تولید کننده انواع ام دی اف رنگی به صورت عمده و خرده نوائی

🌟نمایندگی رسمی گروه صنعتی زرین کوب  
🌟نمایندگی رسمی گروه صنعتی، زرین کوب تولید کننده ام دی اف سفید و رنگی با قیمت مناسب 
🌟نمایندگی رسمی گروه صنعتی زرین کوب، تولید کننده ام دی اف رنگی و سفید با پیشرفته ترین دستگاههای آلمانی، فروش بصورت عمده و خرده 
🌟بازرگانی ام دی اف نوائی تنها نمایندگی رسمی شرکت زرین کوب آذربایجان در مهاباد و استان
🌟با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت 
✳️ام دی اف چیست؟

🔺ام دی اف به تایل های چوب مصنوعی ساخته شده از خرده چوب، چسب و مواد شیمیایی مخصوص گفته می شود. این محصولات نسبت به چوب های طبیعی سبک تر و ارزان تر بوده و کارایی بیشتری نیز دارد.

🔺از ورق های ام دی اف در تولید انواع یونیت های کابینت آشپزخانه، کمد ها، قفسه و کتابخانه و غیره استفاده می شود. این محصولات در ابعاد و اندازه های متفاوتی تولید و به بازار ارائه می گردند..

🔺معمولاً ساخت و ساز تولیدات از جنس ام دی اف در ایران با ورق های ضخامت ۳ و ۱۶ میلیمتری تکمیل می گردد.بیشترین میزان استفاده از ام دی اف ها مربوط به ابعاد ۱۶ میلیمتر است که صفحات با ضخامت ۳ Milimetr نیز معمولا به عنوان تکمیل کننده بخش های دیگر همین تولیدات و یا سایر سازه ها استفاده می شوند.

✳️مزایای ام دی اف 

🔹🔸مقرون به صرفه است؛ از آنجا که تولید آن نسبتا ارزان است بنابراین در مقایسه با چوب ارزان تر خواهد بود .

🔹🔸با استفاده از ام دی اف می‌توان به حفظ محیط زیست و درخت‌ها کمک کر زیرا برای تولید ام دی اف از خرده چوب‌های بازیافتی استفاده می‌شود

🔹🔸تنوع بسیار بالا در طرح و رنگ‌ به خصوص به دلیل روکشی که بر روی آن استفاده می کنند .

🔹🔸سطح ام دی اف صاف بوده و همین امر نیز باعث می‌شود که چسباندن مواد دیگر روی آن کاری راحت باشد.

🔹🔸مصونیت آن در برابر آسیب آفاتی مانند موریانه به دلیل مواد شیمیایی استفاده شده در ام دی اف

🔹🔸ام دی اف با قرار گرفتن در برابر گرما سرما تغییر شکل نداده و منبسط یا منقبض نمی‌شود.

🔹🔸قابلیت شکل دهی آسان 

✳️کلاس بندی انواع Mdf  
💫کلاس A (انواع ام دی اف نازک)

💠اولین نوع از کلاس بندی MDF، کلاس A است که انواع ام دی اف نازک را شامل می شود و برای پوشش سقف و دیوار، ساخت کفپوشها، خودروسازی، رویه درب های چوبی و حتی ساخت انواع کابینت و کمد، مورد استفاده قرار می گیرد.

💫کلاس B (انواع ام دی اف ضخیم)

💠MDF های کلاس B، برخلاف کلاس A از ضخامت بالایی برخوردار هستند و می توان از آن برای ساخت روکش های دارای نقش و نگار، استفاده کرد. به علت ضخامت بالای این نوع از ام دی اف، کار با آن آسان تر است.ضخامت این کلاس از MDF، در انواع ۳۰-۴۵ میلی‌متر و ۴۵-۶۰ میلی‌متر، متغیر است و برای ماشین کاری مورد استفاده قرار می گیرد.

💫کلاس C (MDF با فرمالدهید کم)

💠MDF های با فرمالدهید کم، در برابر خوردگی مقاوم هستند و به همین دلیل گزینه مناسبی برای کار در صنعت مبلمان هستند.

💫کلاس D (MDF مقاوم در برابر رطوبت)

💠این نوع از MDF، در برابر رطوبت مقاوم است و در آن از نوعی چسب استفاده می شود. در این کلاس ام دی اف، از چسبی، به جای فرمالدهید استفاده می شود که موجب مقاومت در برابر رطوبت می شود. از این ام دی اف، می توان در مکان هایی با رطوبت بالا استفاده کرد و از دوام آن اطمینان داشت. این تخته های مقاوم به رطوبت را می توان در ساخت درب های چوبی سرویس های بهداشتی، فریم انواع پنجره، پله ها و … استفاده کرد.

💫کلاس E ( MDF مقاوم در برابر حشرات و قارچ ها)

💠یکی از مشکلاتی که همیشه برای فرآورده های چوبی ایجاد می شود، تجمع حشرات و قارچ ها در آنهاست. در این کلاس MDF، از حشره کش ها و مواد ضد قارچ استفاده شده است که از نفوذ آنها به چوب جلوگیری می کند و در تولید پارکت و محصولات مشابه مورد استفاده قرار می گیرد.

💫کلاس F (MDF مقاوم در برابر آتش)

💠چوب، یکی از مواردی است که هنگام آتش سوزی، موجب شعله ورتر شدن آتش می شود، به همین دلیل در ساخت بسیاری از محصولات، باید از مواد اولیه مقاوم در برابر آتش استفاده کرد. MDF کلاس F، از انواع ام دی اف است که می توانید برای جلوگیری از آتش سوزی از آن استفاده کنید. این تخته های چوبی، در ساخت کفپوش ها و دیوارپوش های مختلف به کار برده می شوند.

💫کلاس G (با چگالی بالا/HDF)

💠مقاومت و سبک بودن، از جمله ویژگی هایی هستند که برای ساخت برخی از وسایل چوبی، از اهمیت بالایی برخوردارند. معمولا چگالی فیبرها بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر مترمکعب است. MDF های کلاس G، با افزایش پرس و برخی افزودنی ها، از چگالی بالاتر از ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب برخوردار است و برای محصولات چوبی سبک، گزینه مناسبی است. بعلاوه چگالی بالایی دارند و به HDF شناخته می شوند.

💫کلاس H (MDF عایق حرارتی، صوتی و …)

💠اگر به دنبال یک MDF هستید که علاوه بر عایق حرارتی، عایق صدا هم باشد؛ این مورد، انتخاب مناسبی است. ام دی اف های کلاس H را می توان به عنوان عایق های حرارتی و صوتی، در بسیاری از محصولات، مورد استفاده قرار داد. این ام دی اف ها چگالی کمی داشته و LDF نام دارند.

💫کلاس I (انواع ام دی اف با روکش تزئینی)

💠این نوع از MDF، جهت زیبایی بیشتر، دارای انواع روکش از جنس پی وی سی یا ملامینه است و با عنوان ام دی اف ملامینه از آن یاد می شود. ام دی اف کلاس I، در ادارات یا منازل و دکوراسیون داخلی، مورد استفاده قرار می گیرد.

💫کلاس J (MDF قالب گیری شده)

💠یکی دیگر از انواع MDF که به عنوان رویه برای ساخت درب های چوبی، مورد استفاده قرار می گیرد؛ کلاس j این محصول است.

💫کلاس K

💠کلاس K، ام دی اف خام است که در ساخت ستون های داخل ساختمان، پارتیشن بندی، اسباب بازی و … مورد استفاده قرار می گیرد و به راحتی شکل می گیرد. از دیگر مزایای آن، می توان به قابلیت شکل پذیری آسان، داشتن لبه های محکم و سبک و سطوح صاف و متراکم اشاره کرد.

💫کلاس L (انواع ام دی اف هایگلس)

💠یکی دیگر از انواع MDF، هایگلس است که این روزها حتما بسیار نام آن را شنیده اید. در واقع ام دی اف هایگلاس، دارای روکش پلاستیکی به نام پلکسی گلاس از جنس پلی کربنات است که مانند شیشه، شفافیت بالایی دارد ولی نسبت به آن سبک تر است. این روزها از این کلاس MDF در ساخت انواع کابینت هایگلس و دیگر ملزومات دکوراسیون داخلی استفاده می شود.

به مدیریت:هژار نوائی

 

 

تولید کننده انواع ام دی اف رنگی به صورت عمده و خرده نوائی در مهاباد آذربایجان غربی , تولید ام دی اف رنگی به صورت عمده در مهاباد , تولید ام دی اف رنگی به صورت خرده در مهاباد , ام دی اف رنگی در مهاباد , کاربرد ام دی اف رنگی , مزایای استفاده از ام دی اف , فروش ام دی اف نوائی در مهاباد , قیمت ام دی اف نوائی در مهاباد , قیمت ام دی اف در مهاباد ,