Address & Contact
خرید موتور گیرلس و گیربکس آسانسور اسکان برج
موتور گیرلس و گیربکس آسانسور اسکان برج
💠 انواع موتور گیرلس و گیربکس آسانسور اسکان برج 💠
💠 ارزانترین قیمت آسانسور را از مجموعه ما بخواهید 💠
از جمله خدمات این مجموعه فروش :
۱- آسانسور به شکل پک و ترکیبی با استفاده از باکیفیت ترین جنس های اروپا
۲- پله برقی
۳- طراحی آسانسور و پله برقی
۴- انواع موتور گیربکس / ریل آسانسور / سیم بکسل / تراول کابل
۵- واردات و فروش تمامی قطعات آسانسور و پله برقی
۶- تولید انواع درب و کابین آسانسور
💠 شرکت اسکان برج با بیست سال سابقه درخشان و مفید در زمینه آسانسور و پله برقی در بسیاری از پروژه های موفق اداری / تجاری و مسکونی مشارکت نموده و دارای کادری مجهز و کارآزموده می باشد تا خدمات مربوط به نصب و اجرا را با بهترین کیفیت انجام دهد .
💠 آسانسور وسیله ای الکترومکانیکی است که در طراحی آن علومی مانند مکانیک / برق / الکترونیک / معماری و صنایع بکار میرود بنابراین طراحی یک آسانسور تنها با تکیه بر یکی از شاخه های علوم میسر نیست . شرکت اسکان برج با بهره مندی از طراحان و متخصصان حرفه ای محصولاتی با کیفیت و ایمن تولید می نماید.
💠 موتورهای آسانسور دارای انواع گیربکسی و گیرلسی می باشند. موتورهای گیربکس دار دارای گیربکس می باشند که همین امر موجب به وجود آمدن محدودیت ها و معایبی برای این نوع آسانسور شده است. موتورهای گیربکس دار در هنگام حرکت تکان و لرزه ی بیشتری دارند. صدای تولیدی آنها بیشتر است. انرژی بیشتری مصرف می کنند و راندمان بسیار کمتری نسبت به موتور گیرلسی دارند. موتورهای گیرلسی کوچک تر از موتورهای گیربکسی هم توان خود بوده و نیازی به موتور خانه برای نصب ندارند. در این مقاله در رابطه با تفاوت های موتور گیرلس و گیربکس آسانسور صحبت می کنیم.
💠 انواع موتور آسانسور
💠 یکی از مهمترین بخش های یک آسانسور موتور آن می باشد. موتور یک آسانسور می تواند در سرعت، طول عمر، ایمنی و … آسانسور اثرگذار باشد. موتورهای آسانسور به دو دسته ی کلی گیربکس دار و بدون گیربکس تقسیم می شوند که هر کدام از این موتورها انواعی دارند که به اختصار و در ادامه به آن خواهیم پرداخت. به موتورهای بدون گیربکس، موتورهای گیرلس هم گفته می شود.
مهم ترین تفاوت بین موتور گیرلس و گیربکس آسانسور نوع ساختار این دو نوع موتور می بلشد. به اختصار می توان گفت که فرق موتور گیربکس و گیرلس در دارا بودن یا نبودن گیربکس می باشد. در موتورهای گیربکس، روتور داخل موتور می چرخد. با چرخیدن روتور، میله ای که یک سر آن داخل روتور قرار دارد نیز شروع به چرخیدن می کند.
یک سر دیگر میله به گیربکس متصل است که باعث چرخیدن چرخ دنده های گیربکس نیز می شود. چرخیدن چرخ دنده های گیربکس باعث چرخیدن فلکه گیربکس و در پی آن بالا کشیده شدن سیم بکسل می شود که کابین آسانسور را به بالا یا پایین می آورد. در واقع اصطکاک بین گیربکس و سیم بکسل باعث حرکت کابین می شود که این اصطکاک بخشی از انرژی تولید شده را تبدیل به گرما می کند. یکی از مهم ترین عوامل در بررسی آسانسور ها بررسی قطعات آسانسور می باشد.
💠 بررسی ویژگی های موتور گیربکس آسانسور
💠 انواع آسانسور موتور گیربکس عبارتند از :
💠 موتور گیربکس دار دو سرعته: در این نوع از موتورهای گیربکس دار از دو سیم پیچ جداگانه در یک موتور استفاده شده. در زمان شروع حرکت موتور، سیم پیچ با سرعت بالاتر به کار می افتد که برای محدود کردن سرعت آن به صورت سری به آن مقاومت متصل کرده اند. با نزدیک شدن به تراز طبقه ی مورد نظر سیم پیچ با سرعت بالا از کار می افتد و سیم پیچ با سرعت پایین شروع به کار می کند و با رسیدن به نقطه ی مورد نظر جریان برق قطع شده و ترمز خودکار کابین را آرام متوقف می کند.
💠 موتور گیربکس دار تک سرعته: در این نوع موتور از یک سیم پیچ استفاده شده و شتاب گرفتن و کاهش سرعت در آن به تدریج اتفاق می افتد که نسبت به دو سرعته مزیت محسوب می شود.
مدیریت:مهندس سجودی
www.skanborj.ir
آدرس دفتر مرکزی :
تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از سید خندان ، نبش کوچه اتوبانک ، ساختمان 1007 ، واحد 11
آسانسور چیست , انواع آسانسور , فروش آسانسور , تاریخچه آسانسور , قیمت آسانسور , قیمت انواع آسانسور , انواع آسانسور خانگی , چند نوع آسانسور داریم , موتور گیرلس و گیربکس آسانسور ,