این کیک خوشمزه در 1 ساعت و 15 دقیقه آماده می شود. با این مقدار مواد می توانید 9 قطعه براونی 5 سانتی با رویه سبز تهیه کنید که برای پذیرایی از 9 نفر مناسب می باشد. این شیرینی را تا 3 روز می توانید در ظرف در بسته تازه نگه دارید.
مواد لازم
آرد گندم 1 پیمانه
پودر کاکائو ½ پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن نباتی ⅔ پیمانه
شکر ½ 1 پیمانه
عصاره وانیل خالص 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
مواد لازم برای خامه کره ای سبز رنگ
کره 1 پیمانه
پودر شکر شیرینی پزی 2 پیمانه
نمک کمی
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
رنگ سبز خوراکی چند قطره
طرز تهیه:
1.فر را در دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابه شیرینی پزی را با فویل بپوشانید، بعد با کره کمی چرب کرده و کنار بگذارید.
2.آرد گندم را درون کاسه ای متوسط با پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک با سرعت به هم بزنید و کنار بگذارید. در کاسه ای جدا با سایز متوسط، روغن، شکر، وانیل و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس خمیر بدست آمده را به تابه شیرینی پزی انتقال دهید.
3. 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا جایی که براونی خودش را بگیرد و وقتی خلال دندانی درون کیک فرو می برید بدون اینکه مواد کیک به آن چسبیده باشد بیرون بیاید. بروانی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
4. در حالی که کیک تان خنک می شود خامه کره ای را آماده کنید. خامه را به کره اضافه کنید و با میکسر حدود 5 دقیقه به هم بزنید تا پف کرده و براق شود.
5. پودر شکر را به همراه نمک اضافه و حدود 5 دقیقه مخلوط کنید (به تدریج با سرعت بیشتر) تا وقتی شکر کاملاً با مواد آمیخته شود. در صورت نیاز میکسر را یکی دو بار خاموش کنید و دور کاسه را بگیرید تا مواد دور کاسه هم مخلوط شود.
6. حالا وانیل را اضافه کنید و دوباره برای 3 دقیقه به هم بزنید تا مخلوط تان براق شده و پف کند. وقتی خامه کره ای لطیف و ملایم به نظر رسید، زمان آن رسیده که رنگ را به خوردش دهید. رنگ خوراکی را با مواد بزنید تا تمام رویه خامه سبز رنگ شود و نقطه سفیدی در آن باقی نماند.
7. برای پوشش سطح رویی، بروانی ها را از تابه خارج کنید و روی سطح تمیزی قرار دهید. لایه ای ضخیم از خامه کره ای را بر روی سرتاسر براونی های خود بکشید و با ترافل رنگی آنها را تزیین و به 9 قسمت مربع شکل تقسیم کنید. سرو کنید و از آن لذت ببرید.