Address & Contact
تولید و ارسال چای مرغوب لاهیجان نجف پور
تاریخچه ی چای در لاهیجان
کشاورزان در شهر لاهیجان کشت چای را به تدریج آغاز کرده و سپس به سایر نقاط این استان گسترش پیدا کرد. این گسترش در سال ۱۳۱۹ حدود ۶۰۰ هکتار زمین به تولید چای لاهیجان اختصاص داده شد.
و پس از حدود ۲۰ سال این میزان ۳۲۰۰۰ هزار هکتار رسید. امروزه ایران به یکی از بزرگترین مصرف کنندگان چای لاهیجان به شمار می آید.
فواید چای لاهیجان
پیشگیری از سرماخوردگی و تسریع فرایند بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
جلوگیری از بوی بد دهان و ضد عفونی کننده دهان
کاهش دهند و پیشگیری کننده از دیابت نوع دوم
کاهش علائم مربوط به آلرژی حتی آلرژی های فصلی
کاهش علایم بیماری پارکینسون
رفع خستگی و استرس و نشاط آور
پیشگیری و بهبود درد بیماری آرتروز
کند کننده روند پیری
جلوگیری از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگهای خونی
آثار ضد التهابی
کنترل فشار خون و کلسترل در کنار خاصیت تصفیه کنندگی بالای خون
بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری
ویژگی های چای لاهیجان
عدم استفاده از سموم ضد آفت در باغات چای به دلیل دمای مناسب هوا که خود به خود باعث نابودی آفات میگردند
چای ممتاز درجه یک تهیه شده از سرگل چای بهاره و برگ های بالایی چای
عطر و طعم بی نظیر که تداعی کننده حضور در باغات چای برای شما میباشد
عدم استفاده از ساقه و شاخه در چای بهاره لاهیجان که بعضا توسط برخی از فروشندگان جهت سود بیشتر مورد استفاده قرار میگرد
عدم استفاده از نگه دارنده و اسانس های طعم دهنده که در چای های خارجی استفاده میگردند.
فلوراید موجود در چای درجه یک ایرانی که باعث استحکام دندان ها و درخشندگی و سلامت مینای دندان خواهد شد
به مدیریت:رضا نجف پور
تولید و ارسال چای مرغوب لاهیجان نجف پور در رودسر , تولید چای مرغوب لاهیجان , ارسال چای مرغوب لاهیجان , تولید چای در گیلان , تولید چای در لاهیجان , بهترین چای لاهیجان , قیمت چای لاهیجان , چای مرغوب در رودسر , قیمت چای در رودسر , خرید چای در رودسر , چای فروشی در رودسر , چای نجف پور در رودسر ,