با افزایش روز افزون جمعیت تقاضا برای موادغذایی گوناگون از جمله انواع گوشتها نیز افزایش می یابد. از آنجا که گوشت مرغ از ارزانترین و پرمصرف ترین گوشتهاست، تولید کنندگان انواع ترفندها را برای سریعتر و افزون تر تولید کردن این حیوانات بکارمیبرند.
بکار بردن انواع هورمونها و افزودنیهای مجاز و غیرمجاز در خوراک این جانوران روز به روز بیشتر افزایش می یابد. د آزمایشهایی که اخیرا صورت گرفته است مشاهده شده که در بیش از نود درصد مرغها از آنتی بیوتیک برای سرعت بخشیدن به رشد آنها استفاده شده است.
مصرف آنتی بیوتیک و هورمونهای موجود در گوشت مرغ چه خطری برای ما دارد؟
زمانیکه به بدن مرتب آنتی بیوتیک وارد شود، به مرور زمان بدن نسبت به آنتی بیوتیک مصونیت و مقاومت پیدا کرده و در نتیجه در صورت بروز عفونتهای حاد و یا بیماریهای عفونی شدید آنتی بیوتیکها دیگر اثری نخواهند داشت و در موارد وخیم منجر به مرگ خواهد شد. علاوه بر آن هورمونهای موجود در گوشت مرغ تعادلسیستم هورمونی بدن را به هم میزنند، بخصوص برای کودکان ممکن است موجب بلوغزودرس و یا مشکلات هورمونی دوران بلوغ شود.
چه باید کرد؟
سعی کنید گوشتی را که خریداری میکنید از محل های مطمئن و حتی الامکان از تولید کنندگان بومی خریداری کنید. مصرف گوشت هفتگی خود را به حداکثر 300 تا 600 گرم برای هر فرد پائین آورده و از خریداری کردن گوشتهای بسیار ارزان و یا گوشتهایی که در شرایط غیربهداشتی پرورش و نگهداری میشوند خودداری کنید.
منبع: newmatlab.persianblog.ir