان موثر بوده و قدرت رشد تومورها را کاهش می دهد. این سبزی معطر باعث تحریک آنزیم هایی می شود که مانع از ابتلا به سرطان می شوند. ترخون در تهیه خوراک لوبیا و غلات استفاده می شود. سس سرکه و زیتون نیز با افزودن اندکی ترخون خوش طعم تر می شود. حتماً در تهیه ساندویچ ها از این سبزی استفاده کنید. ترخون با ماهی، مرغ، هویج، آرتیشو، بادمجان و خوراک نخود قابل استفاده است.
? آویشن
? برگ های آویشن تازه و یا آویشن خشک یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین سبزیجات دنیا است. این سبزی معطر در آشپزی فرانسوی و ایتالیایی جایگاه ویژه ای دارد. آویشن حاوی ترکیباتی مانند سینئول، لیموئن و پینن است که مانع از رشد تومورها شده و ترشح آنزیم های ضدسرطان را در بدن افزایش می دهند. لوتئولین که در نعنا فلفلی، مریم گلی و آویشن نیز وجود دارد باعث مسدود شدن تغییرات سرطان زا در سلول های بدن می شود. حتماً از آویشن در تهیه سس مخصوص پاستاها استفاده کنید. این سبزی معطر را به خورش ها و سوپ ها نیز اضافه کنید. آویشن برای خوش طعم کردن ماهی، مرغ و بوقلمون نیز یک گزینه خوب است.
☘️ اگر از سبزی خشک استفاده میکنید، مقدار آن را به یکسوم سبزی تازه تقلیل دهید☘️
☘️ زیرا سبزی خشک عطر قویتری دارد☘️
☘️ مرزنجوش:
? گیاهی بسیار معطر از خانواده اورگانو که تا ۷۰ سانتیمتر رشد میکند. برگهای بیضی شکل آن در آشپزی و پزشکی سنتی کاربرد دارد. معمولا گیاه تازه آن در دسترس نیست و باید خشک آن را از عطاریها تهیه کنید.
☘️ موارد مصرف:
? این سبزی در ایران به عنوان طعمدهنده غذا مصرف چندانی ندارد اما در آشپزی ایتالیایی و همراه گوجهفرنگی، انواع کلم و لوبیا سبز، سوپ، خوراک تخممرغی و گوشتی کاربرد دارد. اضافه کردن مرزنجوش به انواع سس سالاد خالی از لطف نیست.
☘️ آویشن:
? گیاهی بسیار معطر به ارتفاع حدود ۴۵ سانتیمتر که انواع بسیار متنوعی دارد، آویشن شیرازی در ایران طرفداران بسیاری دارد و به جز مناطق اندکی در کشورمان گیاه تازه آن در دسترس نیست.
☘️ موارد مصرف:
? جدا از خواص دارویی آویشن، مدتی است این سبزی خوشبو در بسیاری از رستورانهای غالبا ایتالیایی در کنار نمک و فلفل روی میزها قرار میگیرد و در پخت انواع غذاها و سسها استفاده میشود، در تهیه ماهی و سبزیهای کبابی توصیه نمیشود. آویشن را همراه ادویه یا سبزیهای معطر دیگر استفاده نکنید و در آخر پخت به خوراک خود اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.
☘️ پیازچه:
? گیاهی با عطر ملایم پیاز که ریشه و ساقهاش مصرف میشود؛ در خاک مرطوب و غنی و در هر نوع آب و هوایی کشت میشود و انواع مختلف آن شکل، عطر و طعم متفاوتی دارند.
☘️ موارد مصرف:
? در ایران معمولا پای ثابت سبزی خوردن است اما به همراه پوره سیبزمینی، تخممرغ، خامه و انواع سالاد- به جز سالاد کاهو- طعم خوبی به غذا میدهد و در انواع خوراک دریایی کاربرد دارد. هنگام تهیه غذاهای گوشتی، ۳-۲ عدد پیازچه را همراه هویج، کرفس و جعفری به غذا اضافه کنید تا بوی زهم غذا را بگیرد.
☘️ ترخون:
? ترخون برگهای باریک و تیرهرنگی دارد، ارتفاع آن تا یک متر میرسد و غیر از اوایل بهار در سایر مواقع ساقه آن خشک و سفت است و قابل استفاده نیست. عطری شبیه به بادیان دارد و جزو سبزیهایی است که در فصل سرما یافت نمیشود.
☘️ موارد مصرف:
? یکی از بهترین طعمدهندههاست. در ایران معمولا تنها در تهیه ترشی، شور و به عنوان سبزی خوردن مصرف میشود اما میتوانید آن را در تهیه انواع خوراک دریایی، مرغ، بوقلمون، دل، قلوه، جگر و تخممرغ استفاده کنید. ترخون خوابانده شده در سرکه عطر و طعم خوبی به آن میدهد و برای تهیه سس کاربرد دارد.
☘️ رزماری:
? از معطرترین سبزیهاست؛ اگرچه در آشپزی ایرانی کاربرد ندارد اما به تدریج جای خود را باز میکند. گیاهی است مدیترانهای و همیشه سبز که در زمان رشد کامل ارتفاع آن گاه به یک و نیم متر میرسد. گلهای آبیرنگ دارد و در هوای آفتابی و دور از باد به راحتی رشد میکند.
☘️ موارد مصرف:
? عطر قوی رزماری باعث شده در کنار انواع خوراک مرغ و گوشت قرار بگیرد همچنین برای تهیه انواع سس و همراه سیبزمینی و کدوحلوایی نیز کاربرد دارد.
? اگر بهدنبال رزماری تازه هستید، سری به پارک نزدیک منزلتان بزنید و از برگهای جوان آن که هنوز کلفت و مخملی نشده است استفاده کنید البته رزماری موردنظر از نوع تزئینی است ولی تفاوت چندانی ندارد.
☘️ زیره:
? گیاهی ۲ ساله با ارتفاع حداکثر ۶۰ سانتیمتر که بذر آن عطر و طعمی شگفتانگیز دارد، در هوایی آفتابی و خشک عمل میآید و بیشترین مورد مصرف آن در آشپزی هندی، عربی، ترکی و ایرانی است.
☘️ موارد مصرف:
? ایرانیها معمولا زیره را در پلو آن هم گهگاه استفاده میکنند اما زیره سیاه به همراه انواع کلم، سیبزمینی و شلغم نهتنها غذای شما را خوشعطر میکند بلکه از نفخ معده نیز جلوگیری میکند. همچنین در تهیه انواع کیک، بیسکویت و پای نیز کاربرد دارد.
☘️ گشنیز:
? از زیباترین و پرمصرفترین سبزیهاست. در بهار و هنگام رشد کامل، گلهای صورتی و سفید میدهد و دانه آن یکی از پرکاربردترین ادویهها در آشپزی و پزشکی سنتی است.
☘️ موارد مصرف:
? در آشپزی مکزیکی، هندی و تایلندی بسیار استفاده میشود. در ایران به صورت تازه و در سبزی خوردن و در بعضی سبزیهای ترکیبی برای خورشها مانند قلیه، قورمهسبزی و مرغ ترش کاربرد دارد. مصرف گشنیز را همراه قارچ، گل کلم و انواع خوراکیهای گوشتی امتحان کنید.
☘️ ریحان:
? گیاهی یک ساله به ارتفاع حداکثر ۶۰سانتیمتر. عطر و طعم آن ترکیب ملایمی از فلفل و سیر است. بذر آن را زیر نور آفتاب در خاک مرطوب و دور از باد بکارید؛ گلهای آن را جدا کنید تا ریحان بیشتر رشد کرده و عمر آن طولانیتر شود.
☘️ موارد مصرف:
? فقط از ریحان تازه استفاده کنید زیرا خشک آن هیچ عطری ندارد. در انواع سالاد همراه گوجهفرنگی، انواع سس پاستا، مرغ و در کنار هویج و کدو ترکیب فوقالعادهای است. ریحان را به جای ساطوری کردن با دست خرد کنید چون اگر خیلی خرد شود، به سرعت سیاه میشود.
☘️ شوید (شبت):
? گیاهی یکساله با رشد بسیار سریع که ارتفاع آن به ۹۰ سانتیمتر میرسد که شبیه هیچیک از سبزیها نیست. بذر آن نیز گاه استفاده میشود و در آب و هوای معتدل رشد میکند. شوید علاوه بر عطر و طعم منحصر به فردش که شبیه هیچ کدام از سبزیها نیست خواص دارویی فراوانی دارد.
☘️ موارد مصرف:
? بهترین داروی طبیعی برای مبتلایان چربی خون در ایران، پای ثابت باقالاپلوست و در ترشی هم مصرف میشود. اگر دوست دارید صیفیجات بخورید اما سیستم گوارشتان یاری نمیکند شوید خام همراه خوبی برای هضم آنهاست. مصرف شوید را به همراه سالاد سیبزمینی، انواع سوپ، سس و خوراکیهای دریایی فراموش نکنید. چند ساقه شوید در یک پیمانه سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفلسیاه یک سس بینظیر برای انواع سالاد است.
☘️ نعنا:
? یکی از پرمصرفترین و پرطرفدارترین سبزیهای که انواع متفاوتی دارد و معروفترین نوع آن نعنای فلفلی است؛ رشد بسیار سریعی دارد و بهراحتی در خانه قابل پرورش است. خواص دارویی آن بر هیچکس پوشیده نیست. عرقنعنا معمولا در هر خانهای پیدا میشود و موثرترین دارو برای نفخ است.
☘️ موارد مصرف:
? در تهیه آدامس تا انواع نوشیدنی سرد، شیرینی، سالاد میوه و انواع خوراک کاربرد دارد. اگر در سرکه خوابانده شود، طعم خوبی به آن میدهد. در بسیاری از خورشهای ایرانی مصرف شده و همراه همیشگی ماست و خیار است.
☘️ اورگانو:
? نام دیگر آن پونهکوهی است. در ایران تنها میتوانید خشک آن را از عطاریها تهیه کنید که معمولا عطر خود را از دست داده است. اگر بذر آن را داشته باشید میتوانید به راحتی آن را در خانه پرورش دهید و از عطر و طعم اورگانو در غذاهای گوناگون لذت ببرید.
☘️ موارد مصرف:
? در بسیاری از غذاهای ایتالیایی کاربرد دارد؛ در انواع سس گوجهفرنگی و خوراک پاستا استفاده میشود و با بادنجان و خوراکیهای پنیری سازگار است. اگر اورگانو در دسترس نبود- البته انواع خارجی آن به قیمت گزاف در بازار موجود است- بدون هیچگونه نگرانی آویشن را جایگزین آن کنید.
☘️ جعفری:
? گیاهی ۲ ساله که تا ارتفاع ۶۰سانتیمتر رشد میکند؛ به راحتی در خانه قابل کشت است، هرچند تازه آن در تمام فصول در دسترس است. جعفری منبع غنی ویتامین A و C است.
☘️ موارد مصرف:
? به جرات میتوان گفت جعفری پرمصرفترین سبزی است؛ جایگزینی مناسب برای بیشتر سبزیهاست و برگهای زیبای آن در تزئین غذاها کاربرد زیادی دارد. در انواع سالاد، سسهای دریایی، غذاهای ایتالیایی و املتها میتوانید از آن استفاده کنید. اگر در سوپ از جعفری استفاده میکنید، ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را به غذا اضافه کنید تا عطر و طعم و خود را از دست ندهد.
مدیریت:آقای محسن قاسمی
خواص اسفناج خشک شده , خواص سبزی خشک , روش نگهداری سبزی خشک , بهترین سبزی خشک , سبزی خشک معادل سبزی تازه , جعفری خشک شده در چه غذاهایی استفاده میشود , مضرات سبزی فریز شده , سبزی خشک پلویی ,