Address & Contact

Our Address

کرمانشاه ، جاده روانسر سراب ، سراب یاوری ، کوره آهک پزی محمد غفوری

تولیدی آهک محمد غفوری

? انواع آهک

? آهک چرب یا پر قوه:

این نوع آهک ، حدود چهار درصد ناخالصی همراه دارد و مهمترین ویژگی آن این است که در تماس با آب به‌شدت شکفته می‌شود و حجم آن تا حدود ۲٫۵ برابر مقدار اولیه‌اش افزایش می‌یابد. مخلوط آن با شن در تماس با گاز کربنیک به‌سرعت خود را می‌گیرد و سفت می‌شود، (به مدت ۱۵ روز در مجاورت هوا). از اینرو ، آهک چرب را آهک هوایی نیز می‌گویند.

? آهک‌های کم قوه:

این نوع آهک از سنگ آهک‌هایی که ۵ تا ۶ درصد آهک دارند، تولید می‌شود و ناخالصی‌های عمده آن را اکسید آهن (II) (گل اُخری) ، اکسید سیلیسیم (سیلیس) و اکسید آلومینیوم (آلومین) تشکیل می‌دهد. از ویژگیهای این نوع آهک آن است که به‌کندی شکفته می‌شود و ملاط حاصل از مخلوط آن با شن ، به‌آرامی‌ در هوا سفت می‌شود.

? آهک‌های آبی:

این نوع آهک ، معمولا از سنگ آهک‌هایی که حدود ۶ تا ۲۲ درصد گل رس دارند، تهیه می‌شود. از ویژگیهای مهم این نوع آهک آن است که دور از هوا و حتی در زیر آب ، به آهستگی سفت می‌شود، در تماس با آب خیلی شکفته می‌شوند و با آب خمیر کم‌چسب تولید می‌کند. بطور کلی ، می‌توان این نوع آهک‌ها را حد واسط بین آهک‌های هوایی و سیمان دانست.

? مصارف آهک زنده و هیدراته:

در صنعت آهن و فولاد ۴۱ درصد، صنعت ساختمان ۳۲ درصد، محیط زیست ۳ درصد، صنایع شیمیایی ۶ درصد، کاغذ سازی ، سرامیک ، رنگ سازی، تصفیه قند ، چرم سازی ، کشاورزی و صنعت نفت ۸ درصد را شامل می‌شوند

مدیریت:آقای محمد غفوری

 

 

طرح توجیهی تولید آهک هیدراته , کارخانه آهک زنده , ساخت آهک , آهک هیدراته چیست , خط تولید آهک کلسینه ,