Address & Contact

Our Address

کاشان

Telephone

خدمات جوشکاری co۲ کاشان

💫طراحی و ساخت جوشکاری تابلو برق انواع مخازن فلزی باکسهای فلزی دستگاه های صنعتی 
💫نصب سایبان شیروانی و کلیه خدمات فلزی در قطر های متفاوت 
💫رضایت شما افتخار ماست 
✳️اجزای تابلو برق صنعتی چیست؟

🔰تابلوهای برق از قطعات مختلفی مانند: ترانس، لامپ سیگنال، کلیدهای نشتی جریان، شینه، بی متال، وایرشو و کابلشو، ریل، کنتاکتور ،گلند، ترمینال،فیوز، داکت، کلید فیوز، نوار فرم،رگولاتور خازنی، Plc و غیره تشکیل شده اند.

✳️پرکاربرد ترین تابلو برق کدام است؟

⚡️معمولا پرکاربرد ترین دسته های تابلوهای برق در واحد های مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند. این تابلو های برق در اندازه های کوچکی تولید می شوند. برای تامین برق واحد مسکونی استفاده می شوند. تابلو های دیگری نیز بعد از تابلو های مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند، که می توانیم در زمره ی پرکاربرد ترین تابلوهای برق ها به شمار آوریم.

⚡️تابلو های برق صنعتی، تابلو های برق خازنی، تابلو های کنترل برق صنعتی و… هر یکی از این تابلو ها در مکان خاصی نصب می شوند. کاربردی این برق ها بسته به محیطی که در آن نصب می شوند، مختلف است. اما در کل کار تابلو برق ها کنترل درست انتقال برق می باشد.

✳️آشنایی با انواع تابلوهای برق 

1) تابلوهای فرمان

تابلوهای فرمان معمولاً به صورت سه فاز طراحی می شوند و برای کنترل و نظارت بر دستگاه های صنعتی مانند موتورهای الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرند.

2) تابلو برق توزیع صنعتی

زمانی که صحبت از توزیع جریان در واحدهای صنعتی می شود، باید به سراغ تابلو برق های توزیع صنعتی رفت.

3) بانک خازنی

در واحدهای صنعتی گاه شرایطی به وجود می آید که نیاز به تقویت بار الکتریکی خواهیم داشت. در این شرایط استفاده از تابلوهای بانک خازنی در واحدهای صنعتی گزینۀ خوبی برای اصلاح ضریب توان است.

4) تابلو برق های خانگی

برای مدیریت و نظارت بر جریان برق ورودی به ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. اغلب طراحی تابلو برق های خانگی به صورت پیش فرض و آن بورد انجام می شود.

5) تابلو برق های کنترلی

اگر قرار بر کنترل دستگاه های صنعتی باشد، باید به سراغ انواع کنترل کننده های PLC و تابلو برق های کنترلی رفت.

✳️جوشکاری و برش کاری 

💥در مرحلۀ نخست بایستی بدنۀ اصلی تابلو برق ساخته شود. در ساخت تابلوهای برق اغلب از فولاد ضد زنگ با ضخامت حدودی 1.5 تا 2.5 میلیمتر استفاده می شود. انتخاب اندازۀ ضخامت تابلو برق به استفادۀ آن و مکان نصبش بستگی دارد. مسائلی که در بخش جانمایی و نقشه کشی باید مشخص شده باشد. یک تابلو برق از دو بخش شاسی و بدنه ساخته می شود.

💥اتصالات این دو بخش اغلب به کمک پیچ و مهره صورت می گیرد. در طراحی تابلوهای چند سلولی نیز باز اتصالات به کمک پیچ و مهره انجام می شود. در طراحی هر سلول باید دقت کرد که اندازۀ هر سلول و فاصله اش با سلول های دیگر به شکلی باشد که دسترسی به بخش های متفاوت آن امکان پذیر بوده و تعمیر و بازرسی قطعاتش به سادگی قابل انجام باشد.

💥استفاده از جوشکاری برای طراحی بدنۀ اصلی و اتصال قطعات بدنه امری ضروری است. به شکلی که کمک می کند تا اسکلت کلی دستگاه مقاومت خوبی از خود نشان دهد. نکتۀ دیگر اینکه در طراحی بدنه باید در نظر داشت که ممکن است در آینده نیاز به تغییراتی در تابلو برق باشد. برای این مورد اغلب طراحی بدنه به گونه ای انجام می شود که در مواقع لزوم بتوان بدون نیاز به رنگ کاری و جوش کاری مجدد تغییرات لازم را در تابلو برق صورت داد.

✳️جوشکاری co2 چیست و چه کاربردی دارد؟

🔺جوشکاری co2 به گروهی از فرآیندهای جوشکاری قوس الکتریکی اطلاق می شود که از گرمای تولید شده توسط قوس الکتریکی DC ،برای ذوب فلز در ناحیه اتصال استفاده می شود. در این روش از گاز co2 یا همان کربن دی اکسید استفاده می شود.

🔺 با توجه به اینکه جوشکاری انواع و روش های متنوعی دارد، یکی از روش های پرکاربرد آن در صنایع و موارد ساختمانی ،جوشکاری به روش co2 است. رشد و گسترش صنایع و نیاز به تکنولوژی های جدید در ساخت و مونتاژ قطعات باعث شده که نیاز به عملیات جوشکاری بیشتر احساس شود.

🔺جوشکاری به روش co2 امروزه نقش پر رنگی در ساخت و صنایع مختلف دارد. در این روش جریان الکتریکی ایجاد شده در سیم جوش تامین حرارت می کند و موجب ذوب فلز و اتصال می شود.جوشکاری در این مدل به وسیله قوس با لایه محافظ انجام می شود.

🔺در این روش از قوس الکتریکی با لایه محافظ گاز کربن دی اکسید برای ایجاد اتصال استفاده می شود. از مهم ترین حالت ها در این روش می توان به جوشکاری میگ مگ اشاره کرد که به وسیله سیم جوش انجام می شود. این حالت کاربرد گسترده ای در جوشکاری به روش CO2 دارد.

✳️مزایای استفاده از جوشکاری co2 :

🌀جوشکاری co2 مزایا و ویژگی های مهمی دارد. این ویژگی ها باعث شده است تا در صنایع کاربرد وسیعی داشته باشد. در جوشکاری CO2 می توان فلزات با جنس و ضخامت مختلف را جوشکاری کرد و در مدت زمان کمی اتصال های زیادی را برقرار کرد. جوشکاری به روش CO2 با لایه محافظ ،استحکام اتصال را بسیار بالا می برد.

🔸🔹تغذیه مستمر سیم جوش 
🔸🔹عدم نیاز به الکترود 
🔸🔹مشاهده حوضچه مذاب و قوس الکتریکی  
🔸🔹حذف سرباره یا کم شدن آن  
🔸🔹اتصال فلزات مغناطیسی و غیر مغناطیسی 
🔸🔹سرعت بالا در فرایند جوشکاری 

به مدیرت:علیرضا دایی

 

طراحی تابلو برق صنعت پویا در کاشان , ساخت تابلو برق صنعت پویا در کاشان , جوشکاری تابلو برق صنعت پویا در کاشان , تابلو برق صنعت پویا در کاشان ,  تابلو برق صنعت پویا , خدمات جوشکاری در کاشان , هزینه جوشکاری در کاشان , قیمت تابلو برق در کاشان , تابلو برق علیرضا دایی ,