Address & Contact

Our Address

کرج،عظمیه،خیابان عدلیه،پلاک ۴۷

Telephone

پروژه های ساختمانی مهندسین آرشید

?پلان یا نقشه ساختمان چیست؟

?پلان در واقع دیاگرامی اندازه گیری شده از یک اتاق یا یک ساختمان می باشد که از دید بالا ترسیم شده است.پلان طبقه می تواند نشان دهنده یک ساختمان کامل باشد،یا یک طبقه از یک ساختمان یا یک اتاق و فضا به تنهایی.پلان ها شامل پلان اندازه گیری ، پلان مبلمان،تجهیزات،یا هر هدف که لازم است نشان داده شود،می باشد.

?پلان یا نقشه ساختمان برای طراحی بهتر مبلمان با جزئیات بیشتر و یا سیستم تاسیسات می تواند مفید باشد.هم چنین وسیه ای ارزشمند برای ارائه به مشتریان برای فروش یا اجاره ملک می باشد.

?پلان طبقات برای طراحی و ساخت یک خانه بسیار حائز اهمیت است.یک پلان و نقشه خوب می تواند به جذابیت خانه و ویلا شما بیافزاید و این کار با ایجاد ارتباط صحیح بین فضاها امکان پذیر است و به دنبال آن ارزش آن خانه برای فروش بیشتر می شود.

1.روان و انعطاف پذیر:مطمئن شوید که می توانید در آینده پلان یک محیط اداری را به یک اتاق کودک تبدیل کنید حال چه برای خانواده خود چه برای خریدار جدید

2.فضا برای جزئیات ایده آل:مطمئن شوید اتاق خواب ها از فضای ورودی فاصله داشته باشند.فضاهای خیس(سروی بهداشتی و حمام) در معرض دید فضاهای سرگرمی مانند نشیمن و غذاخوری نباشد،اکثرا دوست دارند آشپزخانه با فضا نشیمن و غذاخوری ارتباط داشته باشد تا بتواندد هنگام آشپزی با میهمانان و کودکان در حال بازی دید داشته باشند.

3.ابعاد فضا:در هر حال در هنگام طراحی فضاها و راهروها به این موضوع فکر کنید که چه تعداد افراد به طور همزمان می توانند در این فضا باشند و یا آیا براحتی می توانند جا به جا شوند؟ آیا فضا مناسب برای مبلمان و فعالیت های تعریف شده در آن مناسب است؟

4.تطبیق با ارزش ها و سبک زندگی:اگر دسترسی ها و راهرو ها مهم هستند ، مطمئن شوید که حرکت و جا به جایی مناسبی بین آشپزخانه و فضای بیرون و فضای نشیمن باشد.اگر فضایی مربوط به کار خانه دارید باید در فضایی آرام با نور مناسب قرار بگیرد.اگر نیاز به فضای لاندری رختشورخانه دارید آیا منطقی است که سه طبقه را از اتاق خواب تا لاندری طی شود؟

5.ایجاد تعادل بین جزئیات معماری و ملاحظات کاربردی: بیشتر در مورد امنیت کودکان در فضا ،شست و شو و بهداشت،گرمایش و سرمایش بیآندیشید تا اینکه عاشق پلکان زیبا یا کف سازی و یا پنجره ها شوید.

?مراحل ساخت ساختمان 

?گودبرداری 
?اجرای پی 
?اجرای ستونها (بتنی باشه آرماتوربندی قالب‌بندی و بتن‌ریزی)
?اجرای سقف 
?دیوارچینی 
?اجرای کفسازی داخلی 
?اجرای تاسیسات مکانیکی و برقی 
?اجرای نازک‌کاری بخش‌های مختلف 
?اجرای نمای بیرونی (همزمان با کارهای داخلی میشه انجام داد)
?اجرای محوطه 

1. نقشه‌کشی: اولین مرحله برای ساخت یک ساختمان، تهیه نقشه ساخت آن است تا بر طبق آن مراحل بعدی ساخت انجام شود.

2. گودبرداری و کندن پی: بعد از مشخص شدن نقشه ساختمان باید گودبرداری انجام شود. عمق گودبرداری باید توسط مهندسین تعیین شود و به وسیله لودر این کار انجام خواهد شد. عمق گودبرداری به اندازه ساختمان بستگی دارد.

3. قالب‌بندی پی: با بلوک‌چینی در قسمت گودبرداری شده، قالب‌بندی پی انجام می‌گیرد.

4. بتن مگر: به این نوع بتن، بتن لاغر نیز می‌گویند و اولین قشر پی‌سازی است. بتن مگر معمولا به دو دلیل استفاده می‌شود:

برای جلوگیری از تماس مستقیم بتن اصلی فونداسیون با خاک.
برای رگلاژ کف فونداسیون و ایجاد سطحی صاف برای ادامه پی‌سازی.

5. پی‌سازی: در این مرحله پی ساختمان را با بلوک‌چینی می‌سازند و به آن شکل می‌دهند.

6. آرماتوربندی پی: میلگردها را در پی در دو جهت به صورت مشبک به یکدیگر می‌بافند و آن را در حدود 5 سانتی‌متر بالاتر از کف روی بتن مگر قرار می‌دهند.

7. وصله آرماتورها: ابتدا باید طول وصله را با توجه به آیین‌‌نامه و همچنین قطر میلگرد محاسبه کرد و سپس در نقاطی که آماتورها نیاز به وصله دارند، آرماتور جدید را با این طول روی آرماتور قبلی به وسیله مفتول و به صورت Overlap اجرا نمود.

8. میلگرد‌های انتظار: در نقاطی که ستون باید قرار گیرد، این میلگردهای انتظار را قرار می‌دهند.

9. بستن میلگردهای ستون: قبل از بتن‌ریزی باید میلگردهای ستون را بر اساس طرح و محاسبه که قبلا انجام شده، به یکدیگر ببندند تا در طی انجام عملیات بتن‌ریزی این میلگردها جابجا نشوند. برای بستن دو میلگرد به یکدیگر از مفتول فلزی نرم با قطر 1.5 تا 2 میلی‌متر استفاده می‌کنند که اصطلاحا به این عمل گره زدن گفته می‌شود.

10. بتن‌ریزی پی: برای ساختن بتن باید از ماشین‌های بتن‌ساز (بتونیر) استفاده کنید. این ماشین‌ها دارای یک مخزن گرداننده‌ هستند که به آهستگی حول محوری نسبت به افق می‌چرخد و تیغه‌ای در درون این مخزن قرار دارد که بتن را مخلوط می‌نماید.

11. خم زدن ریشه ستون: میلگردهای ستون باید با میلگردهای پی پیوند زده شود تا ستون با پی در ارتباط باشد. تعدادی از میلگردها را به عنوان میلگردهای ریشه ستون در نظر گرفته و سر آنها را خم می‌کنند.

12. ساخت و انتقال خاتون‌ها به محل ساخت: برای اینکه میلگردهای ستون‌ها را نگه دارند باید تعدادی میلگرد را به اندازه محیط ستون درآورند و از آنها در اطراف ستون استفاده نمایند که به آنها خاتون می‌گویند.

13. بستن رامکا: رامکا در واقع بخشی از سازه ستون است که فاصله دقیق قالب تا میلگردهای ستون را مشخص می‌کند. رامکا باعث می‌شود راستای تمام ستون‌ها در یک خط قرار گیرد. رامکا با فاصله حدودی 10 سانتیمتر از پای ستون اجرا می‌شود.

14. بستن قالب چوبی و فلزی: ابتدا قالب جوبی را به دور ستون‌ها بسته و سپس قالبی فلزی به دور آنها می‌بندند.

15. شاقول کردن قالب: شاقول کردن قالب یعنی اینکه قالب را تراز کنند تا مطمئن شوند که هر چهار وجه آن به صورت کاملا صاف بالا رفته است. شاقول یا پاندول جسمی مخروطی شکل از جنس فلز یا سنگ است که به قسمت انتهایی آن ریسمان یا زنجیری آویزان می‌کنند و به صورت عمود بر زمین قرار می‌گیرد. سپس ستون‌ها را در همان حالت ثابت کرده و توسط شمع می‌بندند.

16. ریختن بتن در قالب: برای این کار باید از دستگاه بتن‌ریز استفاده شود تا استانداردها رعایت گردد. طبق اصول علمی حداکثر ارتفاع ریختن بتن باید 1 متر و 60 سانتی‌متر باشد باشد ولی اکثراً در بتن‌ریزی ستون‌ها این مسئله رعایت نمی‌شود.

17. شاقول‌کردن قالب: بعد از مرحله اول بتن‌ریزی ستون‌ها، دوباره باید با استفاده از شاقول تراز بودن آنها را سنجید تا بتوان به مرحله بعد بتن‌ریزی رفت.

18. گذاشتن قالب کف تیرها: باید برای بالای این ستون‌ها قالبی برای کف بسازید و برای نگه داشتن آنها از شمع استفاده نمایید. در این مرحله از یک ستون به ستون دیگر نخ کشیده می‌شود سپس زیر چهارتراش قالب، شمع گذاشته میشود. باید قالب کف را نیز تراز نمایید.

19. آرماتوربندی تیر: در این مرحله برای آرموتوربندی طبق شکل از میلگردها استفاده می‌گردد. و قالب‌گذاری نهایی نیز انجام می‌شود.

20. بتن‌ریزی تیر و بتن‌ریزی سقف: از دستگاه بتن‌ریز در این مرحله برای بتن‌ریزی سقف و تیر استفاده می‌شود تا بتن‌ریزی به صورت یکدست و استاندارد انجام گیرد.

21. قالب‌بندی سقف: برای قالب‌بندی سقف باید طبق مراحل زیر پیش بروید:

?نصب آویزها
?نصب شمعها: بار و سنگینی بتن بر روی شمع‌ها قرار می‌گیرد و بای این منظور باید شمع‌ها را تراز کرد.
?نصب قالب تیرچه‌ها
?نصب قالب‌ها
?گذاشتن میلگرد بین قالب‌ها
?روغن زدن قالب‌ها
?گذاشتن میلگرد زیر تیرچه‌ها 
?گذاشتن صفحات لازم برای سقف کاذب 
?گذاشتن تیرچه‌ها

22.بستن تیر پاگردها: هر پاگرد به یک تیر وصل است که باید پاگرد را نگه دارد، این تیر بعد از ستون‌های پله آرماتوربندی می‌شود.

23. بستن میلگردهای ریشه شمشیری: بعد از بستن قالب کف پاگرد میلگردهای ریشه را می‌بندند نکته قابل توضیح این است که این میلگردها معمولا در 2 لایه اجرا می‌شوند که برای فاصله انداختن بین میلگردها از یک لوله یا چوب استفاده می‌شود.

24. بتن‌ریزی پاگرد: از دستگاه بتن‌ریز برای این مرحله استفاده می‌شود.

25. چیدن دیوار: این مرحله یک قسمت کاملا اساسی در ساخت ساختمان است زیرا دیوارچینی اگر به صورت اصولی نباشد باعث می‌شود که مقاومت ساختمان پایین بیاید و همچنین در ظاهر ساختمان نیز تاثیرگذار است.

26. ساخت سقف: باید سقف هر طبقه ساخته شود.

27. بتن‌پاشی دیوار خارجی و داخلی: دیوارها بعد اط ساخته شدن باید با یک لایه بتن پوشیده شوند.

28. سفیدکاری سقف و دیوارها: در این مرحله از سیمان سفید برای پوشاندن سقف‌ها و دیوارها استفاده می‌شود.

29. تاسیسات آب، برق و گاز: در این مرحله لوله‌کشی‌ها و سیم‌کشی‌های لازم انجام می‌شود.

30. ساخت نمای بیرونی و نازک‌کاری: این مرحله که نیاز به ظریف‌کاری دارد در انتهای کار قرار گرفته است.

به مدیریت:رضا کیان

 

 

 

احداث ساختمان در کرج , تهیه نقشه های شهرداری در کرج , احداث شهرک صنعتی در کرج , اجرای پروژه های ساختمانی بیمارستان و CNG مهندسین آرشید در کرج , ساختمان سازی در کرج , پروژه های ساختمانی مهندسین آرشید , هزینه نقشه کشی در کرج , هزینه احداث ساختمان در کرج ,